Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
D - a következő hónap a miénk lesz!😊
#75ös majd irj, ha csináltál másikat. Megy a drukk neked, hogy baba legyen!🤞😊
Nekem sajnos nem kellett tesztelnem, mert a 7.dpo-n megjött😔
Hétfőn kérek időpontot orvoshoz, meg megyek utána valo hétfőn uh-ra. Remélem kapok valami támpontot, hogy mi lehet a gond
51/N
Hát valószínű ez a hónap sem nyert.
Sziasztok, elméletileg én 20. ára nem várom :) szorítsatok kérlek 😊 elozoleg spontan estem teherbe, nem próbálkoztunk, de sajnos a 11. Héten elveszítettem a kisfiam. (Szövettanból tudom, hogy fiú)
2. hónapja próbálkozunk ❤️
Sziasztok csatlakozom hozzátok ha nem baj 😊 mi is baba projekt be vagyunk mára nem vártam nem is jöt meg. Szerintetek hány nap késésnel érdemes tesztet csinálni? Olvastam hogy nem mindenkinek egyforma
A véleményetekre vagyok kíváncsi 😊köszönöm
51/N te mikorra nem várod vagy vártad?
#156 Sajnálom a veszteséged🙂 biztos hamarosan jönni fog a szivárvány babátok❤️ mikortól tesztelsz? 🙂
#157 Ha mára nem vártad, már nyugodtan csinálhatsz 10es tesztet, mutatnia kell😊
Kedves 156-os megy a drukk, nekem is 20.a a nem várt. Még jó messze van, ráadásul èn le is betegedtem pont most amikor lassan a beágyazódás lenne, ha lenne szóval én már most kezdek lemondani erről a hónapról is.
157es nyugodtan csinálj tesztet.
Sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!