Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Drukkolok nektek B és Sz!🤞😊
Rajta leszek B🫣😁
Nekem képzeljétek, ma van a 7.cn 5 napig darabosan véreztem, utana inkább barna 1 napig es ma is még picit barnásabb, mellé pedig iszonyatosan fáj a jobb petefészkemnél. Neha annyira belenyilal, hogy majd össze esek.
Fogalmam sincs, hogy mi lehet. Ami új dolog ebben a ciklusban, hogy 6 napja szedem a Premenst, 2 napja a folatot.
Sziasztok!
D. Vagyok
Elvileg 8hét körül vagyok,holnapra van időpontom a dokimhoz,viszont ma barnáztam. Itt ülök a kórházban,várom,hogy jöjjön valami doki. Drukkoljatok
Ismét D vagyok
Minden rendben, dobogott a kis szíve 🥰
Egy elég spirituális doki volt bent,én nem biztos,hogy az ilyenekkel egyetértek😅,de annyit mondott,hogy akár stressz vagy ilyesmi is okozhatta. Ma pont elég harcias napunk van a fiammal,szóval akár ez is lehetett az oka. Ami biztos,hogy a hasam az után kezdett görcsölni,hogy veszekedtem vele.
Jajj D, összeszorult a gyomrom
ahogy olvastam, de aztàn megnyugtatott a második írásod. Pihenj már amennyire lehetséges.
Sz
D - merre laksz?
Nekem anno progeszteront adtak barnazasra, első trimeszterben sokszor volt gyógyszer mellett is. Pihenj amikor tudsz es kérdezz ra dokidnal progira😊
M - én 29-re, úgyhogy majd együtt izgulhatunk😁
Szolnok megye. Igen, kapok progit,már 3 hete. 4*2vel kezdtem,most 3*2,de vissza kell emelnem .
Sajna a 3 éves nem szeret pihenni 🫣🤣
Pedig már azt hittem Veszprém megye, itt is van egy amugy jo, de holisztikus doki🙈
Nem lesz baj😊😊 en 12 hétig nagyon sokat barnáztam, cisztam is volt, de végig szépen fejlődött a kisfiam🙂
Ezt elhiszem, nálunk most 2,5 éves a gyerkőc, csak remenykedek hogy ha össze jön a kisteso, akkor nem lesz gond, mert ő is duracel nyuszi🙈😁
Sz - még ne add fel, 10.dpo-n még a 10es is max halvány lehet
Én már a 7-8.dpon megbolondulok és általában teszt utan mindig meg is jön, hogy ilyen rövid a luteális
Ebben a hónapban a taktikam, hogy nem termékeny időben is többször együtt lenni🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!