Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
27eshez nagyon hasonló, van egy tavaszi, nyári, őszi, minden álmom egy téli, decemebri baba volt. Ráadásul az első 3 fiú, így nyilván téli lányt szerettem volna és megadatott!🙏
Tavaly december 3án született. Végig azt gondoltam, november végi lesz, de kivárta a decembert.😄
Aztan most már kiszállok. Ez nem az én topikom, hiszen már túl vagyok rajta. Mindenkinek kívánom, hogy úgy teljesüljön minden, ahogy szeretné. Mielőbbi babavárást, könnyű szülést és boldog babázást kívánok!
#33 Szia😊
Ha van kedved mesélj egy kicsit
Nalatok hányadik próbálkozos hónap? Van már gyerkőc?🙂
Második baba és elsőre sikerült :)
18-as vagyok
Sziasztok!
Én már pozitív tesztes vagyok, valamikor november eleje lesz majd a terminus. Nyáron volt egy spontán vetélésem a 10.héten, emiatt most van bennem egy kis szorongás... tudom, ne legyen... igyekszem is örülni minden együtt töltött pillanatunknak. Nálunk ő lenne az utolsó gyermek, az ötödik. Még ezt az évet szántuk oda a próbálkozásnak, hátha tartogatnak odafönt nekünk még valakit. ❤
Nagyon drukkolok mindenkinek és gratulálok is a pozitívat tesztelőknek! ❤
#35 Dejó, szuper hogy ilyen hamar sikerült😊
#36 Halkan azért gratulálok, remélem minden rendben lesz és az égiek őt tartogatták nektek😊
Úgy örülök, hogy azert gyűlűnk és sok kismama is van😊
Nekünk is második baba és 2.próbálkozós hónapban sikerült☺️
19-es vagyok
Nagyon gratulálok!🥰
Már kértél időpontot orvoshoz vagy mikor tervezel? 🙂
Köszönöm🥰
Hétvégén gondoltam hogy foglalok időpontot☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!