Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok én már írtam ide de akkor nem írtam név kezdőbetüt. K leszek nekem meg jöt ugy hogy többet prima tesztet nem veszek. Új hónap új próba. gratula a kismamáknak többiek hajrá 😊

K.

márc. 23. 12:01
 222/1673 anonim válasza:

Nekem ma egy hét késés után sajnos megjött..

Üdv: Liz

márc. 23. 15:07
 223/1673 A kérdező kommentje:

Sajnálok K és Liz! A következő hónap a miénk lesz😊

Nekem az ovum eléggé zavaros. Egyik app szerint 6.dpo-n vagyok, de amugy meg nagy eséllyel most lehet ovum. 19.napon vagyok, nem volt még pozi az lh tesztem, de cserébe 13-an és ma is erős 2 csíkos volt, nem sok kellene a pozihoz.

De igazából nem értem, hogy lehet 1 ciklusban 2x erősödő teszt... Kivancsi leszek holnap meg lesz-e a pozi. Múlt hónapban is igy jartam🤔

Prima tesztrol nem sok jót hallani, de elvileg az uj predi meg joval többször kidobja a 2 csíkot mint kellene, de már a clearbluenak is vannak hibái (mindegyik van itthon😅)

Ugyanitt várom a jelenlegi megbízható teszt tippeket. Most van itthon 4 fajtam, ha egyszer kellene

márc. 25. 16:30
 224/1673 anonim ***** válasza:

Nekem a kisfiamat az xepil mutatatta ki először anno. Nem tudom hanyadik dpon mert össze-vissza ciklusaim voltak. Nekem most lesz a pé. valamikor a napokban. Az előző zavaros ciklus miatt fogalmam sincs mikorra nem várom. Szóval majd meglátjuk hogy alakul a hónap. 12.én tervezek tesztelni először. Sok sikert mindenkinek!

Sz

márc. 25. 20:48
 225/1673 A kérdező kommentje:

Nekem anno predi, de most az újrol nem sok jót hallani sajnos.

Üdv a klubban, nekem ugy nez ki mára lett lh csúcs a 20.ciklusnapon🫣 múltkor is reggel dobta ki elsőre, úgyhogy ilyenkor napi 3 tesztet csinálok, ugy látom rendesen mi a helyzet. Viszont ha valós a mai lh csúcs akkor, akkor nekem 8-a körül lesz esedékes a teszt, bár alapbol április 5re irja az app a nemvártat...

Sok sikert neked is Sz!😊

márc. 26. 08:26
 226/1673 anonim ***** válasza:

Sok szerencsét csajok, hiszem hogy ez a Ti hónapotok! 🤞🏻

Képzeljétek én tegnap voltam dokinál, nagyobbnak is mérte egy picivel, 10+3 hetesnek felelek meg most és 2 nappal előbb szülök, ha minden igaz így.

Annyit ficánkolt már, folyton mozgott, alig találta a doktornő. Nagyon boldogok vagyunk, a férjem meg is könnyezte.

Bogi

márc. 26. 15:12
 227/1673 A kérdező kommentje:

Nagyon gratulálok!❤️

Nincs is jobb érzés ennél, talán amikor már az első genetikain is túl van az ember, ott egy picit fellehet lélegezni😊

Boldog babavárást❤️

márc. 26. 16:03
 228/1673 anonim válasza:

Sziasztok!

Én 31-re nem várom a menszeszem, holnap veszek tesztet. Lehet hülyén hangzik, de csak megérzés, hogy most sikeres volt a hónap.

Van már 2 gyerkőc, ők elég hamar sikerültek, nem is figyeltem náluk semmilyen tünetet, csak a kimaradt menszesz volt a figyelmeztető jel.

Most viszont sehogysem sikerült eddig. Elkezdtem mérni az ébredési hőmet, viszont csak ovuláció után. Így abban bízom, hogy nem esik le a hőm.

A.

márc. 27. 23:23
 229/1673 anonim ***** válasza:
Drukkolok A!
márc. 28. 00:26
 230/1673 A kérdező kommentje:

Nagyon drukkolok A!🥰

Majd várjuk a fejleményeket😊

márc. 29. 20:28
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!