Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/1718 anonim ***** válasza:

Nálam eddig minden terhességem tünetcunamival indult :D most sincs másképp: fáradtság, émelygés, mellfeszülés, sok nyál a számban - bármilyen hülyén is hangzik-, és ami csak az előzőnél és a mostaninál van: esténként nagyon erősen érzem h húzódnak a méhszalagok. Nevetségesen hangzik ez is, de ha így folytatjuk, hamarosan nem tudok majd hason aludni :D

S

márc. 7. 13:07
 122/1718 anonim ***** válasza:
Gratulálok V 💗
márc. 7. 14:34
 123/1718 anonim ***** válasza:
100%

Ohh igen én is este érzem, hogy feszül minden.

Ma voltam terhesség megállapításon, minden rendben van vele, már 12 mm😁 Aranyos volt a doki egy kicsit bekapcsolta a szívhangot is🥹

márc. 7. 15:08
 124/1718 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a pozi teszteseknek! Terhes vitaminból én anno Elevitet kezdtem szedni az első baba előtt, de mikor sikerült olyan rosszul lettem tőle, hogy váltottam Femibionra a terhesség alatt. Most Femibion nullát szedtem egy darabig, de mivel mindeddig nem sikerült egy picit leálltam vele mert azért nem olcsó. Ebben a hónapban nem szedtem csak multivitamint. Én 20.án tesztelek de az még nagyon messze van.
márc. 7. 15:32
 125/1718 anonim ***** válasza:

Köszönöm ❤️

Jaj de jó!! Hanyadik héten mentél először? Jó lenne megnyugodni mielőbb, hogy jó helyen van és minden rendben vele 😊

S, én is ezt érzem, ilyen húzó, feszülő érzés...nagyon fura 😀

De megnyugodtam, hogy akkor nem gáz, ha ilyen korán már ennyi tünetem van és ilyen erősen.. 😀

márc. 7. 15:33
 126/1718 anonim ***** válasza:
Ajj mindig lemarad, V voltam 😀😤
márc. 7. 15:33
 127/1718 anonim ***** válasza:

8+2 napos vagyok

márc. 7. 16:38
 128/1718 anonim ***** válasza:
*hetes
márc. 7. 16:39
 129/1718 A kérdező kommentje:

Lenne egy kérdésem hozzád S😊

Megneztem a GAL honlapját, azt néztem hogy a multi es a babavaro csomag majdnem ugyan azokat tartalmazza, par dolgnal láttam kis eltérést hatoanyagba. Még olvasgatok a témában, felkeltette az érdeklődésem🙂

Te szedted vagy szeded valamelyiket?

Mert most azon gondolkozok, ha annyira hasonló az összetetel, siman vehetnem a multit, a babavaro helyett. Neked mi a véleményed?

márc. 7. 16:42
 130/1718 anonim ***** válasza:

Lányok, ez a ma reggeli! :) Még mindig hihetetlen számomra! Tegnap óta is erősödött a One Step, a Predi pedig magáért beszél.😊

[link]

V.

márc. 8. 07:17
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!