Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯
 531/1673 anonim ***** válasza:
B voltam
ápr. 22. 20:42
 532/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Voltam tegnap a dokimnál, megvizsgált nincs kialakuló félben lévő gyulladás a műtét után. Javasolta a progeszteron kezelést már a próbálkozás időszakára is, mert ha sikerül is újra megfoganni, nem biztos, hogy időben eltudjuk kezdeni a kezelést. Valakinek volt már próbálkozós időszakban kezelése? Nem befolyásolta a mindennapjait az esetleges mellékhatások?

F

ápr. 23. 11:55
 533/1673 A kérdező kommentje:

Szia F!

Ez ekkor egy nagyon jó hír😊

Nekem abban az időszakban nem volt, viszont azt olvastam, hogy alapból a progeszteron hiány tud érdekes tuneteket produkálni, így en nem félnék tőle. Meg aztán lehet a kövi ciklusban méghozza a szivárvány babátokat😊

A dokid milyen progit irt fel?

ápr. 23. 11:58
 534/1673 anonim ***** válasza:

Utrogestan 200mg .

Köszönöm a megnyugtatásod! Kicsit gyógyszer fóbiás vagyok 😁 próbálok a lehető legvégső esetben szedni csak.

De mindent a cél érdekében 🥰

Drukkolok nektek! 😊

Én ilyen lh tesztet sose csináltam még de érdekesnek tűnik, csak hát itt fogalmam sincs hogy hívják 🤷🏽‍♀️😂😂

F

ápr. 23. 12:15
 535/1673 A kérdező kommentje:

En se vagyok gyógyszer parti, de ami szükséges es hat, az ellen nem vagyok🙂 en 12.terhessegi hetig szedtem es akkor nem éreztem semmi extrat, bár mellette is többször barnáztam, úgyhogy sokat paraztam az első trimeszterben🙈

Ovulációs teszt más néven😊

Én most nagyon bizakodok, még ha össze se jött, de a luteálisom jobb lesz, mar annnak is örülök😊

ápr. 23. 13:43
 536/1673 anonim ***** válasza:

F, az utrogestant ne gyógyszerként fogd fel, hanem pl mint a természetes hormonszited támogatását. És mint a női ciklusban minden hormonnak van hatása, így persze, hogy progi pótlással lehetnek majd "mellékhatások", amik ugye pont ugyanúgy előfordulhatnak bárkinél, akinek a szervezete elég progit termel.

KT milyen ez a vérteszt, amit csináltál?

A veszteségeket sajnálom, és a többiek sikerének örülök!

Nálunk most durva betegség kombója volt a kislányunknak, így a napi kettőre redukált szoptatásból az egész napos rajtam csüngésbe estünk vissza. Plusz én is elkaptam tőle egy részét a dolognak. Ez a hónap kuka.

És kicsit letaglózott, amit olvastam. A meddőségibe való bejelentkezéstől akár minimum fél év is lehet, mire belekezdünk. Június végére kaptam időpontot, így előfordulhat, hogy csak januárra lesz belőle bármi, mert ünnepek alatt ugye megáll az élet. Most próbálok addig sok vizsgálatot elintézni, de azokra is várni kell, és nem lehet mindent csak úgy megcsináltatni. Hátha ezzel rövidebb lesz a várakozás. De ez rengeteg idő, ami feleslegesen pereg addig...

Hajrá kérdező! Szorítok a hónaphoz!

Kakadu

ápr. 23. 14:14
 537/1673 anonim ***** válasza:

Ujjbegyet kellet meg szorni egy kis valami kb egy cseppet felsziv este azt egy kazettaba cseppenteni amire buffer oldat megy vagy mi és elvileg ennyi is ki mutatja ha terhes vagy ...

KT

ápr. 23. 14:20
 538/1673 A kérdező kommentje:

Most nezem, hogy neked elfelejtettem irni B🙈

Örülök, hogy veled is minden rendben és probalkozhattok😊

Remélem hamarosan sok pozitív teszttel gazdagodunk🤞

Kakadu - lehet ez a beteges "hónap" hozza meg a sikert🙈😁

ápr. 24. 07:56
 539/1673 anonim ***** válasza:

Köszi kérdező, aranyos vagy. Halkan reménykedek én is és közben szurkolok nektek. 😍

Elkezdtem újra inofolicot szedni. Korábban amikor kiderült az IR akkor is ittam de valahogy abba maradt. Kíváncsi leszek hoz e valami hatást 🤔

Valakinek esetleg tapasztalat, használt valamit?

F - ha úgy megy ahogy sokan mondják (nyilván nincs így mindenkinél), hogy vetélés után a legkönnyebben össze jön a baba megéri a gyógyszer, hogy maradjon is 😁

Kakadu - sajnálom, hogy ilyen sokat kell várni. Borzasztó ez a helyzet mennyien szorulnak segítségre. Nem tudom írtad- e korábban mióta probálkoztok? Szedsz vitaminokat? Sportolsz esetleg valamit?

B

ápr. 24. 20:12
 540/1673 A kérdező kommentje:

Én is csak szemezgettem vele, szopi miatt mindent jól át kell néznem, mit lehet.

Novafamot szeretném jövő hónaptol, viszonylag több mindent tartalmaz, van benne myo-inozitol. Drága ez is és minimum 3 hónap kúra javasolt, de volt akinek 1 levél után össze jött a baba, de volt akinek semmi nem történt.

Inofoliccal is hasonlókat olvastam, szóval ezek teljesen egyén függők. Sajnos ezeket "próbálgatni" kell.

En most gondolkozok, hogy elmenjek-e progit nézetni jövő héten, de annyira kettősség van bennem.

Az esélyt megadtuk (volt pozi lh és nyák) és azóta igazából nem érzek semmit😁

Meg valahogy ott motoszkál a fejembe, hogy oké elmegyek a 7.napon még pont majus 1 előtt, de mivan ha másnap megjon ahogy szokott, akkor feleslegesen dobok ki 6-10 ezer forintot (mert akkor mar lehet nezetnek prolaktint is) Azert gondolkozok, hogy lássam tenylegesen volt-e ovu. Vagy hagyjam, ne görcsöljek és ha megjon, következő hónaptól Novafam kúra.

ápr. 25. 09:23
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!