Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1731/1736 anonim ***** válasza:

Sz mi a helyzet veled?

KT

tegnap 04:30
 1732/1736 anonim ***** válasza:

Szia KT! Nagyon szép tesztjeim voltak most. Tegnap voltam orvosnál, most lett volna főorvosi bemutatás hogy műtenek-e. Mondtam a tesztet is. A petevezetőből eltűnt az a képlet hála az égnek. Minden rendben odabenn most. Terhességet még nem látott, de volt utána vérvétel és 385 volt a hcg szóval nagyon reménykedem. Ma nagyon rosszul vagyok, migrénem van meg hánytam is. Remélem kapaszkodik és nő odabenn ügyesen valaki. Tegnap vagy tegnapelőtt lehetett a nem várt hála az égnek semmi pecsételést vagy ilyesmit eddig nem tapasztaltam.

Te hogy vagy?

tegnap 10:05
 1733/1736 anonim ***** válasza:

Jaj de jó halkan örülök és drukkolok h nagyon kapaszkodjon 🤗🥰

Meg vagyok reggeli hányás van hála isten azt le tudom utána semmi bajom a para bennem van 28.ig alig várom már hogy egy picit meg nyugtasanak h minden rendben fejlődik minden is jo

KT

tegnap 10:28
 1734/1736 anonim ***** válasza:
Megértem. Én 11.én megyek először, de utána ha ott minden rendben lesz biztos kérek köztes időpontot genetikáig mert nem bírom a várakozást most.
tegnap 10:31
 1735/1736 anonim ***** válasza:

Én a munka miat félek 7en vagyunk össz visz abból a kollégánk most megy el tpre terhess maradunk 6 és nem tudják még hogy én is dobbantok remélem , nehéz titkolni és raklapozni stb családból se tudja senki a legutobbi miat nem vertük nagy dobra majd 28.an tudja meg mindenki

De a kajákkal van még nagy gondom a szendvics esik a legjobban meg a joghurt a főt kaja ritkán ..

KT

tegnap 11:09
 1736/1736 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, szendviccsel mindent be tudsz vinni egy kis odafigyeléssel. Sőt a joghurt is jó, pláne ha megpróbálod házilag csinálni a cukros bolti helyett. Turmixba be a natúrt gyümölcsökkel és kész is. Ha egy kis zabpelyhet is beleküldesz még táplálóbb. Esetleg túrókrémet is csinálhatsz így.
tegnap 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!