Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Évek óta használom az appot január óta próbálkozunk de még nem jöt össze bár elég nehéz én 12 oraba dolgozom ő folyamatosba de akkor bizok az appban😊 köszönöm Sz
KT
Megy a drukk mindenkinek csajok!❤️
Hamarosan eljon a tesztelés időszaka, már en is bevagyok zsongva, viszont félek attól, hogy előbb megjon, minthogy tesztelnék. 28.ciklusnap, 7.dpo. Ma elkezdett szurkálni az alhasam, a mehnyakam közep tájt van, viszont volt egy mini piros valami. Nem olyan mint menstruációkor, úgyhogy bízom benne, hogy nem annak az előjele.
KT - az appos dologhoz annyit fűznék hozzá, hogy nekem mindig totál mellé lőtte🙈
Lh tesztelek es nekem mindig 3-5 nappal előbbre hozta, mint alapbol volt. Mindig meg is ijesztett, hogy nem lesz ovu, aztan lh teszt csak mutatta.
Volt olyan is, hogy 28 napos ciklusnal a 18-19.napon volt ovu.
Szóval ha érdekelna dolog, ajánlom az lh tesztelést, nekem ez a 2.honapom es mindkettő kései ovu volt, 19-21.napon. Illetve a nyák is szépen tudja mutatni a termény napokat, ha nem akarsz tesztelni😊
Mi amugy igyekszunk a 10-22 ciklusnapok közt 2-3 naponta együtt lenni, az a tuti😁
Bár teljesen megértem, hogy meló mellett nehéz össze hozni, sokszor nekünk is, plusz a gyerkőc se mindig dől ki idobe😅
Kedves KT.
Nekem az első gyerek 1 próbálkozásból sikerült, már 12 éve szóval valami olyan appot használtam ami már nem létezik :D 3 nappal menstruáció és ovuláció előtt még értesítés is jött mindig :D
Emlékszem kaptam az értesítést és 1 vagy 2 nappal utána voltunk együtt úgy, hogy "kockáztattunk" :D azon kívül mindig védekeztünk, szóval tuti akkor fogant :D
2. baba a 8.hónapban jött össze, nekem mindig nagyjából jó helyre lőtte be az ovut az app, de elég pontos (max néha 1-2 nap eltérés) volt a ciklusomban. Pár hónapig lh teszteltem is, meg hőmérőztem végig, onnan tudom, hogy jó volt az appos becslés.
3.baba lett volna mikor még nem is próbálkoztunk, na ott biztosan nem "jókor" volt az ovum, mert még nem akartunk babát csak pár hónappal később (fogyni akartam még pár kg-t a 3. előtt :D ) de csak megszakítás volt, annyi, hogy figyeltem az appot és ovu közelében elvileg nem voltunk együtt aztán mégis. sajnos ő nem maradt velünk.
utána nekiálltam megint hőmérőzni meg lh teszt, 3 hónap kellett (bár abból az elsőben csak 1x voltunk együtt, még gyászoltam kicsit és nem annyira volt meg a hangulat :(
de szintén az app jó helyre húzta be megint az ovukat.
viszont ehhez tényleg egy elég pontos ciklus kell, különben nem igazán tud jól becsülni
különben kb 8. ciklusnaptól 2 naponta voltunk együtt, ovu előtti és ovu napján egymás utáni napokon is :)
M.
Nekem mindig összevissza ciklusom volt aztán amikor megszületett a kisfiam beállt szépen.Viszont amikor most a 2.babát terveztük mindig lh teszteltem mensi utáni naptól,az app szerint 1 héttel később kellett volna lennie az ovumnak viszont az lh teszt pozitív volt,abban a ciklusban megis fogant a 2.babánk
#19 szóval legyen D
Sziasztok!
D. Vagyok,visszatértem 😄
Én szombatra nem várom,ma veszek tesztet,holnap reggel megcsinálom. Bár sztem ez sem a mi hónapunk,mert egy kicsit már érzem,hogy kezd görcsölni a hasam.
Drukkolok mindenkinek!
Drukkolok D! 😊
Amíg nem jön meg, nem szabad feladni🙂
Bár már nekem is gorcsolget, szurkál a petefeszkem, alhasam, bár még csak ma vagyok a 8.dpo-n. Első gyerkőccel 9-10.dpo-n mar pozitív volt a tesztem. Emiatt van bennem egy kicsi "felsz", viszont amugy en is azt erzem, nem ez a mi hónapunk, de mar csak napok kérdése es kiderul😊
Hát csajok... Vettem ma tesztet,ugye szombatra nem várom. Most így dél körül megcsináltam . Full pozi. Nem hiszem el. 🥺🥺
Mindjárt csinálok képet.
D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!