Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Nálam eddig minden terhességem tünetcunamival indult :D most sincs másképp: fáradtság, émelygés, mellfeszülés, sok nyál a számban - bármilyen hülyén is hangzik-, és ami csak az előzőnél és a mostaninál van: esténként nagyon erősen érzem h húzódnak a méhszalagok. Nevetségesen hangzik ez is, de ha így folytatjuk, hamarosan nem tudok majd hason aludni :D
S
Ohh igen én is este érzem, hogy feszül minden.
Ma voltam terhesség megállapításon, minden rendben van vele, már 12 mm😁 Aranyos volt a doki egy kicsit bekapcsolta a szívhangot is🥹
Köszönöm ❤️
Jaj de jó!! Hanyadik héten mentél először? Jó lenne megnyugodni mielőbb, hogy jó helyen van és minden rendben vele 😊
S, én is ezt érzem, ilyen húzó, feszülő érzés...nagyon fura 😀
De megnyugodtam, hogy akkor nem gáz, ha ilyen korán már ennyi tünetem van és ilyen erősen.. 😀
Lenne egy kérdésem hozzád S😊
Megneztem a GAL honlapját, azt néztem hogy a multi es a babavaro csomag majdnem ugyan azokat tartalmazza, par dolgnal láttam kis eltérést hatoanyagba. Még olvasgatok a témában, felkeltette az érdeklődésem🙂
Te szedted vagy szeded valamelyiket?
Mert most azon gondolkozok, ha annyira hasonló az összetetel, siman vehetnem a multit, a babavaro helyett. Neked mi a véleményed?
Lányok, ez a ma reggeli! :) Még mindig hihetetlen számomra! Tegnap óta is erősödött a One Step, a Predi pedig magáért beszél.😊
V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!