Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯
 611/1673 anonim ***** válasza:

Na kepzeljetek nekem meg a ma reggeli hő nem igazolta az ovut. Ugyhogy nem volt meg ovu pedig lh teszt is pozi, szokasos ovus erzes is megvolt meg a nyák is. Nyilvan meg lehet mert ovu teszt 24 oraja lett pozitiv de ebbol is latszik hogy csak a hő az ami tenylegesen igazolja az ovut vagy ultrahang. Majd meg irok hogy hogy alakult :)

R

máj. 3. 12:36
 612/1673 anonim ***** válasza:

Csinaltam ujta Lh tesztet abszolut negativ. Erdekes, lehet hnapra emelkedik meg a hő, vagy meg nem sikerult ovulalni. IR-em van ugyhogy abszolut benne van ez is a pakliban.

R

máj. 3. 13:43
 613/1673 anonim ***** válasza:

P.

Jajj de jó! 😊😊 Gratulálok. Hányadik héten vagy?

D.

máj. 3. 13:48
 614/1673 anonim ***** válasza:

A legerősebb lh tesztem 04.29-én volt. (De egyszer sem volt olyan erős csíkom, mint a control.😅) Ma kíváncsiságból csináltam egyet, de már semmi sem látszik rajta. Szóval valószínűleg hétfőn lehetett ovum.(App szerint is.)

Kérdező, szerintem nem baj ha lh tesztelsz, így legalább tudod, hogy mikor van ovud. 😊

Drukkolok Neked R! 😊

Gratulálok P! Nagyon boldog babavárást! 🥰

Rc

máj. 3. 17:24
 615/1673 anonim ***** válasza:

Gratulálok neked P!! Kívánom, hogy egészséges és problémamentes terhesség legyen!🥰❤️

B

máj. 3. 21:04
 616/1673 anonim ***** válasza:

Ma is nagyon alacsony volt a hőm, ugyhogy ovu nem volt sajnos...valszeg nem sikerult az IR miatt. Most kivancsi vagyok mi lesz. A nyák is kezd termeketlen lenni

R

máj. 4. 12:43
 617/1673 A kérdező kommentje:

R - te mikor hőmérőzöl?

Bocsi a fura kerdesért, de gyerkőc mellett el sem tudom kepzelni, hogy tudnám ugy csinálni, hogy reális legyen a görbe a végén.

Viszont most elgondolkodtam, hogy lehet nekem sincs rendes ovu, hiaba pozitív a teszt

RC - te 20as vagy 30as lh teszttel csinálod?

Persze, de most R miatt bizonytalan lettem, hogy hiába pozitív az Lh, mivan ha nincs mégse rendes pé. Az időzítésünk az mindig jó, persze tudom hogy ha minden klappol is, nagyjából 20% az esélyünk.

Nem akarok undi lenni, viszont nekem miota ujra van menstruációm, hónapról hónapra rosszabb. Most első naptól verdarabok jönnek... Keddtől lehet időpontot kérni dokihoz es egy 2-3 hónapos a várolista. Úgyhogy remélem a Premens, femibion és plusz folat valamit segít addig is. Meg lehet egy kis plusz D vitamin se ártana, meg egy cukorterheléses vérkép, mert konkrétan folyamatosan éhes vagyok...és sajnos eszek is, amitől ugye utólagosan kicsit se érzem jobban magam.

máj. 4. 14:11
 618/1673 anonim ***** válasza:

Kérdező nekem is ilyesmi "tüneteim" voltak mielőtt kiderült az IR...amikor dugig ettem magam is úgy éreztem, hogy éhen akarok halni. Én vékony alkat vagyok, így túl súlyom nem volt, de az édeset 0-24 tudtam volna enni. Szerintem egy terhelésest mindenképpen csinálj, mert ha IR és mondjuk még van is pé akkor is benne van a pakliban, hogy az inzulin tönkrevágja a nyálkahártyát.

B

máj. 4. 15:45
 619/1673 anonim ***** válasza:

Hat azt hiszem hogy 7 eve homerozok :D

En trackle szenzort hasznalok(eleg borsos az ara), de ennel nem szamit hogy mikor kelek, mennyit alszok meg ugy semmi. A sima homeronel viszont vannak szabalyok amiket be kell tartani, hogy ertekelheto legyen a gorbe. ezek nekem nem teljesulnenek, mert a kisebbik evesem meg cicizik.

máj. 4. 21:00
 620/1673 anonim ***** válasza:
Ma volt az első inszeminánciónk, úgyhogy nekem most kezdődik a két hét türelmetlen várakozás 🙃
máj. 4. 21:20
❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!