Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Nyugi az orvos nem a referencia tartományból vizsgál.
Egyébként meg simán lehet hogy másképp van náluk beállítások a tartomány.
Ha majd lesz gyereked és elviszed egy vérvételre szivrohamot fogsz kapni mert az értékek amik csillagosok leukemiara utalnak.es nem csak felnött értékek van állítva a gép a gyerekeknél meg más a jó érték!
Szóval én sose foglalkozom hogy ők mit csillagoznak. Ranézek neten hogy mit írnak ha nagyon érdekel.
Igazábol már van egy gyerekem.Sose volt baj a labor eredményeimmel,most azért lettek csillagok rendesen viszont egy hete beteg voltam és mindegyik a megjelölt határérték környékén volt.És köszönöm szépen a megnyugtatást🫣
Sziasztok!
Holnap leszek végre mensi előtt 6nappal, ki mikor szokott tesztelni? Ez volt a 3. próbálkozós hónapunk☺️
Szerintem a tesztelés ideje nagyban függ attól is, hogy rendszeres e ciklusod. Ha rendszeres akkor is a többség azt mondja, hogy nem várt napján tesztelj mert addig (és sajna az után is) bármi történhet. De már a nem várt előtt pár nappal is simán lehet pozitív 😁
Szurkolok és várjuk az eredményt!😍
B
Sziasztok😊
Olvasgattalak titeket, csak besűrűsödtek a napjaim és nem tudtam írni.
KT - hogy érzed magad? Hányadik napon vagy? Tegnap tudtál telefonálni?
B - köszönöm az infókat😊 igyekszem többségben magam csinálni a dolgokat, tésztából pedig raszoktam a csicseriborsó es köles alapu tésztára😁 gyerkőc mellett a pékárut sokszor nehezebb megcsinalni, de ilyenkor azert van a fagyasztóba is tartalékba.
Zabbol a hesterslife terméket használom, egyik legjobb számomra😊
P - szerintem nem kell aggódnod, az is lehet hogy 1 nappal később már rendesen látszott volna🙂
Próbáltam vissza keresni, de nem talaltam meg pontosan mikor voltam uh-n első gyerkőccel barnazassal, viszont ott már kivehető volt. Nem tudom mennyire merte a doki, annyit látok csak hogy 22mm volt. Pozitív teszt utan 1 hettel kezdem barnazni, pont hétvégén es utana héten mehettem. Nem a saját dokim volt, mert ő csak ra 2 hétre tudott fogadni
Drukkolok🤞
Tesztelés... Én függő vagyok🙈
Ha megérem a 10.dpo-t vér nélkül, akkor aznap már biztosan tesztelek. Kisfiamnal is aznap már egyértelmű 2 csíkos volt.
Holnap leszek a bűvös bűnös 8.dpo-n ahol eddig legkésőbb mindig megjött. Izgulok, félek, de egyben nyugodt is vagyok😅
Kitartást mindenkinek❤️ remélem lesznek szép pozi tesztek májusban😊
Sziasztok,
Megnyugtattatok <3 de azért tűkön ülve várom a pénteki vizsgálatot :D
Aztán, ha belegondolok, végülis az egész életünk innentől erről fog szólni, miattuk mindig lesz miért izgulni/aggódni <3 :)
Jó, hogy itt vagytok, komolyan :)
Üdv, P.
Sziasztok
Ugyan úgy vagyok mint a kérdező sűrű napok és most bizonytalanság bár az eddig is 😅
Nem vették fel tegnap se a kövi nem várt elvileg 3.an kellene jönni e 2 napja wc papíron rózsaszínes valami van de nem sok épp hogy jó pár napja nem teszteltem feleslegesnek tartóm már..
Valakinek ötlete ?
KT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!