Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯
 461/1673 anonim ***** válasza:

Az enyém is sötétebb sőt még nagyobb is. Egyébként én úgy tudom hogy a mell változás a terhesség korai jele. 😄

Az enyém eresedik is nagyon durván 🥹

Remény🙏🏼😇

KM

ápr. 18. 22:43
 462/1673 A kérdező kommentje:

KM - az orvosokat inkább nem is minősíteném, de remélem a következőben már sikerrel jártok és nem az orvosokra lesztek úgymond bizva🤞😊

Üdv köztünk M!😊

Nekem app szerint ma van ovu, de ez a valóságban még nem következett be, az lh tesztem talán ma kezdett el sotetedni, így szerintem meg 3-4 nap, azaz a 20.cn körül megint... 🤔

KT - drukkolok, hogy ez jót jelentsen🤞😊

Én terhesseg alatt a mellemen nem vettem észre semmi változást, bár nekem például menstruáció előtt, alatt se szokott fájni.

ápr. 19. 17:30
 463/1673 anonim ***** válasza:

Csajok valakinek van tapasztalata az otthoni terhességi vértesztrol? Használta valaki?

KT

ápr. 19. 19:09
 464/1673 anonim ***** válasza:

D!

Igazából meglepően könnyen ment. Fürdés után az apja ment be vele a szobába és kezdte el az altatást és én már akkor vettem át mikor már bóbiskolt. Második nap picit sírt mikor kivitte a szobàból miután pizsit adtunk rá mert olyankor cicizett mindig, de ma már semmi nem volt, tök simàn ment olvasni az apjával.

ápr. 19. 19:51
 465/1673 anonim ***** válasza:

KT a tesztről nem tudok mit mondani. A mellem nekem kb a második hónapban kezdett változni terhesen (sötétedett).

Sz

ápr. 19. 19:53
 466/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Egyikőtök ajánlotta ezt a topikot a kérdésem alatt ami alatt majdnem agyon is vertek hogy én pszichológusi eset vagyok :D 28.ra nem várom.

Már reménykedtem, hogy múlt hónapban összejött mert nem volt rendes mensim a hónapban és késett is 3 napot de a Predictor teszt negatív volt. Azóta pár napja hányinger es szédülés kombó játszik erős mellerzekenyseggel feszulessel :) volt 3-4 napnyi alhasi feszules is. Remélem összefog jonni 🥺

F

ápr. 19. 23:24
 467/1673 anonim ***** válasza:
78%

F üdvözlünk közöttünk!

Én próbáltak megvédeni a kérdésed alatt mert borzasztóan megsajnáltalak. Sajnos 2 hete bele estem én is abba a hibába, hogy feltettem egy tesztet és teljesen szétszedtek miatta, így együtt tudtam veled érezni. Olvasgass itt a korábbi hozzászólások között, esett más teherbe hasonló helyzettel, mint te. Reméljük neked a legjobbakat és azt is, hogy már ebben a hónapban babás vagy.❤️

B

ápr. 19. 23:30
 468/1673 anonim ***** válasza:
72%

Köszönöm B ❤️

Annyira próbálnám elengedni, hogy ne válaszoljak de mikor már az iskolázottságomat gyalázzák az már becsületsértés számomra és nem bírom megállni, hogy ne védjem meg magam az ellen amit ők kiforgatnak meg kitalálnak.

Lehet énis rosszul fogalmaztam meg a kérdést de már mindegy.

Bízok énis a legjobbakban 6 hónap után hátha 🙏🏽🙏🏽

F

ápr. 19. 23:37
 469/1673 anonim ***** válasza:
52%

Tudom milyen ez, nem is rólam van szó hanem szimplán egy másik nőről és kötelességemnek érzem, hogy kiálljak melletted. Alaptalan dolgokra hivatkozva gyaláztak téged amik tudományosan sem állják meg a helyüket.

Ennek ellenére próbáld meg elengedni, megnyugodni és arra koncentrálni, hogy rendben legyél! Főleg ha babás vagy és azért merészel terhes tüneteket produkálni a tested😉

Mostmár aztán őszintén remélem, hogy hétfőn jó híreket mond majd neked a doki!🥰

B

ápr. 19. 23:46
 470/1673 anonim ***** válasza:

Hát ha jó hír, ha nem akkoris magamban mindenképp pontot akarok tenni a végére mitől vannak a tüneteim! 😊

F

ápr. 19. 23:58
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!