Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯
 741/1673 anonim ***** válasza:

Rc - én kislányra tippelek nálad, amikor küldted a pozitív tesztet rögtön ez ugrott be.😁

Kérdező - az álmaimban egyébként nekem is kislány szokott lenni. Amikor arra gondolok, hogy milyen lesz a gyerekem mindig egy kislányt látok magam előtt. Ennek ellenére ott van a fura motoszkálás, hogy pedig fiú lesz. Na majd az élet eldönti, még ikrekre is van esély mert a családban többszörösen is vannak ikrek.😁

F - addig írjátok ezt a jógát, hogy még nekem is megjön hozzá a kedvem a végén. Mostanában elég lusta vagyok, nem nagyon mozgok semmit a kutyasétáltatáson és lakás takarításon kívül és erre nem vagyok túl büszke😅

Kakadu - örülök, hogy legalább nem ezek miatt nem jött össze eddig a babó. Ahogy előttem is írták lehet, hogy ebben az időben fog spontán sikerülni. Családban volt ilyenre példa. Nem is tudom már hány éve vártak a babára és a lombik időpont reggelén tesztelt pozitívat a rokonom. Megcsinált utána vagy 5 tesztet még mert el se hitte😅😅

D - basszus nagyon ijesztő lehet ez a gyakori random vérzés. Anyukámnak a hugaimmal volt ilyesmi vérzése (ikrek), nála mondjuk az okozta, hogy nem tudott a fenekén nyugton ülni a terhessége alatt🙄

Viszont nála se volt látható oka, azt mondta ott is a doki, hogy valószínű gyengébbek az erek és pattognak el. Sajnos van aki hajlamos erre. Az a lényeg, hogy a baba és te is rendben vagytok!

Én egyébként ma vagyok 30.cn-on, várom, hogy méltóztasson megjönni így, hogy nincsen baba. A hasam görcsölget jobbról balról össze vissza és ráadásnak rossz a gyomrom, fel vagyok puffadva. Szoktak amúgy hasonló PMS tüneteim lenni, de úgy látszik ez most durva mensi lesz. 😅

Egyébként ebben a ciklusban sok próbálkozási lehetőségünk sem lesz valószínűleg. Államvizsgára készülök úgyhogy szerintem az minden erőmet elveszi majd. Annyiból jó, hogy a tanulás mellett nincs lehetőségem kattogni a dolgokon.

B

máj. 16. 22:41
 742/1673 anonim ***** válasza:

M!

Köszi,hogy írtál,megnyugtató. Nekem mondjuk vannak gyenge görcseim is

Neked hányszor volt ilyen?

Amúgy én is valami ilyesmire gondolok,hogy elpattanhat egy ér,mert általában akkor jelentkezik,ha pl a kisfiamat úgy kell felemelem,hogy ő nem akarja.. ilyenkor a 14kg sokkal többnek érződik.

Nekem azért fura ez,mert az első terhességemnél semmi panaszom nem volt. Még csak hányingerem se volt soha. Utána jött 2 missed ab, most pedig ő. Remélem maradni akar 😊 eddig úgy tűnik.

D.

máj. 16. 22:43
 743/1673 anonim ***** válasza:

B!

Én se ülők nyugton, nem hagyja a 3 éves 😂

máj. 16. 22:44
 744/1673 anonim ***** válasza:

Az elsőnél 3szor fordult elő még a 12.héten is. A másodikkal 2szer.

M

máj. 17. 07:38
 745/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok

El vagyok keseredve és mérges vagyok ötszöri hívás utan se vették fel a kórházba a telefont protekcioval is alsó hangod 1 hónap. Majus negyedike óta ugy vagyok hol barnazok hol semmi hol vérzek és már 17.ke van ez már nem normális se a kórháziba időpontot kérni se meg az se hogy ilyen hossszu a mensi vagy mi ez ....

Valakinek volt ilyen vagy ismerős bármi??

Most jön a magánban probalkozok hát ha ott fogadnak előbb

KT

máj. 17. 07:48
 746/1673 anonim ***** válasza:

Köszi a választ M! Nekem most pár napja szinte minden reggel van egy kicsi😏 a hasam is görcsölget egy kicsit.

D.

máj. 17. 09:17
 747/1673 A kérdező kommentje:

KT - szerintem ha nagyon nem kapsz időpontot a közeljövőben, menj be kórházi ügyeletbe, megmondod hogy görcsölsz, verezgetsz, valami. Legalább rád neznenek. Nemtudom merre laksz és milyenek a dokik felétek.

En múltkor örültem, hogy csak 1,5 hónapos a várolista a dokimhoz🫣

B - persze, majd ugy is elvalik. De amikor a doki a 12.heten megkerdezte, hogy 60%osan megtudja mondani a nemét, szeretnénk-e tudni, hát ne tudd meg hogy vert a szivem😅 először fel sem fogtam, hogy tényleg kisfiú😊

D - kitartást! Amíg jól vagytok es nem látnak semmi rendelleneset, addig csak az idegeid edződnek🙈 uh-n is sokszor megijesztettek engem is, meg ahogy olvasgattam, 1x szinte mindenki frászt kapott es nem volt baj

Rc - remélem nekem is bejon hogy nem erősödik😅 te melyiket használtad?

Ma vagyok 17.cn, de a tegnapi halovány utan nem sok bizadalmam van a mai napba es lehet mire erősödik, nem tudunk együtt lenni... Úgyhogy csak eszegetem a vitaminjaimat😂

máj. 17. 09:26
 748/1673 anonim ***** válasza:
Tegnap ugye minden ok volt. Az a baj,hogy nem tudok minden nap beszaladgálni. Nem tudom hova tenni a fiamat,oda meg ugye nem vihetem. A férjem se tud minden nap hazajönni a munkából és mástól se várhatom el ezt. Úgyhogy bízok benne,hogy nem lesz gond.
máj. 17. 09:34
 749/1673 anonim ***** válasza:

Zalai vagyok a magant most hivtam jövő héten lehet időpontot kérni. Pénteken nincs időpontot foglalás..

Ja nem hülyeség amit mondasz 😁🤔

KT

máj. 17. 10:28
 750/1673 A kérdező kommentje:

Nalunk is átlagban keddtol csütörtökig 2 órás intervallumba lehet időpontot kérni...

En most picit elkeseredtem, 17.cn se erősödik az lh tesztem, pedig ilyenkor mar szokott emelkedni egy kicsit. Remélem meglepődök is majd hirtelen produkál egy erős pozit😅

máj. 17. 19:41
❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!