Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Szia KT! Nagyon szép tesztjeim voltak most. Tegnap voltam orvosnál, most lett volna főorvosi bemutatás hogy műtenek-e. Mondtam a tesztet is. A petevezetőből eltűnt az a képlet hála az égnek. Minden rendben odabenn most. Terhességet még nem látott, de volt utána vérvétel és 385 volt a hcg szóval nagyon reménykedem. Ma nagyon rosszul vagyok, migrénem van meg hánytam is. Remélem kapaszkodik és nő odabenn ügyesen valaki. Tegnap vagy tegnapelőtt lehetett a nem várt hála az égnek semmi pecsételést vagy ilyesmit eddig nem tapasztaltam.
Te hogy vagy?
Jaj de jó halkan örülök és drukkolok h nagyon kapaszkodjon 🤗🥰
Meg vagyok reggeli hányás van hála isten azt le tudom utána semmi bajom a para bennem van 28.ig alig várom már hogy egy picit meg nyugtasanak h minden rendben fejlődik minden is jo
KT
Én a munka miat félek 7en vagyunk össz visz abból a kollégánk most megy el tpre terhess maradunk 6 és nem tudják még hogy én is dobbantok remélem , nehéz titkolni és raklapozni stb családból se tudja senki a legutobbi miat nem vertük nagy dobra majd 28.an tudja meg mindenki
De a kajákkal van még nagy gondom a szendvics esik a legjobban meg a joghurt a főt kaja ritkán ..
KT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!