Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/1719 A kérdező kommentje:

S - Lehet már unod a témát, úgyhogy bocsi🫣

Te a sima babavarot vagy a pluszt szeded?

Szeretnék rendelni, de eddig csak a simát láttam és most bedobta a pluszt🙈

2024. márc. 17. 15:21
 212/1719 anonim ***** válasza:

15 hónapos a fiam. Én 2 évet szerettem volna köztük max, abból most csúsztunk ki.

Nekem egy doki amúgy azt mondta hogy amíg szoptatok ne is reménykedjek. Egy másik meg hogy ez hülyeség.

Sz

2024. márc. 17. 17:30
 213/1719 anonim ***** válasza:

51/N

Mai tesztem is negatív let ezen a héten nem jőn meg fel hivom az orvosom

2024. márc. 18. 17:05
 214/1719 anonim ***** válasza:

S vagyok, nem unom :D viszont én most pont abbahagytam (eddig a gal+ babavárót szedtem) kísérletképpen. Ugyanis az előző terhességemnél, ami a 10.héten vetéléssel végződött, az elejétől enyhén emelkedett volt a vérnyomásom, nem volt vészes, de figyelnem kellett, az orvosom szt nem terhességi magas vérnyomás, mert az nem jellemző már az elején. Soha nem volt gondom egyik terhességemnél és azóta sem, h elvetéltem a vérnyomásommal. Viszont most megint emelkedett egy kicsit, és nem tudom jobban leírni, de 'érzem' a szívemet meg h dobog, ezt alapból észre se venném. Szóval zavaró. És bár az is lehet, h posztcovid tünet (előzőnél is benyeltem előtte), de nagyon fura, h a vetélés után megszűnt egyből.

Na a hosszú bevezető után beugrott, h tudom hülyeségnek hangzik, de a terhesvitamin is közös pont ebben a 2 időszakban, és a vernyomásmérés előtt nem is lehetne pl taurin tartalmú ételeket fogyasztani, ebben az is van. Szóval nem tudom, h mit gondoljak, de most pár nap szünetet tartok, h megnézzem, lejjebb megy-e. Lehet, h nincs ennyire nagy hatóanyagtartalmúra szükség, ha azért igyekszel változatosan étkezni, tényleg nem tudom, kicsit össze vagyok zavarodva. De nagyon remélem, megoldódik, mert zavar h érzem h dobog a szívem. Bármi tippre, jótanácsra nyitott vagyok!

2024. márc. 19. 13:55
 215/1719 anonim ***** válasza:

51/N nekem volt olyan h 10-14 napos késéssel jött meg, ált.ban vírusos betegség váltja ki nálam, de okozhatja stressz is.. Azért amíg nem jön meg, van remény, hátha később volt most az ovulációd.

S

2024. márc. 19. 16:16
 216/1719 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem már késik a szokotthoz képest is (30-33 napra jön meg mindig) 😂 de IR és PCOS mellett már megszoktam, 17-re (33. nap ) nem vártam, teszt egyelőre negatív...

Májusban lesz egy éve, hogy próbálkozunk 🫣😅 első baba 🥹

25 éves vagyok párom 30 😆

22 éves korom óta vagyok diagnosztizált IR, PCOS

2024. márc. 19. 21:58
 217/1719 anonim ***** válasza:

S vagyok megint, gondoltam, jelentek, hátha van akinek érdekes. Ma reggel 127/76 pulzus 72. Az előző hetekben 130-140 között volt az első érték. És enyhült az a zavaró szívdobogás érzés. Viszont visszajött a mindent elsöprő fáradtság és iszonyatos hányinger. Szóval ezt a 2 dolgot nagyon szépen kordában tartotta a vitamin, de vmi miatt úgy tűnik felvitte a vérnyomásom. Persze nem mondom 100%ra de semmi máson nem változtattam csak a terhesvitamint hagytam el.

216os, szia, reméljük ez a hónap a tiétek lesz! 😊

2024. márc. 20. 13:34
 218/1719 anonim válasza:

216-os vagyok, sajnos a teszt azóta is negatívat mutat melleim fájnak de a teszt azóta is negatív de most másik fajtával teszteltem 😅 mensire utaló tünet semmi... És már kezd aggasztani, hogy a teszt negatív de késik... 17-én kellett volna megjönnie

Neked S jobbulást ☺️

Üdv: Liz

2024. márc. 21. 08:00
 219/1719 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szép nagy csapat :)

Én 19-re nem vártam, enyhe görcsölgetés van, de egyelőre nem jött meg. Tegnap reggeli teszt negatív.

Reménykedem, de azért sok esélyt nem látok :(

H.

2024. márc. 21. 08:16
 220/1719 A kérdező kommentje:

Itt vagyok, Köszönök minden új tagot❤️

Kkiknek nem jött meg, de a tesztek negatívak lettek, lett valami?

S - Na basszus, hihetetlen. Ha mas nem tortent akkor lehet van benne valami amit nem bírsz. Viszont amióta szeded, ez megvolt végig?

En nekem ez gyógyszer nélkül is megvan, mármint a heves szivdobogas. Szülés előtt tökéletes vérnyomásom volt, terhesség es szülés óta alacsony a vérnyomásom.

Azota hogy vagy?

En amugy a sima multit néztem plusz kolin cseppek

2024. márc. 23. 09:52
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!