Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Sajnálom kövi hónap sikerül remény hal meg utoljára 😊
Nekem azóta se jöt meg...lehet ebbe a hónapban kimarad bár ilyen sose volt
Valakinek van hasonló tapasztalata 8 nap késésnel negatív teszt és mensi sehol?
Bocsi már kiakaszto lehetek🥺
KT
Sziasztok lányok! 😊
Csatlakoznék én is hozzátok. Nekünk az első próbálkozós hónapunk volt, de mára megjött a nem várt...😅 Ebben a hónapban nem néztem, hogy mikor van ovum, úgy gondoltam, hogy felesleges, mert úgyis általában naponta-2 naponta együtt vagyunk férjemmel. Viszont majd a nem várt után, szeretnék tudatosabban rajta lenni a dolgon. Tudnátok ajánlani bevált vitaminokat? Ki milyen lh tesztet használ? 😊
Akiknek sikerült a baba, azoknak gratulálok! Boldog babavárást csajok! 🥰
RC
KT - nekem gyerkőc előtt volt zavaros ciklusom, viszont 1-2x volt "csak", hogy megcsuszott 45 napra. Ott akkor egy nagy ciszta volt az oka, ami műtéti méretű volt, viszont az 1 hós türelmi időben valahogy teljesen eltűnt.. Viszont az is lehet nálad még hogy durván elcsúszott az ovu vagy nem volt. Nemtudom most hogy vagy vele, én tuti megneztem dokival mi okozhatja🙂
Sz - kitartást, hamarosan rajtol az újabb hónap, jönnek még itt téli babák🤞
Üdv köztünk RC! 😊
Én babatervezo.hu-rol szoktam rendelni lh tesztet, nekem bevállt. Illetve néha livsane tesztet (benu) ha nagyon megvagyok kattanva, hogy többet csináljak🙈
Nekem az orvosom femibiont javasolt, még azt szedem mert nagy dobozzal vett a férjem, de kacsintgatok a GAL felé is.
Ezen kívül D vitamint jo lenne szedni, de mindig elfelejtem. Illetve én még szoptatok alvashoz, igy nálam sok minden ki is esik.
A legjobb es egyben legnehezebben tartható tanács, hogy ne görcsölj rá😊
Ha ténylegeseb van ovud és sűrűn együtt vagytok, akkor jönni fog az a babó😊
Nekünk anno 1 év után jött össze egy olyan honapbol, ahol összesen 4 alkalommal tudtunk együtt lenni, abból 2 nap volt ami lh csúcs és másnapja.
Szóval hajrá nekünk csajok, hajrá januári babák! 🤞😊
Előző gyerek nekünk is 4 hónap után sikerült, pedig 2-3 naponta mi is együtt voltunk. Akkor én is lh teszteltem de igazi pozitív sose volt. Aztán jött egy elég zűrös hónap és ott nem teszteltem, de meg se jött többet. Kitartást nektek csajok, mindenkinek eljön az ideje🤗
Inez
Nekem is új ciklus kezdődött ma.
A GAL vitaminokrol en is rengeteg jot hallottam, mi is azt szedjuk a sima multivitamint egyenlore.
Sikeres honapot mindenkinek :)
R
Kivel miújság?😊
Én ma vagyok a 12.cn, a jobb petefészkem már szurkál, bizakodok, hogy nem a cisztam novekszik
Én még ugyan ugy vagyok, többet iszok meg jegyezték szép az arcom mit használok de amugy semmi változás ezen a héten várok aztán doki ha nem jön meg...
Szorítok kérdező😊
KT
Kérdező, akkor lassan megint kezdődik az izgulas :) nekem meg csak 3.cn ugyhogy meg varn kell :)
R
Sok sikert mindenkinek!
KT, sokminden miatt előfordulhat hoszabb késés is, de kíváncsi vagyok, mi a helyzet!
Még csak múlt héten volt a mensim, de már esélytelenek nyugalmával indul ez a ciklus. Miután a vérzés elmúlt, egy vírust benyaltam. Most 18-ára kaptam időpontot fogorvoshoz, begyulladt fog miatt, amire nem biztos, hogy el tudok menni. Kaotikus, stresszes hónap. Múltkor is csak azután jött össze a babánk, miután egy akkori fogászati problémát kezeltek nálam, így most tutira nem lesz semmi, amíg ez meg nem oldódik. De büszke vagyok magamra, mert töretlenül szedem a vitaminokat!
Érdekesség: Egy kutatás szerint a rendszeresen datolyát fogyasztók kb 20-30%-kal rövidebb idő alatt estek teherbe, mint akik nem esznek. Tehát pl 1 év helyett 8 hónap alatt stb. Persze, mint minden mással, ez sem érvényes mindenkire, van, akinél segít, ~s akinél mit sem ér. Max napi 6-10 szemről volt szó egyébként.
Kakadu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!