Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Velem egyszer szorakozott, ha nem lh tesztelek, akkor beugrottam volna neki🙈🙈
9.dpo körül erősödött a lh szintem, mar elkonyveltem, aztan 20.cn lett tényleg pozi😅
De drukkolok neked!🤞😊
Nalam eddig semmi újdonság, kíváncsi vagyok a mai napra.
Egyenlőre csak folyamatosan fazok es aludni tudnék, úgyhogy valószínűleg valami vírus, nem is gyomorronntás🙈
18. ciklus nap. Bármi lehet
Sz
Igen, igazából a bizonytalanság a legrosszabb. Bár orvoshoz is kb 2 hónapos a várolista maganba😅
De válaszokat szeretnék, hogy a szopi miatt lehet-e vagy van-e más ami bezavar.
Ha csak a szopi miatt van, akkor konyebben elengedem.
Tegnap nagy fellangolasba Novafamot akartam venni, de örülök, hogy nem rendeltem meg végül😅
Folatot rendeltem, szedem tovább a femibiont és eldöntöttem, neki esek a Premensnek. Kisfiam már nem kicsi, így ha meg is csappan a tejem tőle kicsit, hatha eszik mást is jobban🙈
Sajnálom kérdező. :( Következő hónap a miénk lesz. 😊
Nekem még csak most volt ovum, de a párom a héten munkaügyben elutazott, így esély sincs babára. 😅
RC
RC - biztos vagy az ovuban?
En ugye azt mondtam, hogy nem lh tesztelek többet, de... Aztan ma rendeltem csoki zabálásn közben🙈🙈🙈 talán picit magam alatt vagyok, de csak rudat alatt😅
Sziasztok!
Kérdésem lenne (lehet butaság), de ebben a közösségben mindenki aranyos és segítőkész. Az a helyzet hogy dpo 7 és ma is dpo 8 szurkál nyilal a bal petefeszkem, néha olyan mintha fel lenne puffadva. Szerintetek ez lehet babó így hogy csak egy oldalt vannak tüneteim? Olyan messze van még a vasárnap akkor szeretnék tesztelni, pont anyák napján🥹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!