Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Megy a drukk lányok! 🤞😊
Én 1,5 hónap mulva mehetek dokihoz addigra lett időpontom. Ha minden jol megy egy nem csúszik meg nagyon a ciklusom, akkor nagyjából a következő ovu körül megyek
Képzeljetek csajok ez nagyon erdekes :D
Maj. 2an napkozben lett pozitiv az lh teszt es utana irtam is hogy nem volt ovu nem emelkedett a hő. Tegnap emelkedett meg a hő. Maj. 6.an
Ma tovabb emelkedett. Ugyhogy nem ertem mar totalisan letettem rola hogy lesz ovu a pcos miatt. Ennyi ido elteltevel hogy lehet ovu? Lh tesztek total negativak voltak mar 2.a utan. Ez a honap sikertelen tuti h nem eltek addig a spermiumok, mert 2.an este voltunk egyutt. Azota nem mert minden este cirkuszolt a gyerek es nagyon keson aludt el
R
Csajoooook, nem bírtam várni a teszteléssel. Pozitív, el sem hiszem🥹 annyira orulok🥰🥰🥰
161/V
R - hányadik ciklusnapon vagy? Igazából bármi megtörtenhet🙈
161/V halkan, de nagyon gratulálok❤️
Szépen gyűlnek a pozitív tesztek😊
Gratulálok V! Nekem valószínű bukta a csütörtöki tesztelés mert mensi görcseim vannak szóval ma/holnap megjön.
Sz
Koszonom😊
Ne add fel Sz ebből még lehet baba. Nekem is mensis görcseim voltak, hasogató szurkálás. El is sírtam magam vasárnap, hogy újabb sikertelen hónap, aztán mégse😊 Szorítok🤞🏼
Köszönöm. Picit reménykedek, csak emlékszem, hogy mikor a kisfiam vártam semmi ilyesmi nem volt. De hátha ezúttal máshogy van.
Sz
Gratulálok a pozitív tesztekhez🥰😍
Sz- én is úgy vagyok ahogy te, amikor felkeltem full az az érzésem volt, hogy megjött, de semmi. Felváltva szúrkál egyik-másik oldalon a hasam.
Ami érdekes viszont, hogy brutálisan fájnak a melleim és mindentől hányingerem van. Tesztelni nem merek mert még mindig korai lenne.
Kérdező- szurkolok neked, hogy elkapjátok az ovut és jó híreket mondjon a doki🥰
B
Drukkolok B! Nekem csak a görcs volt ma, meg iszonyú idegbajos vagyok.. :D
Sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!