Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Szia S!
Nagyon gratulálok😊
En ma vagyok a 8.dpo-n, de sajnos a tesztekig nem jutok el, mert úgy néz ki megjott (sajnos ezt mar nem lehet pecsétlonek hivni)😔
De szorítok mindenkinek es sok pozitív tesztet🥰
Ha van kedvetek osszátok meg, ki mivel tamogatja a szervezetét. Én femibiont es méhpempő kapszulat szedek, de ugy látszik ez nem eleg.
Most gondolkozok, hogy veszek q10et is
Elevitnek is van babavaroja?
En anno femibionbol szedtem, de nem igen segitett
Eskü nem kapok érte jutalékot, de egy ideje követem Gál Szabó Bence munkásságát, sztem zseni a csávó, állandóan bújva a legújabb kutatásokat és az alapján fejleszti a termékeit (GAL termékek). Na az ő babaváró+ multivitamincsomagja elég fullos, a folsav is olyan formátumban van benne amit hasznosítani is tud a szervezet (sajnos pár kismamavitaminban nem így van...). Szóval érdemes sztem kicsit időt szánni és elolvasni, h mit miért tettek bele a Gal vitaminba. A saját honlapjukon részletesen leírja. Nekem nagyon szimpatikus a hozzáállása. Ezen kívül még barátcserjét szedtem.
Kérdező, sajnálom... de új ciklus, új esély! ❤
S
GAL vitaminnal szemeztem már én is, nem csak a babavaroval🙂 akkor utána olvasok még. Lassan elfogynak amit most szedek, utana lehet váltok.
Femibiont is sokan dicsertek es az orvosom is azt javasolta, de igazából semmi extra, sok mindent kellett potolnom külön terhesseg alatt is.
Sima barátcserjet szedtel? Csak azeet kérdezem, mert en anno Premenst es abba is van
Igen, köszönöm❤️ próbálom igy felfogni, csak ma még kicsit nehéz, de nem vagyok elkeseredve
Megcsináljuk, sikerülni fog mindenkinek😊
Sziasztok, V vagyok, adok egy kis helyzetjelentést. Ez volt az első igazán próbálkozós hónapunk és úgy néz ki nem is kell tovább próbálkozni :')
Tegnap reggel (9 dpo-n) csináltam egy olcsó One Step-es tesztet, amin soha nem látok semmit ha nincs semmi, viszont most láttam egy extra halvány vonalat (egész nap nézegettem, hogy most csak beképzelem-e vagy tényleg ott van...). Közben elkezdett a hasam szurkálni és szédültem egész nap szóval gyanús volt. Ma reggel hányingerrel keltem és fémes ízzel a számban, gondoltam ha itt nincs semmi megeszem a kalapom.
Csináltam is egy új tesztet és halványan, most már szép láthatóan de ott volt a második csík!!! *-*
Képet hozok majd nektek ha érdekel, de mivel ez még csak 10.dpo, nagyon halvány :)
Még nem fogtam fel!!! Remélem vele minden rendben lesz ❤️
Szia V! 😊
A halvány csík az csík 🙃 szeretettel gratulálok Nektek! 🥰 és szívesen nézegetem a képeket, tőlem jöhet. 🙂
Kérdező, én úgy vagyok ezzel, h mindennek megvan az ideje. Szóval h tök rendben van, ha most még rossz érzésed van és nem tudsz amiatt ugrabugrálni, h éljen, új hónap. Nekem legalábbis kellett egy kis idő, h elbúcsúztassam a negatív ciklusokat.
Sima barátcserjét szedtem, de gondolom a premensben levő is ugyanazt tudja.
S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!