Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Sziasztok R vagyok, ez a ma reggeli tesztem. Ez egy gyengebb minosegu teszt.
Köszönöm S! 😊
Megakartam kérdezni a dokimat is, de persze elfelejtettem🫣 Viszont jónak tűnik, nem hiszem hogy attól egy próbával😊
Most szopi vitamint szedegettem femibionbol, abba is csak 200 a folsav, így bármelyik jobb ennél😁 zárójelben megjegyzem, miota projekten vagyunk, ujra cici függő lett a gyerkőc, szóval ez így eléggé nehezíti a dolgokat.
Örülök, hogy igy pörög a topik és gyűlnek a pozitív tesztek😊
Halkan csendben gratulálok még mindig, de ez egy nagyon szép pozitív teszt R❤️
Kedves kérdező. Az én fiam is cici függő. Ebben a hónapban kezdte el éjszaka kevesebbszer kérni, a nappalival pedig teljesen leállt, arra gondoltam nekem ez kavarhatott be most a ciklusomba, hogy a szokott 31-32 napból 28 lett. Lehet most lett végre normális. Én úgy döntöttem leválasztom most a fiam. Mi eleget kísérleteztünk, hogy sikerül e a kistesó cici mellett. Nàlam úgy tűnik sajnos nem.
Sz
Sziasztok!
Kérdező és Sz! Nálatok mennyi idősek a gyerekek? A szopi miatt kérdezem. Nekem volt 2 missed ab,az elmúlt 1.5 évben. Akkor még szopizott a fiam. A 2.missed ab után leválaszottam.Akkor volt 2.5 éves. Nem tudom volt e összefüggés,nyilván ez sosem fog kiderülni. Ha a következő terhesség sikeres lenne,akkor sem biztos,hogy a szopi volt a gond. Viszont amíg szoptattam iszonyatosan hullott a hajam, amióta leválasztottam megszűnt. Ezért bízok benne,hogy sikerülni fog. Várom a kövi hónapot,ebben nekünk nem jött össze.
D.
Sz - neked alapbol volt elképzelésed, mennyi idő legyen a gyerkőcök között?
Nekem álmom volt, hogy mire betölti a 2-t már legalabb pocakos legyek ujra, de mivel nem jött össze, így egy kicsit már elengedtem. Marmint szeretnék kistesot, jó lenne ha idén össze jönne, viszont igy mar annyira nem "sürgetem" a dolgot. Elvileg az esti befolyásolja leginkább a ciklust/termékenységet, nálunk is akkor van több cici, főleg most a fogzas miatt is.
Valószínűleg en is ezt a tábort erősítem sajnos, hogy szopi mellett kevés esély van.
Majd mesélj a leszoktatasrol, ha van kedved🙂 kitartást kívánok hozza🤞😊
D - 2 hónap múlva lesz 2,5 éves🙂
Megoszlanak a vélemények ezen a téren, van aki szerint befolyásolja, valaki szerint pedig ha egészséges a magzat, akkor a szopi nem tud ilyesmit okozni.
Én szedek még szopi vitamint, amig el nem fogy ez a csomag. Nekem szinte nem is hullott a hajam, cserébe kitepte játék gyanánt🙈
Nagyon drukkolok nektek, hogy sikeres legyen a hónap❤️
51/N sziasztok ez a mai tesztem már téleg nem tudom mit higyek 😥
Szia R!
Halkan gratulálok!! :)
51/N én sajnos nem látok semmit ezen a teszten :(
V2
51/N hát én se nagyon a fényen látni rajta nagyon halvány csikot
12-13 adikán már meg kelet volna hogy jőjőn a menszeszemnek
Én sajnos ezen nem látok semmit igy képen 51/N😔
Lehet stresszelsz azért késik, most már azért szépen kellene mutatnia a tesztnek. Viszont lehet egy hcg vérvétellel előrébb lennél, hogy kideruljon mi a helyzet vagy egy dokival beszélni. Esetleg kései ovud nem lehetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!