Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/1673 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Én a teszteket ajánló hozzászóló vagyok.

1x én is próbáltam az Lh tesztet jóstesztként. Koppantam is egy hatalmasat. Teljesen halvány volt 11.dpo, 1 nappal később meg telejsen pozitív volt. 14.dpo meg is jött január végén, de azóta már nem🥰

Csak ez a 2 tesztem maradt azért is használtam el mert a következő ciklusra már úgy sem lett volna elég. Én hőmérőztem is mellé szóval már elég szépen belőttem az ovut.

Ha korai tesztelő akarsz lenni arra is az elysium csíkot tudnám ajánlani, én 8.dpotol teszteltem és a 12.en is negatív volt amúgy, 13.dpo (1 nappal a nemvárt előtt) lett pozitív. 155ft darabja szóval kB mint az Lh teszt, de biztosan a hcgt fogja mutatni ☺️

M.

ápr. 1. 21:45
 252/1673 anonim ***** válasza:
Hányan vagyunk K.? Mert én bele zavarodtam már 😳
ápr. 1. 21:45
 253/1673 anonim ***** válasza:

R vagyok.

Nalunk is meg van cici pedig lassan ket eves a kisebbik es nem ugy tunik,hogy el akarna hagyni...

Nem tudom hogy vagytok vele de amig kiderul hogy osszejott-e az a legizgibb idoszak :)

ápr. 1. 21:46
 254/1673 anonim ***** válasza:

Szedjuk ossze ki mikorra nem varja

En R vagyok és 12-14re nem varom

ápr. 1. 21:50
 255/1673 anonim ***** válasza:

Na mivel van új K betűs én leszek a KT 😁

Én 7.re nem várom. De gyomorrontas is volt azóta.

Én vagyok a prime tesztes aki többet nem használ olyant 😅 legelőször 157es voltam

Hu ez most így érdekes lett

KT

ápr. 1. 22:01
 256/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én uj csatlakozó vagyok :)

Holnapra nem várom.

I (remélem még nincs I🤣)

ápr. 1. 23:04
 257/1673 anonim válasza:
Sziasztok! Én alapvetően április 14-re nem várom, de vasárnap helyett ma volt ovum, ezért a naptár áttette április 16-ra. Remélem, egyik napon sem jön meg.:) Nekünk ez az első próbálkozós hónapunk a férjemmel. Teljesen kivizsgáltattam magam, az utóbbi három hónapban több kint tíz kilót fogytam, a bmi-m normális, a vizsgálatok alapján elvileg minden rendben van. Emellett december óta Femibiont szedel és alaposan utánaolvastam mindennek, ovulációs naptárral és tesztekkel felfegyverkezve. :D Szombaton és vasárnap pozitív volt a tesztem, ma negatív, tehát ma ovuláltam. Hétfőn, szerdán, pénteken, szombaton és ma reggel is adtunk egy esélyt a dolognak, remélem, az utóbbi háromból valamelyik összejön. Nagyon izgatott vagyok, bár tudom, hogy kicsi az esély arra, hogy azonnal sikerrel járjunk. Nagyon drukkolok mindenkinek!!:) J
ápr. 1. 23:10
 258/1673 A kérdező kommentje:

Köszönöm M!😊

Igazából alapbol menstruációig akartam lh tesztelni délután ugyan ugy, aztán amikor ereztem magamban nemi feszkot, akkor mondom oké, itt a jósteszt idő, ilyet még nem csináltunk🙈

Én hőt sose követtem, viszont annyit tudok, hogy az alaphőm elég alacsony, átlagban 35,6 körül mozog😅

Lehet kipróbálom azt a tesztet is, ha nem lesz eleg ami van😊 ovu tesztekhez kaptam egy olcsó one step/david hcg-t, van itthon még predi, biosynex és 1 digi clearblue🫣 (de amugy nem, nem vagyok ám teszt függő😅)

Lehet írtam már első gyerkőccel nekem 9-10.dpo pozitív lett, amig nem jön meg reménykedek😊

R - lassan 2,5 éves a picikem, mire azt hiszem, hogy kevesebbet cicizik, jön egy betegség és borul minden. Bár bevallom, kisebb korkülönbséget szerettem volna és tandemezni, bár ez még össze jöhet😊

Tudom, nem látszik, de én most kivételesen nem izgulok annyira, csak kíváncsi vagyok

Sziasztok I és J! 😊

Nagyon izgi I, majd kérünk helyzet jelentést😁

J - semmi sem lehetetlen! Van akinek egyből össze jön. Nálunk az első baba 1 ev utan sikerült, most pedig ez a 3. próbálkozós honap (azóta van ujra menstruációm), viszont szülés óta nem védekeztünk.

Megy a drukk neked is! 😊

Én pedig appok és ovu szerint hivatalosan április 5-10 közt nem várom, szóval 8-án tesztelek ha nem jön meg addig😊

ápr. 1. 23:27
 259/1673 A kérdező kommentje:
És igen, bocsánat ha sokat irok, tobbnyire kettesben vagyunk a gyerkőccel, itt bepotlom a "napi dumcsit" 🙈
ápr. 1. 23:29
 260/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én korábban már írtam, hogy nekünk összejött hamarabb mint ez a poszt, de leírom a tapasztalataimat a jósteszteléssel.

Én kb a 9. dpo-n teszteltem pozitívat és a 8. dpo-tól jósteszteltem.

Nekem semmit nem mutatott, olyannyira gyengécske volt, hogy a második vonal alig látható volt. 12. dpo-n teszteltem jóssal utoljára, akkor már a terhességi teszt egyértelmű volt, de ezen még mindig semmi.

Aztán már kb. 1 hete kimaradt a mensim, és csináltam egy clearblue digitálisat a képekhez, és mondom ellövöm az utolsó jóst. Na akkor már erősebb volt a tesztvonal mint a kontrollcsík.

Szóval nekem sajnos egyáltalán nem vált be, ha nem tudom hogy terhes vagyok és csak ezzel tesztelgetek, akkor lett volna nagy meglepetés a végén.

Bogi

ápr. 2. 09:40
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!