Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Köszönöm szépen BT és a drukkolást is!
Hát nehezen... borzasztó lassan mennek ilyenkor a napok :(
Ki mikor tervez tesztelni?
V.
Én úgy döntöttem most nem is fogok számolgatni. 20.án fogok tesztelni. A héten megyünk wellnessezni, utána lehet 15.én is elutazunk valahova, mindenfèlét kitalàlok hogy menjen az idő.
Sz
Nyugi nem vagy egyedül. Ahogy olvasom többen is vagyunk akik nem az elsőt várják mégis ugyanúgy izgulnak.. :)
Sz
Sziasztok!
Üdv köztünk Bt és Sz😊
Jo kikapcsolodast nektek a wellnesshez😊
V - arra nem gondoltál, hogy mindig új cisztak vannak és nem a régiek változnak? 🙈 Jo, tudom igazábol lényegtelen, mivel ott vannak. Csak maximum annyit jelentene, hogy amilyen gyorsan jönnek úgy mennek is.
Amugy zaklatom a megadott email címen, amit adott. Illetve holnap tudom hívni az időpontos telszamot, aztan kiderul. Bár titkon bizakodok, hogy mas miatt kelljen megjelennem par hét mulva🫣
Én bevallom lányok, ma vagyok az 5.dpo-n és nekem az segít, hogy olvasom a 2022-es topokot, ami miatt én is megnyitottam.
Több mint 4000 hozzá szólás van ott, most tartok a 3000 körül. Bár már elmúlt, de ahogy olvasom, együtt izgulok velük és várom mindig a folytatást. Igy egy kicsit konyebben viselem a várakozást. Pluszban a 2 éves örökmozgóm is ellát engem minden földi jóval😁
Meg örülök, hogy itt is azért gyűlünk😊
Én most ugy tervezem, hogy 8-10-12 lesz tesztnap, bár a 8-a valószínűleg nagyon korai lesz.
Mindnekinek kitartást, remélem meghozza a tavasz a pozitív teszteket😊
Meséljetek majd, írjatok amikor ugy érzitek szükség van egy kis tamogatasra vagy csak jol esik kiirni magatokbol😊
Szia N! 😊
Ha nem bírod ki es te is tesztelsz egyet 8-án, ne keseredj el ha negatív lenne. Ha tudsz ugy hozza állni, hogy csak kíváncsiság és nincs semmo veszve, akkor hajrá nekünk 😁
Nekem 35-37 naposak a ciklusaim, gondolom eltudjátok képzelni, hogy milyen hosszúnak is tűnik🙈
31. napon teszteltem először és ott már halványan látszott, 35. napon pedig már szépen virított a csík.
Olyan jó ilyeneket olvasni😊 van remény, hogy előbb látszódik🙂
Nekem 31-32 naposak jelenleg, viszont az ovum napját szerencsére tudom, igy onnan szamolok
Akiknek már úton a baboca, volt beágyazódási barnazas vagy vérzés?
Nekem első gyerkőcnel volt a várható menstruáció előtt egy héttel kb es ovu utan kb 5 nappal. És most is van barnas nyakos (bocsánat🙈) cucc 8 nappal a nemvár előtt és 5.dpp-n. Viszont a pozitív teszt utan 1 héttel erős barnazas volt igy 12.hetig progit kaptam és agynyugalmat.
Nem élem bele magam semmibe, csak közvéleményt kutatok, mert elvileg ritka ha van
Kérdező, igazából erre nem is gondoltam :'D előfordulhat az is, bár ezer éve nem volt cisztám.
8-án lehet már én is nézek egy tesztet, az már 11 dpo lenne nekem. Addig próbálom elterelni a gondolataim :D
Hogy vagytok? Van valakinek valami "tünete"? :)
V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!