Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
 421/1673 A kérdező kommentje:

KT - nagyon kíváncsi vagyok mi a helyzet nálad. Lehet anovulacios ciklus volt?

R - akkor neked még van időd😊

Nekem mar most eluszni látszik minden. Lebetegedtem, nagy eséllyel kisfiam is, nem sokat aludtam. 14.cn és semmi erősödés a teszteken, pedig egy 17.napival is elegedett lennék igy a 20asok helyett

Kakadu - drukkolok, hogy most is meghozza nektek a sikert a fogászati kezelés🤞😊

Datolyarol hallottam már, viszont én annyira nem vagyok oda erte. Datolya őrleményt viszont vettem (sutikbe, zabkasa, ilyenek) ugy viszont nincs rossz ize (nekem)

411/B - sajnálom a veszteséged, ez a baboca most nem tudott maradni❤️‍🩹

Fel a fejjel, sikerülni fog❤️

419 - en ezen sajnos nem látok semmit

ápr. 17. 09:05
 422/1673 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen a biztatást, egészen jól viseltem a dolgot. Bele törődtem, hogy ennek így kellett lennie☺️

419 ezen én sem látok semmit sajnos😕

ápr. 17. 09:19
 423/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

D vagyok. Ha minden igaz ma vagyok 5+4nél. Ma reggel volt egy kevés rózsaszínes folyásom. Csak törlésnél látszott. Ahh pedig már úgy beleéltem magam 🫤 dokihoz nem tudok elmenni,mert a kisfiamat nem tudom kire bízni.. max este,ha hazaér a férjem

ápr. 17. 09:34
 424/1673 A kérdező kommentje:

D - lehet csak progit kellene pótolni, még ne láss bele rosszat😊 En kisfiamnal első 12 hétben 3-4x barnáztam, így az első hónapban kb agynyugalom es progi szedés volt.

Tudom, hogy nehéz, de kisfiaddal nem tudsz elmenni vagy legalább egy telefonos érdeklődés?

ápr. 17. 09:42
 425/1673 anonim ***** válasza:

Nem sajnos, a kórházban ki is van írva,hogy 8év alatti gyerek nem tartózkodhat ott a nőgyógyászatnál. 🫤

Nekem a kisfiammal nem volt semmi gond a terhességgel. Utána az első missad abnál sem gondoltam,hogy baj van. A másodikál most decemberben ugyanígy "vérzéssel" kezdődtek a bajok, annyi,hogy az szinte a pozi teszt után

D.

ápr. 17. 09:52
 426/1673 anonim ***** válasza:
Na meg gondolom a 14kgos fiam emelgetése se segít. Pihenni egyáltalán nem tudok,ezerrel pörög 😅🫤 D
ápr. 17. 09:54
 427/1673 A kérdező kommentje:

Persze, egy második terhessegnel mar nehezebb, hiszen el kell látni az elsőt🙂

En is csak bizakodok, hogyha bekopog egyszer a második, akkor nem lesz gond mert pihenni mar en sem fogok tudni😁

Amugy érthető a kórházak szabalyzata is, de tényleg ha sos van es nem tudod a gyerkőcöt valakire bízni, nem fogadnak? Ez annyira hihetetlen

Megkérdezhetem mennyi idős a gyerkőcöd? 😊

ápr. 17. 10:04
 428/1673 anonim ***** válasza:

Igazából még nem próbáltam még bevinni. Mondjuk egy nőgyógyászati vizsgálat tényleg nem neki való. Szét is kapná a rendelőt 🤣

Májusban lesz 3

D

ápr. 17. 10:09
 429/1673 A kérdező kommentje:

Persze, lehet hamar megszerelné a gépeket🫣

Az én kicsikém 2,5 éves lesz májusban😁

Nekem egyszer majdnem vinnem kellett magammal, utolsó percbe kaptam segítséget, igy sajnos nem tudok tanácsot adni. Viszont 2 éves kora körül még aludt babakocsiba es alvó állapotba jött mar velem orvoshoz😁

ápr. 17. 10:15
 430/1673 anonim ***** válasza:
Hát az én fiam most sztájkol és nem alszik napközben 🥴 na meg ha a kórházba megyek, ki tudja mennyit kell várni... Nem biztos,hogy hamarabb sorra kerülök,mintha megvárnám du a férjemet. Annyi várakozast a fiam biztos nem bír ki.
ápr. 17. 10:23
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!