Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
 491/1723 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy meg ha azt gondolod terhes vagy csináltass egy hcg szintet vérből és az a tuti. Gondolom Spanyolországban is van erre lehetőség!
2024. ápr. 20. 16:32
 492/1723 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek igaza van, nyugodjunk meg. F el fog menni dokihoz, ha szükségesnek látja esetleg egy vérvételre is és minden ki fog derülni. Olyan jó, hogy van ez a topic, nekem is rengeteget segített a sok kedves üzenet amit kaptam.

Tegyük szebbé a gyakorit🥰

B

2024. ápr. 20. 16:35
 493/1723 anonim ***** válasza:

Én sem szeretnék vitát itt ebben a jó közösségben! Kérlek ha te az én posztomtól jöttél át akkor ott írj inkább ilyeneket és ne itt rontsd el más közösségét!!

Hétfőn megyek orvoshoz minden kiderül 😊

Köszönöm kérdező neked is és B-nek is 😊

F

2024. ápr. 20. 16:36
 494/1723 anonim ***** válasza:
0%

483,489,491 vagyok 1 személy. Úgy gondolom hogy nem voltam bunkó. Csak ötleteket írtam le hogy mi lehet és reagáltam egy másik válaszra.

Viszont a támogatás számomra nem az ha még a buksimatvis simizik a hülyeséghez l,hanem ha próbálnak a földön tartani és megoldani egy helyzetet.

F legjobb ötlet ha mész orvoshoz!

Aki még negatív tesztel rosszabbul van vetélés után szerintem gyorsan keresse fel az orvosát legalább telefonon mert ez nem normális jelenség!

2024. ápr. 20. 16:43
 495/1723 anonim ***** válasza:
Szerdán megyek én is orvoshoz mert szerintem se normális... de jó is hogy megerősítettél mert a környezetemben mindenki azt mondta majd elmúlik..
2024. ápr. 20. 17:11
 496/1723 A kérdező kommentje:

Szerintem itt mindneki tud logikusan gondolkozni. Azért mert valaki kiirja magából a gondolatait és érzeis nem azt jelenti, hogy emellett ne tenne semmit, ne menne orvoshoz vagy próbálna beszélni vele.

Tudom, hogy kultúráltan írtad es valószínűleg nem is bántásbol. Nem gondolom, hogy itt homokba dugnánk a fejünket, csak más a prioritás, másképp állunk a dolgokhoz.

Nyilván jó feketén fehéren is letisztazni a dolgokat, viszont sokszor csak arra van szüksége az embernek, hogy kiirja magából a feszkot, félelmet, bizonytalanságot.

Én elfogadom a véleményed, nem írtál rosszat, de szerintem F is tisztában van a dolgokkal és megy is orvoshoz. A kerdese alatt sem ertettem sok kommentet.

Szívesen látunk köztünk, ha nem a vita a cél. Hiszen itt mindenkinek ugyan az a célja, szerintem itt sokan többet is járunk orvoshoz, mint kellene.

De ennél jobban tényleg nem szeretnék bele menni.

Ez egy támogató csoport, ahol helyesen értelmezzük a másik nondandojat es nem forgatjuk ki.

2024. ápr. 20. 18:10
 497/1723 A kérdező kommentje:

Én meg vagyok olyan "szerencsés" hogy igy Lh csucs/ovu elott lett gyomorronntásom😅

Esküszöm már csak nevetni tudok magamon. Még bízom benne, hogy jobban leszek es lesz esélyünk, de egyenlőre kb csak magzatpozban vergődök, már amikor a gyerkőc engedi🙈

2024. ápr. 20. 18:40
 498/1723 anonim ***** válasza:

Kérdező mi nagypénteken jártunk igy ételmérgezésel át érzem a helyzetet 😁

Kitartás 😁

KT

2024. ápr. 20. 19:08
 499/1723 A kérdező kommentje:

Köszi KT! Szerintem kikoplalom magam, hogy 2 napon belül jobb legyen😊

Ilyenkor persze alszik a gyerkőc időben és nem is függ cicin😅

2024. ápr. 20. 19:53
 500/1723 anonim ***** válasza:

Meg ha elfogadsz egy tanácsot jó hideg coca cola hányingerre meg ha már nem hánysz csodát tesz ápoló ismerősők mondták nekünk bevált

KT

2024. ápr. 20. 22:13
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!