Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... ❯❯
 631/1673 A kérdező kommentje:

Megy a drukk lányok! 🤞😊

Én 1,5 hónap mulva mehetek dokihoz addigra lett időpontom. Ha minden jol megy egy nem csúszik meg nagyon a ciklusom, akkor nagyjából a következő ovu körül megyek

máj. 7. 07:05
 632/1673 anonim ***** válasza:

Képzeljetek csajok ez nagyon erdekes :D

Maj. 2an napkozben lett pozitiv az lh teszt es utana irtam is hogy nem volt ovu nem emelkedett a hő. Tegnap emelkedett meg a hő. Maj. 6.an

Ma tovabb emelkedett. Ugyhogy nem ertem mar totalisan letettem rola hogy lesz ovu a pcos miatt. Ennyi ido elteltevel hogy lehet ovu? Lh tesztek total negativak voltak mar 2.a utan. Ez a honap sikertelen tuti h nem eltek addig a spermiumok, mert 2.an este voltunk egyutt. Azota nem mert minden este cirkuszolt a gyerek es nagyon keson aludt el

R

máj. 7. 07:43
 633/1673 anonim ***** válasza:
Hogy kell kepet feltenni mert akk megmutatom a gorbemet
máj. 7. 07:43
 634/1673 anonim ***** válasza:

Csajoooook, nem bírtam várni a teszteléssel. Pozitív, el sem hiszem🥹 annyira orulok🥰🥰🥰

161/V

máj. 7. 08:37
 635/1673 A kérdező kommentje:

R - hányadik ciklusnapon vagy? Igazából bármi megtörtenhet🙈

[link]

161/V halkan, de nagyon gratulálok❤️

Szépen gyűlnek a pozitív tesztek😊

máj. 7. 09:27
 636/1673 anonim ***** válasza:

Gratulálok V! Nekem valószínű bukta a csütörtöki tesztelés mert mensi görcseim vannak szóval ma/holnap megjön.

Sz

máj. 7. 10:26
 637/1673 anonim ***** válasza:

Koszonom😊

Ne add fel Sz ebből még lehet baba. Nekem is mensis görcseim voltak, hasogató szurkálás. El is sírtam magam vasárnap, hogy újabb sikertelen hónap, aztán mégse😊 Szorítok🤞🏼

máj. 7. 10:42
 638/1673 anonim ***** válasza:

Köszönöm. Picit reménykedek, csak emlékszem, hogy mikor a kisfiam vártam semmi ilyesmi nem volt. De hátha ezúttal máshogy van.

Sz

máj. 7. 10:47
 639/1673 anonim ***** válasza:

Gratulálok a pozitív tesztekhez🥰😍

Sz- én is úgy vagyok ahogy te, amikor felkeltem full az az érzésem volt, hogy megjött, de semmi. Felváltva szúrkál egyik-másik oldalon a hasam.

Ami érdekes viszont, hogy brutálisan fájnak a melleim és mindentől hányingerem van. Tesztelni nem merek mert még mindig korai lenne.

Kérdező- szurkolok neked, hogy elkapjátok az ovut és jó híreket mondjon a doki🥰

B

máj. 7. 11:53
 640/1673 anonim ***** válasza:

Drukkolok B! Nekem csak a görcs volt ma, meg iszonyú idegbajos vagyok.. :D

Sz

máj. 7. 14:16
❮❮ ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!