Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/1673 anonim válasza:

Na sziasztok két nappal ezelőtt csináltam egy ovulációs tesztet gondoltam hát mennyire lehet igaz a jósteszt nagyon nézegettem azt hittem beképzelek oda egy csíkot majd a mai nap folyamán megint csináltam egyet hogy mondom hátha látok valamit aztán láttam így rá egy 2 percre hogy van ott egy csík viszont egy picit erősebb tehát nem nem látható hanem halvány de erősebb csík erre gyors kiszedtem a másik kettőt amit két nappal ezelőtt csináltam és összevetettem a kettő és azért az előzőhöz képest erősebb a csík amit látok picit reménykedek de ez a mindjárt megjön érzés még mindig nem múlik el viszont a mai napon elkezdtem érezni azt is hogy a jobb petefészkemben kicsit ilyen szurkálást érzek..

KK

ápr. 4. 20:05
 312/1673 A kérdező kommentje:

Nekem az ovu tesztek mindig 2 csíkosak (érzékeny 20as) viszont az erősséget jól mutatta, plusz töltöttem fel egy appba, hogy jobban lássam.

En most amellett, hogy megjött, aggódok hogy nagyon rövid a luteális fázisom. És most konkrétan szenvedek, mint a kutya, pedig nem szokott megviselni a menstruáció.

Nekem amugy halvány 2 csíkosak voltak az lh tesztjeim is, a mai viszont gyengébb lett, mehnyak is lejebb jött, úgyhogy már tudom kövi hónapba mit kell nézni.

Azt viszont eldontottem, hogy most már tényleg a következő ciklus lesz az utolsó lh tesztelős, adok egy esélyt a clearblue lh tesztnek es ha nem jön össze a baba, a sorsra bízom🙂 utána jön az elso gyerkőcnel bevalt (szopi miatt nem előnyös) premens tabletta.

Varom a többiekrol is majdna fejleményeket😊

Pozi tesztesek, mikor terveztek menni orvoshoz? 😊

ápr. 4. 21:07
 313/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kérdező sajnalom, hogy megjott, miből gondolod h 8. dpo volt? Csak az ovutesztekből? Mert azok nem annyira megbizhatoak

Én orulok hogy meg nem kell tesztelni izgi ez a varakozas :)

Gratula a pozi teszteseknek

R

ápr. 4. 21:15
 314/1673 A kérdező kommentje:

Ovu teszt és nyák

Első gyerkőcnél a teszt jól belőtte, most szerintem valami nem stimmel velem, mert ovu után a luteálisom elég rövid. Most 2 nappal tovább huztam, mint előző hónapban.

De az a "vicc", hogy voltam dokinal, elvileg minden rendben egy kis cisztat leszamitva, nem is érdekelte a 6napos luteálisom🤔

ápr. 5. 03:36
 315/1673 anonim ***** válasza:

Én benne vagyok egy hormonmentes csoportba és ott azt mondják hogy az Lh teszt nem megbizhato mert egy ciklusban többször lehet h probalkozik a szervezet ovuval ergo Lh teszt pozi lesz, meg az is lehet, hogy Lh teszt pozi de aztan megsem kovetkezik be az ovu. Sőt negativ LH teszt mellett is lehet ovu. Dokim is ezeket mondta h nem megbizhato.

Ugyhogy kizarolag ha vezetsz hőgörbét abbol lehet megallapitani, hogy volt ovu, vagy persze uh-s cikluskovetes

R

ápr. 5. 07:56
 316/1673 A kérdező kommentje:

Ez érdekes igazából, arról esetleg nincs szó hogyha a nyák jelzi, akkor bekovetkezik-e?

Most kezdek arra jutni, hogy elkezdem szedni mégis a Premenst es bizom benne, hogy a barátcserje nem apasztja el a tejem. Most olvasgattam, elvileg alacsony progeszteron okozhat rövid luteálist. A premens elvileg ezt karba tudja tartani. Meg lehet pozi lh utan elmegyek progi vérvételre, az mutatja volt-e tenylegesen.

Szerintetek mit kellene, lehetne vezetni ami mérvado?

Amugy valószínűleg nekem is többször probalkozik a szervezetem, mert ebben a 2 hónapban 1x lett pozi, de előtte 1 héttel volt erősödő csík 2 napig, de nem pozi.

Hőgörbét nem vezetek, nem tudnám tartani a mindig ébredes utáni mérést. Nemtudom itt mennyire lenne elfogadott máshogy mérni vagy az ugy teljesen felesleges mert nem mutat semmit.

ápr. 5. 08:10
 317/1673 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ha rendszeresen rövid, akkor biztosan presszionálnám a dokit, hogy cikluskövetéssel vérvételt egybekötve nézzetek meg egy ciklust.

Sajnálom, akinek most nem sikerült. Reméljük, a következő hónap szerencsésebb lesz.

Akinek van bármilyen pms tünete, mennyi idővel mensi előtt szokta érezni?

Nálam jó esetben 4 nap, de legtöbbször 1,5 héttel azelőtt kezdődik, hogy mejönne. Mondjuk szülés után teljesen más, mérséklődtek a tünetek. Régen szörnyű volt.

Az hagyjám kérdező, hogy te nem ismerted, de nekem konkrétan orvos mondta anno, hogy miket ki nem találnak már az orvosok... Na mondom, köszi, akkor biztos a ciklusom felét kitalációból szenvedem végig általában 🙈 azért egy orvosnak ismernie kéne ezeket, ha női páciensekkel dolgozik.

Kakadu

ápr. 5. 10:28
 318/1673 A kérdező kommentje:

Szerintem ehhez kell majd keresnem egy másik dokit, mert ahogy olvasgattam (nyilván szopi miatt is nehezebb nekünk) hogy viszonylag alacsony prolaktin szinttel lehet teherbe esni. Januarba volt első menstruáció utan a hormonlabor, pont ovu elott es 509mIU/l volt a prolaktinom (59-619 a tartomány)

Nekem ráadásul női nődokim van😅

ápr. 5. 11:05
 319/1673 anonim ***** válasza:

Kakadu!

Nekem 4-5 nappal a menstruáció előtt szokott jönni a pms egy kellemes migrén kiséretében. Szülés óta amúgy ezerszer rosszabb az is meg maga a menstruáció is.

Kérdező nem látsz összefüggést a menstruáció és a szopi között? Nekem akkor rövidült le a ciklusom hirtelen amikor volt pár este hogy “csak kétszer” cicizett a fiam.. most éjszakára teljesen elhagytuk, már csak egyszer van fürdés utàn. Kíváncsi vagyok így hogy alakul.

ápr. 5. 11:15
 320/1673 anonim ***** válasza:
Sz voltam.
ápr. 5. 11:15
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!