Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Köszönöm 😊
Kolléganőm csináltatott nekem ásványokbol babaváro karkötőt amit mindig hordanom kell meg a sogornőjének is és ott már 8 hetes a pocaklakó hosszú ideje probalkoztak pedig már ugy hogy bizok én is a karkötőben és a jó időzítésben 😊
KT
Ha esetleg használ, kérem szépen hol elérhető😊😊
Nekem babavaro "viasz" babám van, amit kaptam. Es most készül egy termékenységi mandala😊
Ha sikert hoznak, akkor új gazdát keresek nekik❤️🩹
Sziasztok! Kt, nekem előző 2 hónapban úgy volt. Barnáztam 2 napot aztán semmi, aztán 2 napra rá megjött..
Én 11.é. tesztelek szerintem, már ha addig nem jön meg.. érdekes hogy megint tojásfehérje nyákom van és görcsölgetek is néha, pedig már elméletben 6-7 dpon vagyok.. ha eltolódott az ovu akkor ez a hónap is veszett fejsze nyele mert most egy pár napja nem tudtunk együtt lenni.
Sz
Sz ha most is tojasfeherjes nyulos nyakod van akk valszeg nem volt meg ovud. Gondolom olyan sikosnak is erzed ott lent nem? :D
Ovu utan feheres, kremes, szaraz a folyas illetve az erzet.
Ezt is olvastam hormonmentes csopiba illetve cikkeket rola.
Lehet hogy az volt hogy megemelkedett az ösztrogénszinted (ettol lesz olyan a nyák) , de aztan megsem sikerult az ovu, es most ujra probalja a szervezeted.
Sajnalom ha nem jon ossze emiatt :(
Hődet nem vezeted?
Kérdező a nyák kizarolagosan nem igazolja az ovut, egyutt a kettőt kell nezni. Nyák+hőmérő
Illetve van hogy eltolodnak a jelek és luti elso napjan még termekeny nyák van ezert is vannak szabalyok ha valaki vedekezni akar a modszerrel.
R
Sziasztok
Reggel csináltam tesztet mert eddig nem jöt meg remélem nem is fog lehet megint késik nem tudom a teszt negatív
KT
Nekem is volt mar 1 ciklus során többször ovus nyák, viszont csak lh csúcs környékén volt mennyisegre is több.
Ezt a honapot végig tesztelem, aztan a sorsra bizom.
Bar tegnap azt olvastam, hogy a gyakori szex, mint természetes "mód" előbbre hozhatja az ovut, ami nekem jó lenne, úgyhogy majd mondom is férjemnek🙈😂
Az uj appom lh csucs utáni napot írja ovunak es utana számolja a dpo-t, úgyhogy ez jónak tűnik. Nyák amugy igen, kb 1 hétig jelen van és a mennyiségi változást figyelem. Lh teszt és nyák egybe szokott vágni, viszont tudom, hogy igy se fix.
Én még drukkolok neked KT, hátha lehet még pozi ❤️
Sziasztok! Nekem is ma megjött! A dokim becslése alapján 9 dpo, az én érzeteim alapján 11. Úgyhogy most már felkeresek meddőségit. Tény, hogy első kimondottan próbálkozós hónap volt, de több mint 1 éve védekezés nélküli. Mondjuk ez nem ér meglepetésként minket ugye, mint anno.
Amióta minden hely állami lett, úgyis sorbanállás megy, így szerintem még hónapokig (remélem azért senkinek se olyan hosszan) veletek együtt rójuk a köröket 😇
Kakadu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!