Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/1673 anonim ***** válasza:

Igen 12.hétig kell szednem illetve az első gyerekemet nem emelgethetem

Én szorítok mindenkinek hogy pozitív legyen🫶🏻

márc. 31. 11:04
 242/1673 anonim ***** válasza:

Én R leszek :)

Nekunk lenne harmadik baba, és 13.a korul nem varom. Bár még most is tojasfeherjes nyákom van és a hőm sem emelkedett még meg. Ugyhogy ez lehet nem jon ossze mert a ferjem elutazik par napra. Pentek este voltunk egyutt. Talan ha még ma ovulalok akkor van esely :D

márc. 31. 13:22
 243/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok. 7.re nem várom de tegnap sikerült gyomor rontást kapnunk a párommal ugy hogy félek picit nem tett jót a dolog majd kiderül.

K.

márc. 31. 20:15
 244/1673 A kérdező kommentje:

Drukkolok R!😁

K - Ne csüggedj, egy gyomorronntás nem hiszem, hogy tudna ártani. Megy a drukk neked is😊

mi hasonló időre nem várjuk, én más miatt, de nem bizakodok, csak sodrodok, aztan lesz, ami lesz 🙂

márc. 31. 23:36
 245/1673 anonim ***** válasza:

Köszönöm én is drukkolok mindenkinek.

K

ápr. 1. 07:52
 246/1673 anonim ***** válasza:

Hát, nem vagyok túl szervezett, hogy rendszeresen ugyanabban az időben teszteljek, ráadásul úgy, hogy ne igyak/pisiljek kb 2 órán keresztül. Örülök annak, ha sikerül 2 l-t meginnom egy nap, arra próbálok figyelni, a 2 órás szünet csak bezavarna :D

Én is szenvedek most gyomorrontással.

Nálatok milyen akadályról tudsz?

Megy a drukk mindenkinek!

ápr. 1. 09:41
 247/1673 anonim ***** válasza:
*K
ápr. 1. 09:42
 248/1673 A kérdező kommentje:

Nem tudom mennyire vigasztal K, en se nagyon tudom tartani a teszt időket🫣 igyekszem, de van hogy jóval több idő telik el pisi nélkül, mint 2 ora vagy épp pont akkor vagyok szomjasabb, amikor kevesebbet kellene inni😅

Most viszont 5.dpo-n vagyok, elkezdtem reggel lh tesztelni (josteszt) aztan meglatjuk, igy talan ha semmi se valtozik, nem erősödnek a csíkok, akkor nem is élem bele magam annyira es talán kibirom 8-ig a terhességi tesztet.

Nálunk nagy akadály a szopi, ami most ebben a hónapban fogzás, betegség miatt elégge nonstop szerű újra. Persze tudom, hogy nem feltétlen gátolja a dolgokat, de valahogy úgy érzem így nehezebben jönne össze.

De hogy jót is írjak, mult hónapba 5.dpo-n már barnáztam, most teljesen tünetmentes vagyok😊

ápr. 1. 09:55
 249/1673 A kérdező kommentje:

Azt nem is írtam, kicsikém tegnap megsimogatta a hasamat es rafekudt.

Én itt igyekszem reálisan állni a dolgokhoz, plusz most még nagyjából csak úton lehet, már ha ugye van kinek úton lenni.

De azért azóta itt van bennem, hátha ő érez olyasmit, amit én nem😊 viszont nem akarom bele élni magam, nehogy pofára essek

ápr. 1. 10:16
 250/1673 anonim ***** válasza:

Kitartást a jósláshoz!

Nálunk már jó esetben napi 3x van csak szopi, reggeli előtt, napközi alvás után, esti alvás előtt. Plusz betegség esetén egész nap, meg nagyobb fájdalom, baleset esetén.

Igazából mi nem is védekezünk már min 1 éve, igaz, bölcsikezdésre ritkult meg a szopi, de nem jött még össze. 4 hónappal szülés után beindult a ciklusom.

Férfi részről olyan a probléma, ami alapján lombiknál az inszemet automatikusan kihagyjuk, és lombikból is az a fajta jöhet szóba, aminél ők kiválasztanak egy spermiumot, és befecskendezik a petesejtbe, mert maga az a folyamat se tud végbemenni. Ezért lett a kislányunk csodababa nekünk. De ennek a megismétlődésére kicsi az esély. Eleve 20-25% az esély, ha minden rendben van, hogy sikerül. Na ez nálunk majdhogynem 0.

Nem vagyok elkeseredve azért, bejelentkezünk lombikra, mert úgyis sorbanállás van, sokat kell rá várni, és ha addig összejönne, akkor csak örülni fogunk neki.

Egyébként nekünk a legegészségtelenebb hónapunkban jött össze anno 🤔

ápr. 1. 15:12
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!