Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Sziasztok lányok😊
Kinél miújság? Hogy vagytok?
Inez - drukkolok hogy a második trimeszter meghozza a nyugalmat es ne legyél rosszul🤞😊
Nekem most addigra múlt el a vérzésem, amikor alapbol jönnie kellett volna🫣 3 napja lh tesztelek, app szerint 9 nap az ovuig, de előző hónapok alapján lehet ez még 12-14 nap is😅
Ki tesztel mostanában?
Sziasztok
5 mapja késik tesztek negatívak...
Dolgozom terelem a gondoltaim...
KT
Sziasztok!
161/V vagyok múlt hónapban én csináltam kamu pozi clearblue tesztet, ha valakinek így remélne😊
Megint megjött a mensim, de számítottam is rá. Van egy olyan erős megérzésem, hogy most áprilisban fog összejönni, és pont párom szulinapján derülne ki májusban☺️ (drukkoljatok, hogy így történjen, mert kisbabót kért szülinapjára☺️🤞🏼)
Az elevitet időközben abbahagytam, és váltottam GAL babaváróra egyenlőre a simára nem a pluszosra, illetve vettem a dm-ben babaváró teát a palástfű tartalma miatt☺️
Sziasztok!
D.vagyok. szombatra nem vártam. Nem is jött meg. N3ha kicsit görcsöl a hasam de nem vészes. Remélem nem jelent bajt. 2 missed ab után az ember már mindentől fél.
Akinek pozi lett a tesztje, mikor mentek először orvoshoz?
Szerintem olyan mensi elmaradása után 2 hétre pozi tesztel érdemes olyan kb 7 hetesen akkor lát valamit szerintem.
De én is csak gondolom. Én várakozó ponton vagyok 5 nap kesesel még mindig negatív teszt nem tudom még hova tenni
KT
Én menstruációtól számítva 8 hét múlva voltam orvosnál. Köszönöm a jó kívánságokat🤗
Holnap megyek az első genetikára, nagyon remélem, hogy kiderül ki lakik a pocakban😁
Inez
Sziasztok!
Ugy tunik nekunk is sikertelen a honap. Eddig mindket gyerekunk veletlenul, vedekezes mellett jott ossze (tudom, irigylesre melto), most pedig hogy terveznenk a harmadikat most meg nem sikerul. Ki erti ezt? :D ma van a 11.dpo es predictor meg clearblue is negativ, aztan gondoltam egyet, mivel mentem vervetelre nezettem hcg szintet is es abszolut nulla. Pedig a hőm egyre csam emelkedik.
R
KT - lehet, hogy ennyire megcsuszott a ovu? Mert ha az csúszik, akkor menstruáció is vagy a pozitív teszt.
161/V nagyon drukkolok neked, hogy össze jöjjön ez a hónap🤞😊 egy májusi bejelentésnek én is örülnék mert akkor januári lenne😊
D - minden rendben lesz! Bár ilyen előzménnyel, biztos nehéz most még optimistán állni a dologhoz❤️
Inez - nagyon izgi, majd írj ha esetleg megmutatná magát😊 nekünk 1 genetikain 60%a mondták, hogy fiú es tenyleg az is lett😁
R - ha az ember nagyon vágyik valamire es tudatosan szeretne, sokkal nehezebben sikerül. De nehéz nem raporogni néha, hogy úristen, most végre vajon sikerült?🙂
Én már totál nem értem amugy a testem, minden hónapban mást produkál...
Sziasztok! J vagyok és még az elején írtam, azóta kicsit eltűntem...:) Jó volt olvasni a pozitív tesztekről, gratulálok, a várakozóknak pedig hajrá!!:)
Ma vagyok a 11. dpo-n, és tudom, korai még, de nem bírtam ki és reggel csináltam egy Predictort.
Napok óta mellfeszülés, megjön-érzésem van, utóbbi egyáltalán nem szokott lenni, csak egy-két órával azelőtt, hogy tényleg megjönne.
Szóval emiatt tettem egy próbát, és egy egészen halvány pozitívat felfedeztem rajta, de ezzel az a problémám, hogy lefényképezve nem látom rajta, csak akkor, ha állítok egy kicsit a fényerőn... Ezen felbuzdulva vettem egy Prima home testet, ami viszont negatív lett (második pisiből). Hivatalosan vasárnapra nem várom, de mivel csúszott egy napot az ovulációm a tesztek alapján, ezért hétfőn vagy kedden is várható... Remélem, nem lesz. Szerintetek reménykedjek még vagy engedjem el ezt a hónapot? Annyi pozitív tesztről olvastam a 11. dpo-n, közben mégis van bennem egy kis remény. Ne legyen?:)
Nálunk minden rendben találtak és úgy néz ki, hogy kislány lakik a pocakban.
Inez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!