Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/1673 A kérdező kommentje:

Majd irj mikor mész és mesélj majd ha van kedved 😊

olyan izgalmas az első alkalom, amikor retteg az ember, hogy minden rendben van-e és közben alig várja, hogy lássa azt a kis csodát❤️

márc. 1. 21:59
 42/1673 anonim ***** válasza:
77%
Sziasztok. Akik mar pozitívat teszteltetek nektek halkan gratulálok. Nekem van egy kislányom, aki elso probalkozos hónapban megfogant <3 a kistesoval viszont mar egy eve próbálkozunk, sajnos nem akar jonni. Nagyon hullamvolgy volt ez az egy ev, az elso par hónapban lazán fogtam fel, aztan fel ev elteltével mar kezdett aggasztani a dolog... Kiderült nincs peteeres... Nem hagyott nyugodni a dolog hogy most miert nincs, nemrég diagnosztizáltak inzulin rezisztenciaval, ez borzasztóan megviselt, feladtam az egészet,most meg arra eszméltem hogy nagyon faj a bal felén a petefeszkem, nehez es szur... Hatha megis valami csoda folytán lesz ovulacio...nem homerozom, nem tesztelek, lesz ahogy lennie kell.
márc. 1. 21:59
 43/1673 anonim ***** válasza:
77%
#42 Hasonlóan vagyok. 5 hónapja várok az ovulációra, és tünetek alapján szerintem most volt egy pár napja. De én még szoptatok, valószínűleg azért.
márc. 1. 22:55
 44/1673 A kérdező kommentje:

#42 Nagyon drukkolok neked! Te szoktál Lh tesztelni?

Nekem első gyerkőcnél nem volt valami kerek, ott a sima Premens 1 honap alatt rendbe szedett.

Neked javasoltak valamit?

#43 Te voltál orvosnál mostanában? Sokat szoptatsz még?

Még en is elvetve, alváshoz szoptatok, de amikor végre megjott a menstruációm és az uh is mutatott peteerest, azt mondta az orvosom, siman össze jöhet igy, próbálkozzunk.

márc. 2. 08:13
 45/1673 anonim ***** válasza:
80%

Sziasztok! Én február 13-ra nem vártam, pont ciklushoz kötött vérvételt csináltattam és a progeszteron szintem magasabb lett így derült ki már a 8. dpo-n.

Előtte már majdnem egy éve próbálkoztunk, pajzsmirigy alulműködésem van és enyhe IR, sajnos ezeket előbb gyógyítani kellett. Már kezdtem feladni a reményt, hétfőn leszek 7 hetes és megyünk terhességmegállapításra, nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen! Úgy örülnénk a férjemmel!! Most áfonya bébinek nevezzük, mivel jelenleg akkora a baba. ❤️

Nekünk első baba lesz, remélem Nektek is hamar sikerül majd kedves válaszolók, nekem lenne kedvem beszélgetni Veletek! 😊

márc. 2. 09:24
 46/1673 A kérdező kommentje:

#45 Nagyon örülök nektek! 🥰 És egyenlőre csak halkan csendben gratulálok❤️

Majd irj, hogy mi volt az orvosnál

Az ilyen posztok annyira jól esnek, minden baba akkor érkezik, amikor érkeznie kell😊

márc. 2. 09:30
 47/1673 anonim válasza:
75%
Nyolcadikára nem várom, 8 dpo-n vagyok. Én már most tesztelgetek. :D drukkolok mindenkinek!
márc. 2. 10:25
 48/1673 A kérdező kommentje:

#47 megy a drukk neked is! 😊

Te kovetted az ovudat vagy csak nagyjából sejted mikor lehetett?

márc. 2. 10:31
 49/1673 anonim ***** válasza:
77%
33 vagyok. Van már egy 3 éves fiunk. Tavaly novemberben és tavaly előtt decemberben volt missed ab. Szóval,ha azt vesszük ez már a sokadik próbálkozós hónap 😅 de ez az első a missed ab óta
márc. 2. 12:24
 50/1673 anonim ***** válasza:
76%

#42 vagyok, még egészen sokat szopizik. Éjjel 2x, nappal 3x. De biztos nem fogom leválasztani, nem sürgős a baba, csak örülnék neki nagyon. :)

#47 Pont most néztem a teszted, nem mertem írni, de én látok rajta nagyon halványan valamit. Üveg nélkül nem látszik jobban?

márc. 2. 12:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!