Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Bocsi KT! Mire végigolvastam a párszáz hozzászólást, már kevésbé követtem a rövidítéseket! Én leszek szívesen Kakadu K helyett.
Milyen kicsi a világ, hogy mindkét K-nak gyomorrontása van 🙈
Nálunk most fogja a 2 évet tölteni a kicsi lassan.
Azért most felvérteztem magam vitaminokkal a biztonság kedvéért, hátha mégis szerencsés hónapunk lesz.
Nekem nehéz kivárni a tesztelést az összevisszaciklus miatt. Előző alkalommal a ciklusom 26. napján teszteltem pozitívat, de most csak nagyjából tudom, hogy a múlt héten csütörtök-vasárnap között lehetett ovu. Úgyhogy türelmesnek kéne lenni.
Szóval a lombikos K, új néven: Kakadu
Sziasztok. Nálunk 16 hónapos a kicsi ès 4 kemény napja már csak fürdés után van cici, így remènykedem nagyon ebben a hónapban. Amennyire féltem tőle olyan könnyű volt az éjszakai ciciről leszokás. Nagyon örülök neki. Ugyanúgy kel hatszázhússzor, de legalább cici nincs. 11.-én fogok tesztelni terveim szerint.
Sz
Sz
Sziasztok!
J akkor mi egyszerre fogunk tesztelni. Én 2.dpo-n vagyok
Nekünk a meglévő két gyerek vedekezés mellett sikerült, ez az első(és utolsó) aki direkt jönne, ugyhogy nagyjából biztosra veszem a pozitiv tesztet :D aztan persze ki tudja
R voltam
Én jósteszt alapján mertem terhességi tesztet csinálni, most is és az előző várandóságomnál is.
Sziasztok! Én vagyok,aki mára nem vártam,nem jött meg :)
Hétvégéig azért várok,az a biztos!
De nagyon izgulok mostmár🙈
I
Semmi baj Kakadu én ritkában is írtam csak olvastam az egyik hozzá szólást aztán nem értettem😅😁
Párommal ettünk egy helyen aztán kiderült ételmergezes 😳 úgy h én szombaton még infúziót kaptam😁
De már ma dolgoztam :)
KT
I! Hogy birod ki, hogy hetvegeig ne tesztelj??
Nem semmi vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!