Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Egy jó pohár cola "gyógyszer" a gyomornak a nehéz pillanatokban. Engem is az tart életben már napok óta.😅 Bele is gondoltam, hogy ha egyszer terhes maradok és akkor is colazni fogok a gyerek kiugrik belőlem idő előtt.🤣🤣
Jobbulást kívánok neked kérdező.🥰
Köszönöm lányok😊
Tegnap még nem bírtam volna a Colat se meginni, de ma mar jobb kicsit, úgyhogy majd elkortyolgatok egy dobozzal a nap folyamán😊
Piritos, főt krumpli, háztartási keksz és sos ropi a barátaim😁
Viszont ha ma lesz lh csucs, "tökön" lövöm magam😂 11-12 körül szoktam tesztelni az elsőt, délután 4 körül a 2-kat igy a termékenyebb intervallumba.
Tesom itta a colat terhesen is🙈 igazából majd a vége felé, amikor nst-n nem akar mocorogni, jót is tesz😅 persze ezzel nem azt mondom hogy nyugodtan lehet inni, csak egy kis szösszenet😊
Én csak akkor colazok ha rosszul vagyok, alapbol semmi szénsavasat nem iszok, nem esik jól.
Persze mindeki más párom pl coca colas betegen csak sima víz
🤷♀️😅
Én meg mikor hogy de legjobban víz 😁
Ki hogy van?
Nálam semmi változás. Jövő héten se akkor doki csak legyen vérvétel eredmény.
KT
Hát lányok ezt nem fogjátok elhinni, itt röhögök már kínomban😅🙈
Mire férjem haza er, valahogy rendbe kell magam szedni, sose erősödtek ennyire gyorsan a tesztjeim. Még nem egyforma, de ma estefelé vagy holnap lehet ez alapján lh csúcs🤔🙈
Az élet furcsa humora 😁
Mi is tegnap beszéltünk hogy ha tényleg baboc van egy étel mérgezés mellet meg maradt szívós lesz 😅
KT
Sziasztok! Engem hajnalban behozott a párom a sürgősségire, mert hajnalban arra keltem fel, hogy már könnycsorgatós magzatpózfelvevős hasfájdalmam volt. Meglett a probléma oka és annak is ,hogy miert teszteltem negatívat és a normáltól eltérő vérzés oka is. 😔 a sok negatív kommentelőnek valamilyen szinten igaza volt. Baba nincs, terhesség volt. Előző ciklusból megfogant a petesejt viszont elég hamar leállt a fejlődése és csak az üres petezsák maradt amit valamiért ki se lökött a méhem és fel sem szívódott.. A folyamatos rosszullét emiatt volt.
Alacsony a progeszteron szintem emiatt nem tudott kifejlődni a baba és kérdéses, hogy ha későbbiekben újra teherbe esnék mennyi az esélye,hogy megmarad gyógyszeres kezelés nélkül. Még hajnalban átestem a "műtéten" 😔
F
Nagyon sajnálom F! Kitartást kívánok neked és gyors feldolgozást!❤️
Ami talán kicsit nyugtathat, én a pozitív tesztem utan 1 hettel a terhesség 12.heteig szedtem progit.
Legalább megvan az ok es tudják kezelni🙂 kitartást!❤️🩹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!