Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Irigylem a türelmed A! Most én is meg akarom várni a nem vártat, de mivel már most számolgatom, hogy amúgy kb mikor mutatná már ki teszt tuti nem fogom bírni 20.áig.
Sz
161/V
Vettem reggel digitális clearblue tesztet, negatív lett.. valószínű a tegnapi rendkívül korai teszt becsapott. Újabb hónap, újabb próbálkozás😊🤞🏼
161-es .
A clearblue kék csíkos nekem is mindig ilyen lett és közben negatív volt minden masik fajta teszt.nem is voltam terhes. Sajnos csúnya evaporacios csikokat mutat, csak akkor ajanlom ha mar masik teszt is pozitiv lett, sok csalodas utan en mar nem bizom benne .
51/N
Mára nem vártam de hálistenek még nem is jőt meg nincs semi bajom a tesztjeim el fogytak csak 14 edikén tudok veni
Nem is a türelemről van itt szó, hanem inkább arról, amíg nem tesztelek, addig legalább van remény :)
Szorítok neked Sz., hogy pozitívat tesztelj. :)
A.
19-es vagyok
Ma voltam orvosnál,ugyan szívhang még nem volt de minden szabályos és jó helyre is ágyazódott be☺️
Nszivhang is lesz biztosan,en mar nem tudtam tovabb varni es mal delutan lottem egy tesztet :D ido alatt lett ilyen, szinte azonnal, en halvanyan latok egy 2 csikot
Kedves R,nekem is ilyen volt 3-4nappal a nem várt előtt☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!