Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Nagyon helyes, már csak azért is mert ha ne adj isten probléma áll fenn akkor azt kezelni kell. Várjuk a fejleményeket!
B
Lányok!
Akinek volt már spontán vetélése 5-6 hetesen mikor múlt el a hányinger, szédülés stb.? Már eltelt 3 nap de esküszöm egyre rosszabbak ahelyett, hogy javulnának.🫠
B
B! Mindenképp jelentkezek!
Sajnálom a veszteséged 😟😢
Mihamarabbi jobbulást!!! És remélem jön majd a szivárvány baba is mihamarabb!!! ❤️
F
Sziasztok!😊
KT - én nem használtam, de olvastam róla, de lehet nem olcsóbb mint elmenni magán laborba vért vetetni😊
Üdv köztünk F!😊
Én is írtam a kérdésedhez, de aztán nem követtem, mert igazi háború alakult ki.
Sajnos a hormonok nagyon tudnak velünk játszani, főleg ha az ember lánya babát szeretne, de nagyon drukkolok neked, hogy hamar össze jöjjön a baba🤞😊
B - sajnos ehhez nem tudok hozzá szólni😔 kitartást es mielőbbi szivárvány babat kívánok! ❤️
Nalam ugy látszik a szokásost fogja hozni ez a hónap is.
Ma vagyok a 17.cn, a tesztek alapján most is 20.cn lesz lh csúcs, de legalább már erősödik😊
De lehet de sajnos munka majd jövő héten engedi h2 kérjek időpontot. Ugye hétvégén sehol nem dolgoznak hétköznap meg dolgoztam egy egy nap kivételével..
De meg mindig semmi tesztek negatívak egy két dolog van de már nem tudom...
KT
Üdv F! 😊
Én is írtam egy-két választ a kérdésed alá mert elég ocsmány módon álltak neked. De ahogy B is mondja, próbáld kizárni és nem magadra venni.
Drukkolok én is hogy most hátha sikerült. És igen, várjuk a fejleményeket. 😊
B, szintén sajnálom a veszteségedet és remélem mihamarabb összejön ❤️
Nekem vetélés után másfél hétig voltak még tüneteim, de nem erősödtek csak voltak aztán egyre inkább múltak.
KM
KT - akkor lehet érdemes megprobalni egy olyan tesztet is, ha nem tudsz elszabadulni😊
Lh teszted van amúgy otthon?
Hányadik ciklusnapon jársz most?
Nagyon aranyosak vagytok ❤️ én közel 4 éve költöztem ki Spanyolországban de itt még egy hasonló emberrel se találkoztam még. Még egy idegen is megkérdi az utcán hogy vagy. Ezt a fajta mentalitást untam meg, és elhatároztam egyszer ha gyerekem lesz, csak pozitív környezetben fog felnőni! 🥰 örülök, hogy rám találtatok és van kivétel nem is kevés nő! 😍
Jelenleg egyre erősödő alhasi feszülésem van, amit nem tudom mit akar mert nem voltam még terhes, mensis görcsökhöz nem tudnám hasonlítani de nem érzem jó jelnek 😟
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!