Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Sziasztok!
Én tegnap előttre nem vártam, egyenlőre semmi jele. Mi nagyon friss babaprojektesek vagyunk február 6-a óta nem szedem a fogamzásgátlót. Azóta sok tünet az elhagyása miatt pl. mellbimbó fájdalom ovu környékén, tompább petefészek szurkálgatások. Tegnap előtt teszteltem de hát ki tudja mikor áll vissza az igazi mensim 8,5 év bogyó után.. Nem tudom érdemes-e tesztelgetni vagy várjak hátha megjön.😊
Üdv: V
Hát V szerintem ha egy érzékenyebb 10es tesztet ellősz, akkor annak már mutatnia kell. Nekem mikor abbahagytam a gyógyszert nem lett szabályos ciklusom utàna. 2 évre rá lettem terhes az első próbàlkozós hónapban, de előtte 28tól 33 napig vàltozott sőt egyszer 41 nap is volt.
Sz
156-os vagyok, én úgy gondoltam, hogy 21.én tesztelek, remélem kibírom addig, bár tuti nem, de nagyon örülnék a +nak, mert az édesanyám születésnapja is :)
160, képzeld nálunk pont akkor jött a baba, amikor mindketten nagyon betegek lettünk. (egészséges volt, nem emiatt ment el). szóval csak azt akarom mondani, hogy a betegség nem tart vissza egy babát sem :P
megy a drukk mindenkinek <3
161/V
Csináltam hajnalban egy clearblue tesztet, időn belül nagyon halvány pozi, időn túl lett erősebb. Szerintetek? Facelle második pisibol negatív..
Szia V,
Szerintem reggel csinálj még. :) Esetleg a halványat beteszed ide? hátha ...Szerintem ha időn belül halvány, akkor azért ott valami van.:)
Én márc 7re nem vártam. Pont ebben a honapban nem teszteltem ovulacios teszttel a honap kozepen mert rendszeresen 16. Napra esett az ovu. Kozben volt egy petevezetek atjarhatosagi vizsgalatom illetve antibiotikum kuram.
Kivancsisagbol teszteltem ovu teszttel marc1. Pozitiv… lehet pont belenyultam egy kesoi ovulacioba… viszont az lh tesztek azota is magasak. A terhessegi tesztek pedig negativak. :( egy tesztem lett corax-szal halvany pozi idoben belul, viszont predictor earlyvel negativ igy inkabb annak hiszek.
Arra gondolok valoszinuleg a vizsgálat es gyogyszer zavart be az amugy pontos ciklusomba .
1,5 eve probalkozunk :) most mar csak varom hogy megjojjon és kezdhessuk az uj honapot :)
Sziasztok! Látom szép csapat gyűlt itt össze. :)
Én holnapra nem várom, még nincs előjele, hogy megjönne, de ki tudja…
Egyelőre nem teszteltem, várok szerintem hétvégéig, ha addig nem jön meg.
Sok sikert mindenkinek. :)
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!