Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... ❯❯
 681/1673 anonim ***** válasza:

F honnan tudod hogy ma van ovud?

R

máj. 12. 12:17
 682/1673 anonim ***** válasza:
Amugy ha TENYLEG ma van akkor az meg siman jo este
máj. 12. 12:17
 683/1673 anonim ***** válasza:

Nekem ma van 7.dpo, de en ugy erzem, hogy sikertelen ez a honap. Nem tudom miert de ezt erzem.

Szinten R voltam

máj. 12. 12:21
 684/1673 anonim ***** válasza:

App szerint nézem. Az alapján mindig napra pontos a mensim is 98%-ban. Lh tesztet sose csináltam de már gondolkodok rajta hogy érdemes lenne elkezdenem. A szurkálás is megvan. De hát kitudja 🥴

Ne add fel R! Még van esély!! 😊 Drukkolok!!

F

máj. 12. 12:36
 685/1673 anonim ***** válasza:

Jajj lányok tartsátok bennem a lelket!

Ma vagyok 8-9. dpon és már meg vagyok bolondulva. Ott figyel a kis teszt a fiókban és hívogat, hogy csináljam meg pedig tudom, hogy hülyeség.🤣🤣🤣

Elvileg szerda-csütörtökön nem várom.

Meséljetek akinek már van babája vagy tesztelt pozitívat hanyadik dpo-n sikerült? Hátha lesz elég "negatív" példa és gyűjtök egy kis türelmet a nem vártig.😅😅

B

máj. 13. 02:00
 686/1673 anonim ***** válasza:

Ne add fel R! Hiszem, hogy sikerülni fog.

Hát csajok, tegnap kellett volna megjönnie. Ma teszteltem, és halvány pozitív lett. (nem tudom, hogy tudok képet felfölteni.) Még nem élem bele magam, mert mikor ovum volt a párom azon 1 hétre elutazott munka miatt, na meg már most van a második hete, hogy beteg vagyok. 😅 Szóval szerintem ha nem jön meg 2 nap múlva újra tesztelek. 😊

Rc

máj. 13. 07:01
 687/1673 anonim ***** válasza:

Aranyosak vagytok, nyilvan amig nem jon meg addig barmi lehet. De az ovu is olyan furan volt, a hőim is alacsonyabbak mint varnam... Ugyhogy fura nem tudom. Ma 8.dpo

R

máj. 13. 08:34
 688/1673 A kérdező kommentje:

B - nekem 10.dpo-n lett halvány pozi olcsóval, majd másnap predivel erősebb🙈 de en is alapbol a 8-9.dpo-tol tesztelő típus vagyok😅 bar miota ujra van menstruációm nem ertem meg a 9.dpo-s tesztelést

Amugy is, a türelmet túlértékelik😅😅 ha van olcsó teszted es nem depizel be a negatív láttán, akkor simán nyomtathatod😊

R - lehet ez a furasag jelent majd jot, sose tudhatjuk😊

Rc - nagyon drukkolok neked!🤞😊 Akkor jönnek a babocak, amikor epp nem hiszünk bennük eléggé❤️‍🩹

máj. 13. 08:55
 689/1673 anonim ***** válasza:

Köszönöm kérdező a tapasztalatokat, mivel én is imádok tesztelni az se vág hanyatt ha negatív. Legalább akkor 1-2 napra meg szoktam nyugodni. Este vagy holnap reggel rápróbálok szerintem 😁

Rc - kívánom, hogy jól alakuljanak a dolgok🫣😍

R - szurkolok neked, mikorra nem várod? Én is 8.-9. dpon vagyok😁

B

máj. 13. 10:41
 690/1673 anonim ***** válasza:

Rc - [link] itt tudsz képet feltenni és belinkelni kommentben. Én személy kiváncsi vagyok milyen lett😁😁

B

máj. 13. 10:46
❮❮ ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!