Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat🥰
KM- remélem nekem is hamarosan múlni fognak, már felkelni se bírok annyira kimerültem🥹
Spanyolba én ia szívesen mennék😊😁
Tényleg minden szervezet más, én amikor terhes lettem, semmi tünetem nem volt azon kívül, hogy a nemvart napja előtt 1 héttel 5 napig barnáztam és mire jönnie kellett volna, semmi nem volt. Ott ugy voltan, csinalok egy hónap záró tesztet, essünk túl rajta. Meglepett, hogy pozitív lett😊
Szóval tényleg bármi lehet bármikor, sok szokatlan esetről is hallani, persze jó értelemben😊
Terhesseg alatt (2-3.honaptol) már viszont nekem sokat feszült a hasam végig.
Megy a drukk neked🤞😊 es zarojelben irigykedek spanyol miatt😁
F
Mivel nincs pozitív teszted így nem vagy terhes még.
És igen érezheted a sárgatestet ami fájdalmat tud generálni.
Az hogy te szédült,émelygés valószínű hogy csak pszichés.
Sok mindent tud produkálni a szervezet így sokszor megtévesztő.
Amíg nem kezd el beagyazódni nem lesz hcg a szervezetben ami okozhatna rosszúl létét.
Kérlek legyél már egy kicsit eszesebb és légy türelmes.
Én inkább el tudom képzelni hogy most tényleg bolt ovuláció és az okozza a tüneteket de ez még közel nem azt jelenti hogy terhes vagy!
5 terhességem volt és számtalan kémiai.van némi tapasztalatom!
Lh tesztem nincsen miért az is jó kimutatni?
35.nap 🥺
KT
Na már itt is hülye vagyok és képzelem a tüneteket 🙏🏽
F
Sok kutató inkább az ösztrogént és/vagy a progeszteront tekinti a tünetek okozójának. Maga a hCG ugyanis az ösztrogén termelődését is serkenti. E két nemi hormon szintje terhesség alatt igen magas. A megfigyelések szerint az ösztrogéntartalmú fogamzásgátlókra émelygéssel reagálóknak nagyobb a kockázata a terhességi émelygés és hányásra. A terhesség alatti magas hCG szint tovább növeli az ösztrogén és progeszteron szintjét. Egyes vizsgálatok kapcsolatot találtak a magas ösztrogénszint és a terhességi émelygés és hányás közt. Kimutatták, hogy az ösztrogén és a progeszteron megváltoztatják a gyomor működését, meghosszabbítva az étel gyomorban való tartózkodásának az idejét, ill. megváltoztatják a gyomorfal izmainak természetes összehúzódási ritmusát (Lee, 2011).
(Ezt csak úgy érdekességként itt hagyom, nem feltétlen csak a hcg miatt van a hányinger!)
F nyugodj meg! Itt senki nem tart téged hülyének ebben biztos lehetsz. Valami miatt nyilván vannak tüneteid ezt senki nem vitatja, hogy az terhesség e vagy sem napokon belül ki fog derül. Hidd el ha valaki akkor én megértelek, pár napja vetéltem el és még mindig tüneteim vannak, sőt egyre rosszabbak pedig a tesztem már negatív.
Hamarosan kiderül mi a helyzet, én nagyon szurkolok!❤️
De a luteális fázisban alapból megemelkedik a progi és ösztrogén szint ami tart menstruacióig. Így ez akárhogy nézzük nem terhes tünet ovutól ugy hogy meg be se ágyatodott.
Egyébkent ciklus 3 és 21. Napi hormon panelt nézenek és abból látszik hogy volt e ovu....
Szóval bárhonnan nézzük ez nem terhes tünet ovu után kb 3 nappal.
Nyilván nem zárja ki hogy pozitív legyen a hcg teszt még ebben a ciklusban.
KT - nekem amikor már volt egy pozi hcg tesztem, lh is mutatta. Meg 10.dpotol lehet vele jostesztelni. Nyilván ez sem teljesen megbizhato, de egy próbát megér.
Nemtudom hogy #483 és #486 egy személy-e, de ebben a fórumban nem szeretnek olyan kotekedest, ami F posztjánál volt.
Ez a csoport nem erről szól, itt nem huzzuk le a másikat. Mindenki máshogy dolgoz fel folyamatokat és ez igy van rendbe, azert mert neked van egy véleményed, amit más máshogy gondol, nem kell lexikont felcsapni es lehurrogni.
Ez egy támogató csoport, ami hagyja hogy az emberek ugy dolgozzak fel a pozitív es negatív események, ahogy az nekik jól esik.
Sajnálom a vesztesegeidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!