Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/1719 anonim ***** válasza:

Bocsi KT! Mire végigolvastam a párszáz hozzászólást, már kevésbé követtem a rövidítéseket! Én leszek szívesen Kakadu K helyett.

Milyen kicsi a világ, hogy mindkét K-nak gyomorrontása van 🙈

Nálunk most fogja a 2 évet tölteni a kicsi lassan.

Azért most felvérteztem magam vitaminokkal a biztonság kedvéért, hátha mégis szerencsés hónapunk lesz.

Nekem nehéz kivárni a tesztelést az összevisszaciklus miatt. Előző alkalommal a ciklusom 26. napján teszteltem pozitívat, de most csak nagyjából tudom, hogy a múlt héten csütörtök-vasárnap között lehetett ovu. Úgyhogy türelmesnek kéne lenni.

Szóval a lombikos K, új néven: Kakadu

2024. ápr. 2. 10:02
 262/1719 anonim válasza:
Sziasztok! J vagyok ismét, köszönöm a biztatást kedves kérdező!:) Ma vagyok az első dpo-n, szóval még sok van hátra, kb egy örökkévalóságnak tűnik...:) Ti hogy bírjátok a várakozást? Rengeteget gondolok arra, milyen jó lenne, ha összejönne, de közben nem akarom beleélni magam, pláne, ha nem ez lesz az egyetlen ilyen hónap. Van valami tippetek, trükkötök, hogy hogyan tudnám kicsit lazábban kezelni a várakozás idejét? :D A férjemmel megbeszéltük, hogy senkinek nem mondjuk el, hogy próbálkozunk, mert egyrészt ez a kettőnk intim kis titka, másrészt nem akarjunk semmit idő előtt elhinteni.
2024. ápr. 2. 10:03
 263/1719 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Nálunk 16 hónapos a kicsi ès 4 kemény napja már csak fürdés után van cici, így remènykedem nagyon ebben a hónapban. Amennyire féltem tőle olyan könnyű volt az éjszakai ciciről leszokás. Nagyon örülök neki. Ugyanúgy kel hatszázhússzor, de legalább cici nincs. 11.-én fogok tesztelni terveim szerint.

Sz

Sz

2024. ápr. 2. 12:10
 264/1719 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

J akkor mi egyszerre fogunk tesztelni. Én 2.dpo-n vagyok

Nekünk a meglévő két gyerek vedekezés mellett sikerült, ez az első(és utolsó) aki direkt jönne, ugyhogy nagyjából biztosra veszem a pozitiv tesztet :D aztan persze ki tudja

R voltam

2024. ápr. 2. 12:34
 265/1719 anonim ***** válasza:

Én jósteszt alapján mertem terhességi tesztet csinálni, most is és az előző várandóságomnál is.

2024. ápr. 2. 12:41
 266/1719 anonim ***** válasza:
J! Nekem az vált be az első gyereknél, hogy extra egészséges életmódra váltottam. Sportoltam sokat, csupa egészséges kaját főztem és ezzel próbáltam elterelni a figyelmem. Most a másodiknál az első gyerek mellett ez nem annyira megy, de viszonylag leköt az is, hogy őt életbe tartsam.. 😂
2024. ápr. 2. 15:31
 267/1719 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Bevallom nem olvastam végig mindent, de akinek sikerült, várjuk a 2024. decemberi babák Facebook csopiban 😊
2024. ápr. 2. 19:04
 268/1719 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én vagyok,aki mára nem vártam,nem jött meg :)

Hétvégéig azért várok,az a biztos!

De nagyon izgulok mostmár🙈

I

2024. ápr. 2. 19:43
 269/1719 anonim ***** válasza:

Semmi baj Kakadu én ritkában is írtam csak olvastam az egyik hozzá szólást aztán nem értettem😅😁

Párommal ettünk egy helyen aztán kiderült ételmergezes 😳 úgy h én szombaton még infúziót kaptam😁

De már ma dolgoztam :)

KT

2024. ápr. 2. 21:38
 270/1719 anonim ***** válasza:

I! Hogy birod ki, hogy hetvegeig ne tesztelj??

Nem semmi vagy :)

2024. ápr. 2. 21:58
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!