Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
KT - igy is próbálkoztatok?
Sokan írjak, hogy normális is lehet ha 1 ciklus kimarad, mármint nem feltétlen jelent bajt. Mennyire figyelted magad, ovud lehetett ebben az időszakban?
Én sose éreztem ha volt ovum ,persze ugyan ugy együtt voltunk ha tudtunk várok most már harmadikaig akkor se jön meg doki ha kell be ülök a vároba de ugy vagyok vele meg várom már a kövit ha meg jön applikacio szerint
Meg veszek hétvége fele tesztet még egy utolsot .
KT
KT - nagyon kíváncsi vagyok mitől lehet/ lehetett ez nálad.
En jártam ugy sztk alapon, hogy ültem 2 órát a vároba, mire bementem már lejárt a munkaidő de utánam is voltak még es mar nem vizsgalt meg. Azóta csak magan😅
En 2-a és 7-e közt nem várom, de nagy eséllyel holnap eldől. Szurkálódik a petefészkemnél
Szoritok hogy pozi legyen a teszt neked ☺️
Mindenképpen meg írom mi volt .. ha más jár így legyen mire támaszkodni..
KT
Megy a drukk kérdező!
Én nekem amúgy valahol 12-15 környékén lenne a nem várt. Az a tervem, hogy ha nem jön meg 16.án megyek el tesztet venni, addig a közelébe sem megyek ilyen üzletnek 😂😂 de az még nagyon messze van.. simán lehet bekattanok megint és 8.ától lövögetem el a tök feleslegesn negatív teszteket..
Sz
Sz- én is ott körülre nem várom, ugyan így terveztem én is tesztelni
Ha nem sikerül kivárni majd lövögetjük "feleslegesen" együtt 🤣🤣
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!