Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
M, az a baj amig nem méred a hődet nem fogod tudni, hogy tényleg volt-e ovu. Az hogy a naptar arra irja azt hagyjuk, nem egy robot vagy aki minden honapban 14 napra ovulal :)
Beagyazodas meg semmilyen erzettel nem jar, plusz kesobb is van 6-12.dpo kozott tortenik
R
M - Nekem teszt alapján szinte mindig 19-20.cn van ovulaciom, viszont most ebben a ciklusban lh csúcs napján már ugy szúrt a petefeszkem, hogy azt hittem megbolondulok. A termekeny nyák pedig még most a 22.cn is jelen van, szóval igazán nem lehet tudni. Az lh tesztek is nagyjából megmutatnak valamit, de semmi sem garancia semmire.
Mi volt hogy többször voltunk együtt termékeny időszakban, most csak egyszer.
Beágyazódás pedig 6-12 nappal ovuláció ill megtermekenyules utan, ezert is van akinél mar 8-9dpo mutat valamit a teszt, valakinek meg csak a 14.napon.
Tudom, hogy izgulsz, de próbálj picit lazitani.
Ha nem lenne sikeres ez a hónap, vegyél lh tesztet, 3 hónapig csináld es akkor nagyjából tudni fogod mikor van ovulaciod.
En 4 hónapig teszteltem, tudom hogy nagyjából mikor varjam, illetve a nyák is segít pontosabban belőni majd.
Én ezt javasolnam, ismerkedj meg jobban a tested működésével es akkor nem kell applikáciora hagyatkozni, ami többségben kicsit se pontos🙂
De szurkolok, hogy pozitív ciklust zárj🤞🙂
Hát lányok én elengedem ezt a hónapot. 4-nap múlva (nem) kéne megjönnie. Se mell fájdalom, se alhasi görcs, semmi az égvilágon. Annyira nem is tudok rá gondolni most mert 2 napja úgy kelek mint akit álmában valaki összevert. Leszakad a fejem meg a derekam egész hátam. Remelem nektek jobb hónap lesz 🥰🙏🏽
F
F - lehet ez jelenti a sikert?!
Drukkolok nektek nagyon!🤞❤️
Nemtudom en mar semmit nem hiszek a testemnek 😂😂 evésroham kapott el jelenleg. Szokott mensi előtt is de nem ennyire 😂 jégkrém, rudi, spagetti ,nutellas kenyer minden jatszik😂😂
F
Sziasztok!😊
Ma voltam nulladik ultrahangon, minden oksi🥰 hallottam a kis szivecskéjét is🥰
161/V
Jajj de jó V!!! szívből gratulálok ❤️❤️❤️
F
Drukkolok csajok, hogy pozitív legyen majd a tesztetek! ❤️
161/V de szuper! Gratulálok Neked! ❤️ Nagyon boldog babavárást!🥰
Hát én ugye kedden voltam dokinál, akkor voltam 5+2 napos. Azt mondta a doki, ha egy nappal korábban megyek, akkor semmit sem látott volna. Meg nem volt valami biztató sajnos. Sok fekete pacát látott... Aztán tegnao visszamennnem hozzá, mert jövő héten szabadságon lesz, nekem meg a héten csak a szerda volt jó. Fennáll az esélye, hogy hármas ikreket várok. 3 petezsákot látott, ebből egy volt ami nagyobb volt és nagyon szép szabályos. Másik kettő kisebb volt még szabálytalanabb. De szikhólyagot sajnos még nem látott. (4mm-es a petezsák) Szóval most vár rám 2 hét aggodalom, hogy legalább az egyik fejlődjön szépen! ❤️ Drukkoljatok majd kérlek! 🥰
Rc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!