Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Nekem megvan az lh csúcs🤩 mar csak az a kérdés meddig tart úgyhogy még most kell bele húzni😁
Sziasztok
Kérdező mindent bele szorítok sikeres legyen 😊
Én egy picit el vagyok keseredve de még bizom kicsit. 16 napja semmi ez a vérteszt negativ de nem nagyon bizom benne pár pici csepp vér furaa..
Melleim érzékenyek néha szédülök de más nincs ezt a hetrt meg varom még utána szabin leszek tudok intézkedni..
KT
KT - gondolok rád!❤️
Tényleg lehet "csak" egy kis ciszta, nálam az okozta. Vagy elmaradt a ovud. De drukkolok hogy hamar tudj menni dokihoz és ne legyen nagy baj🤞😊
Furcsa nekem ez sose voltam még így hogy nem jöt meg tudom előfordul
De azért reménykedem még h nem nagy baj..
KT
Nekem 45 napos volt a leghosszabb ciklus és hiába tudtam, hogy ciszta okozta, utana való ciklustol vissza állt nagyjából a régi intervallumra.
Ha esetleg ciszta lenne, ne ijedj meg, nekem nagyon ritka ha nincs... Es például azon kívül, hogy rendszertelen ciklust okozott, a 6cm-es sem okozott egyéb panaszt.
Viszont drukkolok, hogy minden rendben legyen és "csak" a stressz tolta ki ennyire🤞
Mindenképpen fogok írni róla miért volt.
Te hogy vagy?
KT
A helyzethez képest már jól vagyok, köszönöm😊
Remélem férjem is igy látja, mert ma még próbálkozós nap van😂
De amugy igy hogy az esélyt megadtuk, már nem görcsölök rá, ha meg sikertelen hónap lesz, következő hónaptól Novafam kapszula, mégsem vállalom be egyenlőre a Premenst.
Hajrá kérdező, huzzatok bele :)
Nekem 9.cn van, de ketlem, hogy a jovoben ovu lenne mert előző hónapban 28.cn volt ovu, elotte meg 5 honapig nem jott meg :D
Regota tudom hogy IR van, meg most kicsit a dietat is ellogtam ezert PCOS-m is lett ujbol, ezert volt az 5 honap mensi szunet. Most mar azert figyelek a kajara ujbol talan elobb lesz ovu :)
Mindezek ellenere ket gyerek vedekezes mellett fogant :)
KT, kérdező mindkettőtöknek szurkolok!!!🥰
Eljutottam ma dokihoz. Megvizsgált, minden rendben van. Szépen lezajlott a folyamat. 6. ciklusnapon vagyok most 3mm a nyálkahártya. Azt mondta nem kell várni lehet próbálkozni tovább. Remélem a következő baba már velünk marad☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!