Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯
 621/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én vagyok, aki tegnapra nem várta, és félt mert előző hónapban kémiai miatt időben megjött neki.

Ma reggel:

[link]

😊

máj. 5. 07:17
 622/1673 anonim ***** válasza:

Kérdező, 30-ast használtam. Lehet kövi hónapban megpróbálom majd a 20-ast.

Nem hangzik jól, amit leírtál, mindenféleképpen keresd meg a dokit szerintem.

Utolsó, halkan gratulálok Neked! 🥰

Rc

máj. 5. 07:40
 623/1673 anonim ***** válasza:

Gratulálok a pozitívoknak!

Nekem most 24 cnra jött meg. Alig várom a fogászati időpontot, de mivel az is középidőre esik, ezért ez a hónap is reménytelen...

Kérdező, ha esetleg vérvételre adod a fejed, akkor a 3. Cn hormonvérvételt 2-4 nap között lehet elvégezni, a 21. napit meg 7 nappal ovu után kellene, de átlagosan a 20-22 közé lövik - ha pont hétvége lenne a 3. meg 21. nap, azért van így.

Ilyen esetben meddőségiben azt javasolják, hogy 1. cn-nek azt számold, amikor adott napon 16 óra előtt élénkpiros vérzés jelentkezik, nem csak pecsételés. Ha 16 után jelentkezne, akkor a kövi naptól számoljuk az 1. napot. (De ez vérvétel meg gyógyszerelésnél van így, ciklus számításánál nem kell ezt így nézni)

máj. 5. 11:16
 624/1673 anonim ***** válasza:

Gratulálok 621 es ☺️

3.an kellet volna meg jönni e de csak barnazok hétfőn hivom kórházat

Mindenkinek kitartás

KT

máj. 5. 12:03
 625/1673 anonim ***** válasza:

Hajrá 620as. Drukkolok!

Gratulálok a pozitív teszteseknek!

Én csütörtökön tesztelek, mert aznap utazunk. :)

Sz

máj. 5. 20:01
 626/1673 A kérdező kommentje:

Köszönöm B, hogy ezt leirtad😊

Bmi szerint teljesen jo az en súlyom is, bár azért en tudnék miből fogyni😅 de 171 magassághoz 60kg vagyok, csak rosszul oszlik el. Én edeset nagyon utolsó esetben eszek, nalam a hus, teszta, pekaru es sos dolgok előbb csusznak🙈

Igyekszem erre is időt keriteni, bar remélem ha a nyalkahartyaval van gond, akkor a barátcserje is segít picit.

Láttam már azt a mérőt igy mar érhető az ára is😁

#620 Drukkolok🤞

#621 Halkan csendben gratulálok❤️

RC - nekem a 20as bejött, sose volt hómező, viszont nagyon szépen mutatja. One step nekem jobban bejött, mint a livsane tesztcsik, de ott is a vizeletsugaras erősebben mutatja

Holnap tudok időpontot kerni, de van egy olyan érzésem hogy szopi miatt megint csak furan fog ram nézni.

Amikor múltkor megemlitettem neki, hogy lh teszteltem es rövid volt a lutealis, kb hülyének nézett. A tekintetebol ez jött le. Hozza jarok mar 10+ éve.

Igen tudom, hogy kellene a 3.napi is, ebben a ciklusban már kicsusztam ebbol. Az ovu utaninal meg eddig mindig a 7.dpo-n jött meg, igy nemtudom van-e ertelme.

Köszönöm az infókat, ezeket nem tudtam, hogy igy kell nézni. Minden ciklusban par oraval később jon meg mint előzőbe😅

KT - izgulok érted! Nagyon kivancsi vagyok mi van veled es mit mondanak ❤️

Sz - várjuk a fejleményeket, szorítok🤞😊

máj. 6. 08:56
 627/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :) mi újra kezdhetünk próbálkozni 😊 ovu 6 nap múlva 😁

F

máj. 6. 11:56
 628/1673 anonim ***** válasza:

621 gratulálok, boldog es probléma mentes babavárást!! 🥰🥰

F

máj. 6. 11:57
 629/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok!😊

Nekem ma kellett volna megjönnie de 2napja negatív volt a tesztem. Tegnap óta néha hasogat a hasam alul, derekam se az igazi, illetve ami újdonság hogy érzékeny a mellem és zavaró a hasonfekvés pedig eddig sosem volt az. Várok még 2-3 napot ha nem jönne meg😊

161/V

máj. 6. 14:09
 630/1673 anonim ***** válasza:

Drukkolok V :)

Hajrá F!

máj. 6. 20:10
❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!