Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/1673 A kérdező kommentje:

Nalatok mikor kezdődött az alvás sztrájk?

Nekünk 2evesen volt pár het amikor nem aludt délután, azota vagy alszik vagy nem, viszont ha aludni akar akkor eleg későn délután 4 vagy utána es aztan este lerakni, szinte lehetetlen.

Ez mondjuk igaz, nagyon szorítok hogy ne legyen semmi gond🤞😊

ápr. 17. 10:44
 432/1673 anonim ***** válasza:
Volt már 2 éves kora után is egyszer ilyen,de aztán visszaállt a nappali alvásra. Most kb 3 hete nem alszik. Nálam a 2 óra a határ,ha addig nem akar aludni,akkor majd este. Így elalszik este fél9kor max . Reggel 8ig nyomja,ma mondjuk felkelt fél7kor 🥴 ha du alszik,akkor este 11ig buli van
ápr. 17. 10:49
 433/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Kicsit el tűntem dolgoztam.

Már 11 napja semmi mensi teszt negatív. 2 napja kezdem furán érezni magam fej fajas de az szerintem az idő esik az eső süt a nap...

Zavar egy két szag meg reggel hülyén érzem magam nem tudom elmondani de szerintem ez nem baboc mert mutatná már a teszt 🥺

Valakinek valami hasonló tapasztalat?

Jövő héten megyek orvoshoz.

KT

ápr. 17. 10:54
 434/1673 A kérdező kommentje:

Hogyan tudod ebren tartani? Adhatnal par tippet😊

Nálunk egy csomószor van olyan, hogy este nem 6fele már csak ücsörög, esik le a feje es van hogy nem is lehet kizokkenteni, hanem elalszik egyedül, cici nélkül.

Ilyenkor vagy alszik reggelig vagy kelünk éjjel bulizni🙈

KT - én továbbra csak cisztara vagy anovulacios ciklusra tudok gondolni, viszont itt tényleg csak a doko tud majd biztosat mondani🙂

Én például egyik esetben sem voltam rosszul, csak amikor kifakadt a ciszta, de az lázzal es fajdalommal járt. De extra hosszú ciklusom anovulaciosba volt csak.

Nagyon drukkolok, hogy semmi komoly probléma ne legyen🤞

Van már időpontod?

ápr. 17. 11:08
 435/1673 anonim ***** válasza:
Mi nagyon sokat vagyunk kint az udvaron, játszótéren stb. Ott pörög. Mondjuk ő még a majdnem 3év alatt 1x sem aludt el csak úgy ülve 😅 az alvásért mindig könyörögni kell neki 😂 nálunk pl tvt nem nézhet egy ideje. Amúgy ha fáradt,akkor nem leül,hanem bepörög és ugrál,rugdos,ütöget,harap 😏 ha éhes ugyanez
ápr. 17. 11:16
 436/1673 anonim ***** válasza:

Még nincs majd pénteken hivom őket.

Igazából sose volt még ilyen mióta van mensim hogy kimaradt volna ennyire. Majd kiderül. Remélem én is aggódom azért picit...

KT

ápr. 17. 11:20
 437/1673 A kérdező kommentje:

Nalunk is ritka az ülve elalvos dolgok, általában akkor ha nagyon szeretném ebren tartani. Amikor altatni szeretném, akkor simán beporog, ugrál, harap nálunk is🙈

Most már mi is egyre többet vagyunk kint, viszont ha fárad, akkor eleg onveszelyes tud lenni🫣 olyankor mar semmire se tud figyelni

KT - remélem hamar fogadnak😊

Most én is vacilalok, hogy a rövid luteális miatt kérjek-e időpontot valakihez, mert nalam meg ilyen nem volt. Vagy adjak magamnak 1 honapnyi premens vagy novafam időt.

Amugy ha esetleg semmit nem találnak, premens vagy simán a barátcserje jo cucc, normálizalja a hormonokat🙂

ápr. 17. 11:27
 438/1673 anonim ***** válasza:

Updatelni jöttem lányok, a reggeli vérzés ellenére közepesen erős pozitív tesztet produkáltam. Be rohantunk az ügyeletre hátha még menthető a baba. Sajnos már késő volt mire oda értünk, de én azért mégis boldog vagyok. Amikor télen kiderült, hogy IR-m van azzal riogattak, hogy felejtsem el a terhességet úgysem fog sikerülni. Most viszont úgy érzem már az is siker hogy legalább eddig eljutottunk.

Köszönöm a drukkolást és hogy velem együtt izgultatok, nem adjuk fel!☺️🥰

B

ápr. 17. 13:24
 439/1673 anonim ***** válasza:
A nagy kb 2éves kora körül hagyta el a déli alvást ha nagyon fáradt akkor leszokott aludni de az ritka volt. De délben mindig muszáj pihennie. Nem játszhat olyankor kb 1-3ig. Együtt lefekszünk az ágyba mesét olvasok neki vagy kapcsolok tvt nagyon halk hangerőn hogy éppen halja de ha elkezdene játszani már ne halja így olyankor mikor nehezen megy a pihenés szoktam mondani hogy vagy nézi vagy alszik abba szokta hagyni és inkább nézi a tvt amin elszokott aludni. Már 5éves és nekünk ez bevált.
ápr. 17. 14:27
 440/1673 anonim ***** válasza:

419 én sem látok semmit sem sajnos. :(

B, nagyon sajnálom.😥 A következő hónapban erős dupla csíkos tesztet kívánok!😊

RC

ápr. 17. 14:50
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!