Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
S - Lehet már unod a témát, úgyhogy bocsi🫣
Te a sima babavarot vagy a pluszt szeded?
Szeretnék rendelni, de eddig csak a simát láttam és most bedobta a pluszt🙈
15 hónapos a fiam. Én 2 évet szerettem volna köztük max, abból most csúsztunk ki.
Nekem egy doki amúgy azt mondta hogy amíg szoptatok ne is reménykedjek. Egy másik meg hogy ez hülyeség.
Sz
51/N
Mai tesztem is negatív let ezen a héten nem jőn meg fel hivom az orvosom
S vagyok, nem unom :D viszont én most pont abbahagytam (eddig a gal+ babavárót szedtem) kísérletképpen. Ugyanis az előző terhességemnél, ami a 10.héten vetéléssel végződött, az elejétől enyhén emelkedett volt a vérnyomásom, nem volt vészes, de figyelnem kellett, az orvosom szt nem terhességi magas vérnyomás, mert az nem jellemző már az elején. Soha nem volt gondom egyik terhességemnél és azóta sem, h elvetéltem a vérnyomásommal. Viszont most megint emelkedett egy kicsit, és nem tudom jobban leírni, de 'érzem' a szívemet meg h dobog, ezt alapból észre se venném. Szóval zavaró. És bár az is lehet, h posztcovid tünet (előzőnél is benyeltem előtte), de nagyon fura, h a vetélés után megszűnt egyből.
Na a hosszú bevezető után beugrott, h tudom hülyeségnek hangzik, de a terhesvitamin is közös pont ebben a 2 időszakban, és a vernyomásmérés előtt nem is lehetne pl taurin tartalmú ételeket fogyasztani, ebben az is van. Szóval nem tudom, h mit gondoljak, de most pár nap szünetet tartok, h megnézzem, lejjebb megy-e. Lehet, h nincs ennyire nagy hatóanyagtartalmúra szükség, ha azért igyekszel változatosan étkezni, tényleg nem tudom, kicsit össze vagyok zavarodva. De nagyon remélem, megoldódik, mert zavar h érzem h dobog a szívem. Bármi tippre, jótanácsra nyitott vagyok!
51/N nekem volt olyan h 10-14 napos késéssel jött meg, ált.ban vírusos betegség váltja ki nálam, de okozhatja stressz is.. Azért amíg nem jön meg, van remény, hátha később volt most az ovulációd.
S
Sziasztok!
Nekem már késik a szokotthoz képest is (30-33 napra jön meg mindig) 😂 de IR és PCOS mellett már megszoktam, 17-re (33. nap ) nem vártam, teszt egyelőre negatív...
Májusban lesz egy éve, hogy próbálkozunk 🫣😅 első baba 🥹
25 éves vagyok párom 30 😆
22 éves korom óta vagyok diagnosztizált IR, PCOS
S vagyok megint, gondoltam, jelentek, hátha van akinek érdekes. Ma reggel 127/76 pulzus 72. Az előző hetekben 130-140 között volt az első érték. És enyhült az a zavaró szívdobogás érzés. Viszont visszajött a mindent elsöprő fáradtság és iszonyatos hányinger. Szóval ezt a 2 dolgot nagyon szépen kordában tartotta a vitamin, de vmi miatt úgy tűnik felvitte a vérnyomásom. Persze nem mondom 100%ra de semmi máson nem változtattam csak a terhesvitamint hagytam el.
216os, szia, reméljük ez a hónap a tiétek lesz! 😊
216-os vagyok, sajnos a teszt azóta is negatívat mutat melleim fájnak de a teszt azóta is negatív de most másik fajtával teszteltem 😅 mensire utaló tünet semmi... És már kezd aggasztani, hogy a teszt negatív de késik... 17-én kellett volna megjönnie
Neked S jobbulást ☺️
Üdv: Liz
Sziasztok!
Szép nagy csapat :)
Én 19-re nem vártam, enyhe görcsölgetés van, de egyelőre nem jött meg. Tegnap reggeli teszt negatív.
Reménykedem, de azért sok esélyt nem látok :(
H.
Itt vagyok, Köszönök minden új tagot❤️
Kkiknek nem jött meg, de a tesztek negatívak lettek, lett valami?
S - Na basszus, hihetetlen. Ha mas nem tortent akkor lehet van benne valami amit nem bírsz. Viszont amióta szeded, ez megvolt végig?
En nekem ez gyógyszer nélkül is megvan, mármint a heves szivdobogas. Szülés előtt tökéletes vérnyomásom volt, terhesség es szülés óta alacsony a vérnyomásom.
Azota hogy vagy?
En amugy a sima multit néztem plusz kolin cseppek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!