Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Majd irj mikor mész és mesélj majd ha van kedved 😊
olyan izgalmas az első alkalom, amikor retteg az ember, hogy minden rendben van-e és közben alig várja, hogy lássa azt a kis csodát❤️
#42 Nagyon drukkolok neked! Te szoktál Lh tesztelni?
Nekem első gyerkőcnél nem volt valami kerek, ott a sima Premens 1 honap alatt rendbe szedett.
Neked javasoltak valamit?
#43 Te voltál orvosnál mostanában? Sokat szoptatsz még?
Még en is elvetve, alváshoz szoptatok, de amikor végre megjott a menstruációm és az uh is mutatott peteerest, azt mondta az orvosom, siman össze jöhet igy, próbálkozzunk.
Sziasztok! Én február 13-ra nem vártam, pont ciklushoz kötött vérvételt csináltattam és a progeszteron szintem magasabb lett így derült ki már a 8. dpo-n.
Előtte már majdnem egy éve próbálkoztunk, pajzsmirigy alulműködésem van és enyhe IR, sajnos ezeket előbb gyógyítani kellett. Már kezdtem feladni a reményt, hétfőn leszek 7 hetes és megyünk terhességmegállapításra, nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen! Úgy örülnénk a férjemmel!! Most áfonya bébinek nevezzük, mivel jelenleg akkora a baba. ❤️
Nekünk első baba lesz, remélem Nektek is hamar sikerül majd kedves válaszolók, nekem lenne kedvem beszélgetni Veletek! 😊
#45 Nagyon örülök nektek! 🥰 És egyenlőre csak halkan csendben gratulálok❤️
Majd irj, hogy mi volt az orvosnál
Az ilyen posztok annyira jól esnek, minden baba akkor érkezik, amikor érkeznie kell😊
#47 megy a drukk neked is! 😊
Te kovetted az ovudat vagy csak nagyjából sejted mikor lehetett?
#42 vagyok, még egészen sokat szopizik. Éjjel 2x, nappal 3x. De biztos nem fogom leválasztani, nem sürgős a baba, csak örülnék neki nagyon. :)
#47 Pont most néztem a teszted, nem mertem írni, de én látok rajta nagyon halványan valamit. Üveg nélkül nem látszik jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!