Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/1673 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én 4.-ére nem várom.
márc. 29. 20:29
 232/1673 anonim ***** válasza:

Kérdező! Mondtam hogy szólok,azóta voltam orvosnál minden rendben volt már volt szívhangja is és jelenleg 8+1 hetes vagyok viszont szükség van progeszteron pótlásra☺️

márc. 29. 20:32
 233/1673 anonim ***** válasza:

Én most a legújabb kalkulációm szerint 11.ére.

231es, de izgi az már mindjárt itt van :)

márc. 29. 20:50
 234/1673 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

Teszt ajánlással kapcsolatban, van patikatt honlapon elysium teszt 10-es és 20-as is, van csík (2db-os) és műanyag tokos mindkettő 310 Ft. Szerintem tökéletesen teszik a dolgukat, kb mint a rossmann facelle csík, de az már 899 Ft, ami azért elég durva, mert már predit is lehet annyiért venni szintén ezen az oldalon.

Az új predictor szerintem pont hogy nem olyan érzékeny mint a régi.

Dr príma teszt az szörnyű, majdnem mindig van rajta valami halvány 2.csík szóval becsapós.

Használtam még Parma korai terhességi tesztet is, de az pl halványabb volt, mint az előtte napi elysium műanyag tokos. Én napokig napi 2 különböző teszttel teszteltem, ugyanolyan fajtával 2-3 naponta hogy lássam az erősödést🙈

Volt egy clearblue korai is, de akkor már másik tesztek pozitívak voltak, szóval nem kellett gyanakodnom, hogy esetleg száradási csík.

márc. 29. 21:06
 235/1673 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 8-ára nem várom. Harmadik babával próbálkozunk, ez a negyedik hónap. Az első 3 hónap után, a második elsőre sikerült, úgyhogy most elég nehezen viselem, hogy nem jön össze. (Tudom, szerencsések voltunk mind2szer🙈)
márc. 29. 22:41
 236/1673 anonim ***** válasza:
És elfelejtettem odaírni: Vali vagyok :) (utolsó hozzászóló)
márc. 29. 22:49
 237/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nálunk első baba is csoda, hogy összejött férfigond végett. Lombikra készültünk, utolsó vizsgálat volt hátra a kezdés előtt, és összejött.

Most volt egy merész tippem, hatványozottan fokozott nemi vágy alapján, hogy mikor van ovum (változó ciklushossz miatt nehéz nyomonkövetni, és annyit nem adok ki lh tesztekért, hogy végig teszteljek havonta), és elmentem az aktuális rákszűrésre, ahol a doki lecsekkolt, és látta, hogy bizony a napokban lesz az ovu.

Így kiderült, jól érzem az időszakot, viszont a fennálló probléma miatt így is kevesebb az esélyünk az átlaghoz viszonyítva,azért megpróbáljuk.

Úgyhogy kb április 3-17-ig nem várom, de leghamarabb kb 10-én tesztelek, ha addig nem jönne meg.

K

márc. 30. 15:35
 238/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem tegnap ma volt ovum, meglatjuk, hogy sikerült-e 13.a körül.

Nálunk harmadik baba lesz

márc. 30. 17:12
 239/1673 A kérdező kommentje:

Sziasztok!😊

Köszönöt az újakat, örülök, hogy egyre többen vagyunk itt🙂

Légyszi mindneki adjon magának egy betűt, nevet, valamit, amiről tudjuk azonosítani😊

#19 - Nagyon örülök❤️ igazi kis csodák. 12.hetig kell progit szedned?

Vali - köszönöm😊 egy elysium tesztem van itthon, rendeltem még 2 hónapja, sose használtam, kíváncsi vagyok rá. De ha olyasmi, mint a facelle, nem lehet rossz🫣 Clearbluebol találtam jó áron digitálist, sose vettem még ilyet sem, de ezt a tutira tartogatom🙈

K - babatervezo.hu-n lehet venni olcsó ovu teszteket, akar csomagba is, ha egyszer rászánod magad😊 én igy tudtam meg, hogy kései ovum van, múlt hónapba 19.napon, most meg a 20-on. Nekem atlag 31 naposak szoktak lenni a ciklusok. Már csak 1 hónapot fogok végig tesztelni, hogy lássam ott is marad-e a kései ovu, aztan befejezem az ovu nezegetést🙂

Jó páran várjuk hasonló időre, én 8-ra nem várom, második gyerkőc lenne😊

Mindenkinek kitartást, jönni fognak a babák, remélhetőleg össze jön egy karácsonyi babás dömping😁🫣

Mindenkinek Boldog Nyuszit!🐇

Pihenjetek, amennyire lehet és húsvét után már nem sok van a tesztelős időszaktól😊

márc. 31. 08:37
 240/1673 anonim válasza:

Én most 4.-re nem várom, második hónap próbálkozás. 2. Baba 💕 egyenlőre semmi tünet, konstans megemelkedett belső testhő egyedül (37,1)

Drukkolok mindenkinek! 💜

márc. 31. 10:54
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!