Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
 501/1673 anonim ***** válasza:
KT-nek igaza van! :) nekem mikor ételmérgezésem volt a cola húsleves jó sok felé zöldséggel és a háztartási keksz kombó vált be a legjobban 😊
ápr. 20. 22:19
 502/1673 anonim ***** válasza:
F voltam ez lemaradt😁
ápr. 20. 22:21
 503/1673 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Egy jó pohár cola "gyógyszer" a gyomornak a nehéz pillanatokban. Engem is az tart életben már napok óta.😅 Bele is gondoltam, hogy ha egyszer terhes maradok és akkor is colazni fogok a gyerek kiugrik belőlem idő előtt.🤣🤣

Jobbulást kívánok neked kérdező.🥰

ápr. 20. 22:38
 504/1673 anonim ***** válasza:
B voltam, mindig elfelejtem hozzá írni😅
ápr. 20. 22:38
 505/1673 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok😊

Tegnap még nem bírtam volna a Colat se meginni, de ma mar jobb kicsit, úgyhogy majd elkortyolgatok egy dobozzal a nap folyamán😊

Piritos, főt krumpli, háztartási keksz és sos ropi a barátaim😁

Viszont ha ma lesz lh csucs, "tökön" lövöm magam😂 11-12 körül szoktam tesztelni az elsőt, délután 4 körül a 2-kat igy a termékenyebb intervallumba.

Tesom itta a colat terhesen is🙈 igazából majd a vége felé, amikor nst-n nem akar mocorogni, jót is tesz😅 persze ezzel nem azt mondom hogy nyugodtan lehet inni, csak egy kis szösszenet😊

Én csak akkor colazok ha rosszul vagyok, alapbol semmi szénsavasat nem iszok, nem esik jól.

ápr. 21. 09:01
 506/1673 anonim ***** válasza:

Persze mindeki más párom pl coca colas betegen csak sima víz

🤷‍♀️😅

Én meg mikor hogy de legjobban víz 😁

Ki hogy van?

Nálam semmi változás. Jövő héten se akkor doki csak legyen vérvétel eredmény.

KT

ápr. 21. 09:47
 507/1673 A kérdező kommentje:

Hát lányok ezt nem fogjátok elhinni, itt röhögök már kínomban😅🙈

Mire férjem haza er, valahogy rendbe kell magam szedni, sose erősödtek ennyire gyorsan a tesztjeim. Még nem egyforma, de ma estefelé vagy holnap lehet ez alapján lh csúcs🤔🙈

[link]

ápr. 21. 11:04
 508/1673 anonim ***** válasza:
100%

Az élet furcsa humora 😁

Mi is tegnap beszéltünk hogy ha tényleg baboc van egy étel mérgezés mellet meg maradt szívós lesz 😅

KT

ápr. 21. 11:13
 509/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Engem hajnalban behozott a párom a sürgősségire, mert hajnalban arra keltem fel, hogy már könnycsorgatós magzatpózfelvevős hasfájdalmam volt. Meglett a probléma oka és annak is ,hogy miert teszteltem negatívat és a normáltól eltérő vérzés oka is. 😔 a sok negatív kommentelőnek valamilyen szinten igaza volt. Baba nincs, terhesség volt. Előző ciklusból megfogant a petesejt viszont elég hamar leállt a fejlődése és csak az üres petezsák maradt amit valamiért ki se lökött a méhem és fel sem szívódott.. A folyamatos rosszullét emiatt volt.

Alacsony a progeszteron szintem emiatt nem tudott kifejlődni a baba és kérdéses, hogy ha későbbiekben újra teherbe esnék mennyi az esélye,hogy megmarad gyógyszeres kezelés nélkül. Még hajnalban átestem a "műtéten" 😔

F

ápr. 21. 11:48
 510/1673 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom F! Kitartást kívánok neked és gyors feldolgozást!❤️

Ami talán kicsit nyugtathat, én a pozitív tesztem utan 1 hettel a terhesség 12.heteig szedtem progit.

Legalább megvan az ok es tudják kezelni🙂 kitartást!❤️‍🩹

ápr. 21. 12:20
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!