Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯
 641/1673 A kérdező kommentje:

Drukkolok nektek B és Sz!🤞😊

Rajta leszek B🫣😁

Nekem képzeljétek, ma van a 7.cn 5 napig darabosan véreztem, utana inkább barna 1 napig es ma is még picit barnásabb, mellé pedig iszonyatosan fáj a jobb petefészkemnél. Neha annyira belenyilal, hogy majd össze esek.

Fogalmam sincs, hogy mi lehet. Ami új dolog ebben a ciklusban, hogy 6 napja szedem a Premenst, 2 napja a folatot.

máj. 7. 16:00
 642/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

D. Vagyok

Elvileg 8hét körül vagyok,holnapra van időpontom a dokimhoz,viszont ma barnáztam. Itt ülök a kórházban,várom,hogy jöjjön valami doki. Drukkoljatok

máj. 7. 18:23
 643/1673 anonim ***** válasza:

Ismét D vagyok

Minden rendben, dobogott a kis szíve 🥰

Egy elég spirituális doki volt bent,én nem biztos,hogy az ilyenekkel egyetértek😅,de annyit mondott,hogy akár stressz vagy ilyesmi is okozhatta. Ma pont elég harcias napunk van a fiammal,szóval akár ez is lehetett az oka. Ami biztos,hogy a hasam az után kezdett görcsölni,hogy veszekedtem vele.

máj. 7. 19:38
 644/1673 anonim ***** válasza:
Sziasztok. M vagyok nekem sem sikerült a múlt hónap. 30.ára nem várom ez a 3.probálkozós hónapunk. Gratulálok D! 🥰
máj. 7. 20:04
 645/1673 anonim ***** válasza:

Jajj D, összeszorult a gyomrom

ahogy olvastam, de aztàn megnyugtatott a második írásod. Pihenj már amennyire lehetséges.

Sz

máj. 7. 20:05
 646/1673 A kérdező kommentje:

D - merre laksz?

Nekem anno progeszteront adtak barnazasra, első trimeszterben sokszor volt gyógyszer mellett is. Pihenj amikor tudsz es kérdezz ra dokidnal progira😊

M - én 29-re, úgyhogy majd együtt izgulhatunk😁

máj. 7. 21:40
 647/1673 anonim ***** válasza:

Szolnok megye. Igen, kapok progit,már 3 hete. 4*2vel kezdtem,most 3*2,de vissza kell emelnem .

Sajna a 3 éves nem szeret pihenni 🫣🤣

máj. 7. 21:49
 648/1673 A kérdező kommentje:

Pedig már azt hittem Veszprém megye, itt is van egy amugy jo, de holisztikus doki🙈

Nem lesz baj😊😊 en 12 hétig nagyon sokat barnáztam, cisztam is volt, de végig szépen fejlődött a kisfiam🙂

Ezt elhiszem, nálunk most 2,5 éves a gyerkőc, csak remenykedek hogy ha össze jön a kisteso, akkor nem lesz gond, mert ő is duracel nyuszi🙈😁

máj. 8. 06:38
 649/1673 anonim ***** válasza:
Én ma ellőttem feleslegesen egy tesztet (10. Dpo körül, 25ös) természetesen negatív. Sz
máj. 8. 06:53
 650/1673 A kérdező kommentje:

Sz - még ne add fel, 10.dpo-n még a 10es is max halvány lehet

Én már a 7-8.dpon megbolondulok és általában teszt utan mindig meg is jön, hogy ilyen rövid a luteális

Ebben a hónapban a taktikam, hogy nem termékeny időben is többször együtt lenni🙈

máj. 8. 07:03
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!