Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
 511/1673 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás F jön a szivárvány baboc idővel 🥺😊

Az pedig kezelhető 😊ne add fel

KT

ápr. 21. 12:55
 512/1673 anonim ***** válasza:
80%

Köszönöm nektek! 🥰Igen mondták a korhazban, hogy sajnos "tömeg betegség " lett a progeszteron hiány, évről évre egyre több nőt érint. A legtöbben észre sem veszik mert nyom nélkül vagy felszívódik vagy távozik egy erősebb mensivel.

B nagyon örülök, hogy mész orvoshoz, mert ha maradt bent valami akkor abból nagyon rossz dolog is kialakulhat!

KT feladni nem adom, de így fél év után kicsit megnyugtató tudni, hogy miért jön nehezen a baba, de legalább képes megtapadni 😊 még akkoris ha sajnos így kell megtudni. Megpróbálom a pozitív oldalát nézni. 😶

F

ápr. 21. 13:22
 513/1673 anonim ***** válasza:

Jajj F nagyon sajnálom... de látod megérezted, hogy terhesség volt!

Én személy szerint egyre "rosszabbul" vagyok. Már a mellem is le akar szakadni a helyéről, vérzésnek már tegnap se volt se híre se hamva...

Kicsit félek, holnap lehet hívom a dokit és hamarabb megyek mint szerda..

kérdező nagyon húzz bele hátha sikerül elkapni a jó pillantot 😉

B

ápr. 21. 14:33
 514/1673 A kérdező kommentje:

F - azért majd mész a saját dokidhoz is, megnezetni mekkora a progi hiány?

B - köszi, rajta vagyok az ügyön🙈

One steppel szoktam tesztelni, most kíváncsiságbol vettem Livsanet is. Egy appba töltöm a képeket, ott 61miu/ml írja, de mar 40től magasnak számít. Lh csúcs nekem 80 és 105 körül volt előző hónapokban

Mindenképp keresd az orvosod es majd írj, hogy mit mondott🤞😊

ápr. 21. 15:36
 515/1673 anonim ***** válasza:

Ha nekem írtad a doki keresést már írtam neki, hogy mi a helyzet mert felrobban a cicim szó szerint 🫠

Ha tudok valamit mindenképpen megírom már csak azért is ha más így jár akkor tud következtetni esetleg, hogy mi a helyzet.

B

ápr. 21. 15:54
 516/1673 A kérdező kommentje:

Igen, neked irtam😊

Izgulok értetek csajok!

ápr. 21. 15:58
 517/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem ma van a 6.dpo és második próbálkozós hónapunk. Van már 3 gyeremekem.

Van valaki,aki most kb itt jár?

Hétvégén fogok tesztelni,előbb biztos hogy nem.

ápr. 22. 10:22
 518/1673 A kérdező kommentje:

Szia #517!

Én még messze vagyok, én ma holnapra várom az ovut tesztek alapján, de szerintem ebben a hónapban sem elég magas🤔

Majd írj ha teszteltel, megy a drukk🤞

ápr. 22. 10:30
 519/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

App szerint ma kellene lennie az ovunak, viszont lebetegedtem, így a hőmérőzés bukta..szerintem ez a hónap is így felejtős😔

ápr. 22. 11:29
 520/1673 A kérdező kommentje:

#519 ne add fel

En mára lettem jól a gyomorronntásbol, persze tegnap voltak erős lh tesztjeim...

A ma reggeli nem volt az igazi, most még a délutániba van a reményem, hogy erősödik.

Bar az esélyt igy betegen is megadtuk🙈

Ne csak a hőmérőre alapozz. Ha nem is lh tesztelsz, a nyákbol is belehet lőni az ovut, vagy a még tutibb ha 2 naponta tudtok együtt lenni a termekeny intervallumba, 😊

ápr. 22. 11:33
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!