Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Olyan fura hideg-meleg erzet van a méhemnél ti nem éreztek ilyet? :D
R
Reggel jelentkezem majd kérdező 🥰
R - igaz nekem nem kifejezetten a méhemnél van, de egész nap meg akarok fagyni. Kabátban ültem itthon is 🤣🤣
B
Remélem mindnyájatokhoz érkezik a várva várt babóca ❤️
Mi tegnap az ovu napján este adtunk az esélyeknek hátha 🥰 ami fur volt, kb tini korom óta nem éreztem olyat (amióta fogamzásgátlót szedtem), hogy az egyik petefészkemnél meglenne duzzadva,kemény kis göb, majd mintha kést szúrtak volna bele 1-2 óráig fájt nyilalt, mára eltűnt a duzzanat is minden 🥰 bízom benne, hogy ez azt jelzi ,hogy erősebb peteérésem volt mint eddig voltak és életerős a sejt 😊 de lehet hülyeség 😂 (habár azt mondják sikertelen terhesség után könnyebben jön 😊) bízom benne de nem elém bele magam semmibe 😊
F
B, akkor nagyon jó a te esetedben ez a halvány 2 csíkos teszt is! 🥰 Mára már biztosan erősödni fog, nagyon-nagyon drukkolok! ❤️
Köszönöm a drukkot csajok! 🥰
Ma reggel teszteltem és erősebb lett, mint a tegnap reggeli teszt. Ma veszek egy minőségibb tesztet és holnap újra tesztelek. Ugye nekem vasárnap kellett volna megjönnie és félek, hogy nem elég erős a csíkom. 😔 (+tegnap óta görcsölök... A mensim mindig úgy jön meg, semmi előjel nélkül. Miután megjön, utána kezdek el görcsölni. 😅)
Tesztem:
F, szerintem az nagyon jót jelent! 😍 Nagyon drukkolok Neked, hogy majd a teszted 2 csíkos legyen! ❤️
Rc
Ez nagyon szép pozi!!
Gratula
R
Köszönöm R! 🥰 Még nem élem bele magam, mert tényleg nagyon görcsölök. 😔
Rc
Rc - nagyon örülök, hogy neked erősödik😍😍😍
Engem szerintem átvert ez az x-epile teszt... nem erősödött mára a csík és a facelle totál hómező lett.
Úgyhogy valószínű szellemcsíkos volt, pedig még a színe is rózsaszín a másodiknak...
B
Szerintem simán lehet már valami kis pocak, hisz a tested emlékszik rá, hogy mi fog történi.
Nekem második babával ekkora volt a 6 hetes pocak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!