Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Üdv köztünk KM!😊
Sajnálom a veszteségeteket, remélem hamar össze jön a szivárvány babátok!😊
Nem tudom lányok, hogy vagytok ilyen nyugodtak, én már tuti futottam volna az első dokihoz, aki fogad🙈 alapos vizsgálathoz persze megvarnek egy jobbat én is😁
Drukkolok neked, hogy minden úgy legyen, ahogy szeretnéd!🤞
Valaki van még várható ovu előtti napokban?
Esetleg hcg teszteles előtt? 😊
Üdv Kérdező! 😊
Igen én is reménykedem még.
Őszintén szólva azért nem futok a dokihoz mert az előzőnél pont ezt tettem és elég nagyot csalódtam bennük. Talán menthető lett volna a babám ha másképp járnak el. 😞 Gondolok itt arra például hogy figyelmen kívül hagyták hogy nehéz fizika munkát végeztem. Vagy arra hogy mikor a baj történt vérzéssel és erős görccsel simán haza küldtek hogy menjek vissza másnap. Persze addigra már késő volt és pár óra múlva meg is műtöttek. 0 tájékoztatást kaptam, úgy kellett még azt is (tapasztalatlan fejjel) harapó fogóval kihúzni belőlük hogy milyen műtétbe kérnek beleegyezést. Életem talán legborzasztóbb élménye volt (pedig lenne pár versenyző a címert de ez viszi a pálmát), végig sírtam az egészet. Másrészt utólag azt is meg tudtam hogy ha akkor befektetnek és nem haza küldenek hanem ellátnak akkor talán meg lehetett volna menteni. És az sem titok hogy errefelé nagyon kevés a normális nődoki aki tényleg foglalkozik az emberrel ha baj van és nem csak a “rutin” vizsgálat megy hanem ha panasz van meg is hallgatná a betegét és aztán ennek tekintetében vizsgál meg. Van ugyan kivétel, de ritkaság. 😏 Oda pedig nem lehet bekerülni egyik napról a másikra. Éppen ezért is reménykedem abban a pozitív tesztben mert akkor már lesz valami a kezemben ami alapján felkereshetem azt az orvost akit érdemes is felkeresni. Ha pedig nem lesz teszt akkor éppen ezért már elég jó indok de még csak később. 😇
Km szabad tudni mere felé laksz?
KT
Sz! Nem tudom,hogy mi beszéltük-e már,de tavaly a missed ab műtét előtt én is leválasztottam a fiam. Szoptatás alatt 2 missed abom volt. A doki szerint sokaknál nem befolyásol semmit,de lehet ,hogy nálam közre játszott. A fogantatással nem volt gond,de utána nem fejlődött. Most,hogy megint sikerült nagyon kíváncsi leszek,hogy hogy alakul majd. Nagyon remélem,hogy így fog fejlődni. Elvileg már az embrió is látszott tegnap. Az előző két alkalommal idáig nem jutottunk.
Drukkolok,hogy sikerüljön nektek is 😊
Nehezen ment a leválasztás?
D.
Szabolcsi vagyok, azon belül is Nyíregyháza.
KM
Sziasztok. Gratulálok a pozitív teszteseknek a többieknek szurkolók🤞🏻🥰
Nekem elvileg ma van az ovulációm a naptár szerint bár semmi ovulációs tünetem nincs ami szokott lenni úgy hogy nem tudom. Elvileg 14nap múlva nem kellene megjönnie. Ez a második próbálkozós hónap.
Csajok érzékenyebb lett a mellem de fürdésnel észre vettem sütetebb lett a bimbom és az udvarba olyan mintha a bimbo körül kis kituremkedesek lennének körbe remélem értitek mire gondolok 🥺🥺 ez mitől lehet?
Ne nézetek hülyének de eddig ezt sose figyeltem és most feltünt
KT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!