Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Én vásárnapra de vasárnap reggeli negatív ha jól gondolom megint késik csak....
KT
Még ne add fel KT, kései ovunal még lehet pozitív teszted😊
De ha megsem, akkor kezdődik egy tiszta hónap.
Ebben az évben sikerülnie kell 🤞❤️
Legyen igazad 😊
Nem adjuk fel 😊új hónap új remények 😊
KT
Sziasztok! Először is gratulálok a pozitívat tesztelőknek! Ha nem baj csatlakoznèk, bár èn kicsit előrèbb járok. Ma vagyok 13+3 hetes. Majdnem 2 hèt telt el az utolsó UH óta, ahol minden rendben volt. Viszont borzalmas ez a várakozás az UH-k között, úgy h még nem lehet érezni a babócát. Van 2 lányunk már, most nagyon örülnénk ha fiú lenne.
Bár nem tudom, mennyire játszik szerepet, de én folio Forte-t szedtem mindegyik terhesség előtt.
A nagy már kb 10jonapja nem jött össze mikor elkezdtem szedni és 1 hónap Folio után terhes lettem. A kicsi ő ahogy elkezdtem szedni. Most 4 èv fogamzásgátló szedése után, karácsonykor hoztuk még a döntést, hogy legyen meg egy utolsó babó. Rögtön 27-èn meg is vettem a Terhes vitamint. Jan 5en jött meg előszőr és utoljára.
Szóval tényleg nem tudom, hogy én a másik véglet vagyok, akihez a párja hozzá er és terhes vagy tényleg ennyire számítana a Vitamin, de hátha valaki másnak is segít.
VV
Sziasztok
Gratulálok VV. 😊Az milyen vitamin?
Én most vagyok a kritikus 3 nap nem jöt meg ezelőtti hónapban is három napot késett aztán meg jöt tesztet azóta nem csináltam max holnap ha nem jön meg.
KT
Szia VV!
Gratulálok a 3.picurhoz❤️
Engem is erdekelne ez a csoda bogyó, de ahogy néztem mintha itthon nem is lehetne kapni. Ez igazabol extra folsav?
En ma kezdek ujra femibiont szedni, beszedem a maradek méhpempőt is, meg kéritek egy dokit, aki par hónapon belül fogad😅
KT - ennél rosszabb időszak tényleg nincs. Viszont ugye ha késett az ovud, akkor ugye lehet még pozitív is, viszont ugye ha késett akkor később jönne a menstruáció is.
Én ovu miatt tesztelek, hogy lassam mikor erősödnek a tesztek, viszont ugye nekem olyan kései, hogy ra 6-7 napra meg is jön
Hát most hogy így nézem, nem tudom hogy Magyarországon kapható e vagy H be lehet e valahogy szerezni.
Megkerdezhetem hol élsz?
Ausztriából meg talán betudnam szerezni, de németből nem🙈
Viszont jó magas a folsav tartalma és leginkább ez számíthat, úgyhogy nézelődök itthon milyen hasonló termékek vannak😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!