Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Mivel ez még csak a 4.ciklusom szülés óta, a gyerkőc pedig lassan 2,5 éves, eddig nem igazán.
Az elmúlt 2 hónapban extra cici függő lett, amikor elhataroztuk a tesó projektet🙈
Maga a ciklus normál hosszú, csak késői az ovu és rövid a luteális.
Majd irj neked, hogy alakul😊
Kérdező!
Szerintem ez elég nagy gond, hogy ennyire rövid a luteálisod… nincs is nagyon ideje találkozni a petesejtnek meg a hímivarsejtnek, mert már lökődik is ki a mensivel.
Nekem az orvosom aki szintén nő, azt mondta, hogy teljes képet csak úgy kaphatok, ha hőmérőzök, nyákot nézek, és a méhszáj állapotát is nézem.
Nekem teljesen más időpontban volt sajnos mindig, mint az applikáció mutatta, így az abszolút nem volt mérvadó.
Viszont a premenst javaslom, én is szedtem a baba előtt és szerintem segített, legalábbis én úgy éreztem! :)
Illetve ha minden igaz, nekem a baba foganásakor is hamarabb volt ovulációm, mint ahogy megszűnt a fehérjés nyák, ami furcsa mert mindenhol azt olvasni, hogy amint vége a termékeny nyáknak akkor van ovu.
Bogi
Igen, én is ezért aggodok, hogy hiába vagyunk együtt jókor, ha nem tudnak végbe menni a dolgok.
Lh tesztelek, nyákot és mehszajat figyelem, de hőmérőzni reggel kellene, az pedig sajna nem mindig jönne össze.
Nekem is elso gyerkőc "premens baba", most egyedül azert vacilaltam mert még szopizik. Viszont tudom, ha most elmenne a tejem se lenne nagy gond, mert mar eszik. Es ha ne adj isten össze jönne a baba itt is 1 honap szedés utan, a tejem még vissza jöhet.
Bár rengeteg kérdés kavarog bennem jelenleg, de az tuti, hogy valami nem stimmel.
Te merre fele laksz Bogi? Hátha nem az ország másik felén 😁
Megy a drukk C! 🤞😊
Sziasztok csajok, nektek esetleg volt olyan hogy negatív tesztet láttok mindig nyilván mert korai de ott legbelül éreztétek hogy gyerkőc van a háttérben úgymond ilyen megérzés szerűen❤️?
kK
Biztosan valami el van csúszva a szervezetedben kérdező! Szerintem nem kell feladnod a szoptatást, szerintem simán visszajöhet.
Egy jó orvost kellene keresned… mert ezek akik mindenre csak legyintenek… semmire sem valók sajnos! :(
Én Kiskunfélegyházi vagyok. Te merről írsz?
Bogi
Sziasztok!
Akinek pozi lett a teszt és nem jött meg, nálatok van olyan érzés,mintha mindjárt megjönne? Nekem igen, egy kicsit görcsöl a hasam.
Ma du a 25ös xepil teszt is halvány pozi lett. Holnapra nem várom.
D
Igen, mindkét gyereknél olyan érzésem volt.
#18 Inez
Gratulálok a pozi tesztekhez!
Nekem ma már 3 étkezés után mind a háromszor intenzív hányingerem lett azt hittem Sugárba fogok hányni most is egy kicsit azért szenvedek a hányingerrel
Jövőhét szerdára nem várom!❤️
KK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!