Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Nalatok mikor kezdődött az alvás sztrájk?
Nekünk 2evesen volt pár het amikor nem aludt délután, azota vagy alszik vagy nem, viszont ha aludni akar akkor eleg későn délután 4 vagy utána es aztan este lerakni, szinte lehetetlen.
Ez mondjuk igaz, nagyon szorítok hogy ne legyen semmi gond🤞😊
Sziasztok
Kicsit el tűntem dolgoztam.
Már 11 napja semmi mensi teszt negatív. 2 napja kezdem furán érezni magam fej fajas de az szerintem az idő esik az eső süt a nap...
Zavar egy két szag meg reggel hülyén érzem magam nem tudom elmondani de szerintem ez nem baboc mert mutatná már a teszt 🥺
Valakinek valami hasonló tapasztalat?
Jövő héten megyek orvoshoz.
KT
Hogyan tudod ebren tartani? Adhatnal par tippet😊
Nálunk egy csomószor van olyan, hogy este nem 6fele már csak ücsörög, esik le a feje es van hogy nem is lehet kizokkenteni, hanem elalszik egyedül, cici nélkül.
Ilyenkor vagy alszik reggelig vagy kelünk éjjel bulizni🙈
KT - én továbbra csak cisztara vagy anovulacios ciklusra tudok gondolni, viszont itt tényleg csak a doko tud majd biztosat mondani🙂
Én például egyik esetben sem voltam rosszul, csak amikor kifakadt a ciszta, de az lázzal es fajdalommal járt. De extra hosszú ciklusom anovulaciosba volt csak.
Nagyon drukkolok, hogy semmi komoly probléma ne legyen🤞
Van már időpontod?
Még nincs majd pénteken hivom őket.
Igazából sose volt még ilyen mióta van mensim hogy kimaradt volna ennyire. Majd kiderül. Remélem én is aggódom azért picit...
KT
Nalunk is ritka az ülve elalvos dolgok, általában akkor ha nagyon szeretném ebren tartani. Amikor altatni szeretném, akkor simán beporog, ugrál, harap nálunk is🙈
Most már mi is egyre többet vagyunk kint, viszont ha fárad, akkor eleg onveszelyes tud lenni🫣 olyankor mar semmire se tud figyelni
KT - remélem hamar fogadnak😊
Most én is vacilalok, hogy a rövid luteális miatt kérjek-e időpontot valakihez, mert nalam meg ilyen nem volt. Vagy adjak magamnak 1 honapnyi premens vagy novafam időt.
Amugy ha esetleg semmit nem találnak, premens vagy simán a barátcserje jo cucc, normálizalja a hormonokat🙂
Updatelni jöttem lányok, a reggeli vérzés ellenére közepesen erős pozitív tesztet produkáltam. Be rohantunk az ügyeletre hátha még menthető a baba. Sajnos már késő volt mire oda értünk, de én azért mégis boldog vagyok. Amikor télen kiderült, hogy IR-m van azzal riogattak, hogy felejtsem el a terhességet úgysem fog sikerülni. Most viszont úgy érzem már az is siker hogy legalább eddig eljutottunk.
Köszönöm a drukkolást és hogy velem együtt izgultatok, nem adjuk fel!☺️🥰
B
419 én sem látok semmit sem sajnos. :(
B, nagyon sajnálom.😥 A következő hónapban erős dupla csíkos tesztet kívánok!😊
RC
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!