Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
#177 de jó!! Hanyadik napon voltál dokinál? Én jövő héten megyek akkor leszek 5+4 :) elméletileg ekkor már látni kell valamit belőle!
Kedves R! Halkan gratulálok! Majd írd meg, ha csináltál még tesztet :) Nem várt napján nekem már nagyon szép erős volt!
V2 (akinek már van pozi tesztje - láttam közben van még egy V, szóval akkor leszek V2 :D)
Sziasztok😊
Üdvözlök minden új tagot és gratulálok (csendben) a friss kismamáknak❤️ Akiknek pedig sajnos nem sikerül ez a hónap, ne felejtsétek, a következő a mi hónapunk lesz😊
Olvaslak titeket folyamatosan, csak egy kicsit feszült vagyok a mai vizsgálat miatt, plusz rengeteg munka lett itthon, elvagyok havazva, persze a gondolataim csak úgy cikáznak, ne hogy már nyugodt tudjak maradni😅
Akik új ciklust kezdtek, ki mikorra nem várja? (tudom, még elég messze van) Én április 5-re nem várom😊😁
Sziasztok! S vagyok, kicsit eltűntem én is, jó látni, hogy pörög a topik, halk gratula a pozitív teszteseknek és nagyon drukkolok a többieknek! Tiétek ez a hónap! <3
Kérdező, megnéztem Gal multivitamin és babaváró adatlapjait, tényleg nincs
sok különbség elsőre, viszont pont a folsav tartalomban van. Idézem a gyik részt a gal oldalról:
--------------------
Mi a különbség a GAL Babavárók és a GAL Multivitaminok között?
A két termékcsalád csupán a folát (más néven B9-vitamin, folsav) tartalomban tér el. Babaváró vitaminjaink 600 µg, míg Multivitaminjaink 300 µg aktív metil-folátot tartalmaznak, mely természetes forma MTHFR genetikai mutáció esetében is jól hasznosul.
Mennyi folsavat (B9-vitamint) tartalmaz a GAL Babaváró?
A GAL Babaváró és Multivitamin a B9-vitamint szervezetünkben is megtalálható, aktív metil-folát formájában tartalmazza, annak is a legstabilabb, ún. C-kristály szerkezetű kalcium-sójaként; ez a Magnafolate®. Szintetikus folsavat termékeink nem tartalmaznak. Multivitaminjaink 300 mcg, míg Babaváró vitaminjaink pedig 600 mcg folátot tartalmaznak, mely bőségesen elegendő mennyiség minden élethelyzetben.
-------------------
Szóval, bár drágább, de maradok a babavárónál.
Arra figyeljetek, hogy bármilyen terhesvitamint szedtek, nem mindegy, hogy a folsavat milyen formában tartalmazza, mert sajnos vannak olyan terhesvitaminok, amelyek olyan formában tartalmazzák, amit nem is tud a női szervezet hasznosítani.
Itt van egy rövid videó ahol Szabó Gál Bence beszél a babavárás előtti vitaminokról, de mivel 5 évvel ezelőtti, lehet, hogy azóta már vannak újabb kutatások, és ő is máshogy mondja már ezek miatt. Én egyébként ezt nagyon szimpatikusnak tartom benne, hogy nem rest változtatni a termékei összetételén, ha meggyőződik róla, hogy az újabb kutatások fényében érdemes. https://www.youtube.com/watch?v=LLZFKQkB0Mw&ab_channel=Szabo..
Hát ez borzasztó ügynökös lett, pedig nem vagyok az :D igazán küldhetnének valamit érte, mondjuk 1-2 havi babaváró vitamint. XD
Na, kicsit visszaolvasgattam még mielőtt rohanok tovább :)
161/V nem tudom mi van a clearblue-val, nem az első ilyen fura negatív teszt ez tőlük mostanában.
Egyébként azt tapasztaltam, hogy ha pozitív, akkor a csík egységesen homogénen egyszínű vagy hogy mondjam. :) És nem ilyen keskeny és hol erős, hol halvány. Az mindegy, hogy halvány, vagy erős, a lényeg, hogy homogén. De cáfoljatok meg, ha más a tapasztalatotok.
19: de jó, hogy jó helyen van, ügyes kis pici :)
R: az a második csík nagyon szépen kivehető ám! Halk grat :)
51/N: tudod, amíg nem jön meg, ne engedd el a hónapot!
V2: mi is jövő héten megyünk, én akkor elvileg már 7 hetes leszek. Majd írj, h mi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!