Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/1673 anonim ***** válasza:

Voltam ma dokinál,minden ok 😊 még egy kicsit nagyobb is. 6+3nak mérte a doki. Szabályos petezsák,szikhólyag és az embrió is látható 🥰 kaptam progit,magnerotot,velfemet.

D.

ápr. 17. 20:25
 442/1673 anonim ***** válasza:

Gratulálok D! Vigyázz magadra nagyon!

B

ápr. 17. 22:37
 443/1673 A kérdező kommentje:

B - örülök, hogy ilyen jól viseled es meg láttad ebben a jót is. Kívánom, hogy a következő ciklus sikeres legyen!🤞😊

Ez amugy nagyon jó rutinnak hangzik, lehet megprobalom én is, bar eddig ha hasonlóra vetemedtem, mint csendes pihenő, mindig megsinylettem🙈

De az az érdekes ha nem alszik egész nap, siman alszik este 8tol reggel 8-9ig. Viszont ha alszik delutan, később fekszik es korábban kel...

D - nagyon gratulálok! Boldog babavárást!❤️🥰

ápr. 18. 08:31
 444/1673 anonim ***** válasza:
439-es vagyok. Nálunk este 8.30-9kor van alvás ha nincs ovi akkor 8-9között kel. A kicsi 3éves lesz ő igényli a déli alvást igazából le rakom az ágyába 1körül és alszik is 3.30-4kor keltem fel🙈 Este 9kor mennek aludni a kicsi 8.30-9között szokott kelni. A nagy meg hát korán az ovi miatt. Egyedül hétvégén engedem el a nagynak a déli alvást ha későn kelt de olyankor se "dimbulhat" feladatlapozás,rajzolás,festés,társas,mese olvasás stb szóval olyan játékkal játszhat ami nyugissabb.
ápr. 18. 09:48
 445/1673 anonim ***** válasza:

Èn nagyon kíváncsi leszek hogy alakul ez a ciklus. Leválasztottam a kisfiam, ez az első hónap hogy nem szoptatok. Nagyon reménykedem.

Sz

ápr. 18. 16:31
 446/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én még új vagyok itt! Leszek mondjuk KM. Tegnap találtam ide és csak mára sikerült mindenkit végig olvasni. 😄

És igazán jól esett ezt látni mert vannak olyan megnyilvánulások itt gyakorin hogy az ember csak néz hogy egy nő hogy képes beszélni egy másik nővel. Örömmel tölt el hogy itt milyen sok kedves ember gyűlt össze. 🥹😊

Mindenkinek jó egészséget kívánok a pozi tesztesnek szívből gratulálok! 😊❤️ akiknek pedig nem sikerült, ne szomorkodjatok és ne adjátok fel! legközelebb sikerülni fog! 😊❤️

Nekem még nincsen babám, tavaly volt egy missed ab.-om sajnos ami eléggé megviselt annak ellenére hogy még nem terveztünk akkor babát, mégis örültünk neki, sajnos nem maradt velünk. 😞 Kellett egy kis idő míg feldolgozzuk. Mostmár úgy döntöttünk jöhet a baba és ez volt az első próbálkozós hónapunk. Bár nem voltam annyira rá stresszelve. Úgy gondoltam ha jönni akar úgyis itt lesz. Viszont most már nem tudom mi a helyzet, kissé tanácstalan vagyok. A jelenlegi helyzetem kicsit hasonlít arra ami KT-val történik. Utolsó mensi március 7-én kezdődött, számok szerint ha minden igaz 12-14 napja késik, de március 30-án pecsételtem, bár annak szerintem túlzás hívni mert épphogy csak a papíron látszott halvány rózsaszín pisilés után, 31-re barnás színe lett és még aznap el is múlt, amíg volt is nem egész nap és tényleg nagyon kevés. teszteltem már szinte mindenfélével de mindegyik negatív. A különbség az hogy nekem rengeteg olyan tünetem van (már kb 2 hete vagy talán még régebb óta is) ami miatt az előző terhességnél rá szántam magam a tesztelésre. (Bár azt meg kell jegyeznem hogy első terhességemet a teszt 8 hetesen mutatta először, addig végig negatívakat teszteltem a tünetek mellett.) szóval én még várok és próbálok reménykedni. 🙏🏼😇 Tegnap is negatívat teszteltem. Viszont ezek miatt a tünetek és a múltkori miatt mégsem merem teljesen elhinni hogy esélytelen a dolog. (és tudom jól hogy nagyon kevés esély van rá de több helyen is hallottam már olyat hogy valaki egész terhesség alatt negatívat tesztel😅 remélem tényleg van valóságalapja😅) nagyon nem szeretném még elengedni ezt a hónapot. De mégis jobban tenném szerintetek? 😇

Ha semmilyen változás nem történik akkor szerintem még egy hetet várok aztán meglátogatom a dokit. 😥

KM.

ápr. 18. 17:14
 447/1673 A kérdező kommentje:

439-es mazlista vagy! Nálam ha 1 orat is alszik delutan, örülök ha 11kor elalszik🙈

Majd mesélj Sz, engem nem vitt ra a lélek

ápr. 18. 17:14
 448/1673 anonim ***** válasza:

Szia Km örülök hogy ide találtal.

Én voltam a poszt író a másiknál 😁

Üdv KT

ápr. 18. 18:02
 449/1673 anonim ***** válasza:
Ohh szia. 😊 akkor nem is olyan véletlen a hasonlóság.😁 azóta hogy vagy? 😊
ápr. 18. 18:10
 450/1673 anonim ***** válasza:
hupsz, KM voltam 😄
ápr. 18. 18:11
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!