Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Én ma vagyok 22+5, már nagyon nagy a hasam :D jó hát nyilván azért mert 3. baba. Fejem fáj már egy ideje pedig eddig nem voltam fejfájós.
R
Szepen novekednek a pocaklakok😊
KT veled miujsag? Hogy vagy?
Hajrá Sz!🍀👣
Mi ma toltottuk be a 26 hetet, egyre nagyobb vagyok en is, mar a sulyom is jobban megeredt, mint kellett volna🙈 valoszinuleg a kiscsajjal nagyobb leszek, mint kisfiammal. Pedig sokkal egeszsegesebben eszek, de ugy latszik nalam nem szamit. Jovo heten megyek vervetelre, cukorterhelesre, vedonohoz, kisfiammal statuszra😅 utana heten pedig vegre ujra lesz uh😊
Meg vagyok köszönöm próbálkozunk eddig eredmény nélkül munkahelybe meg jött a stressz ami nen segít annyira a karácsonyi felhajtás ....
KT
En ma tulestem a terheleses cukorvizsgálaton.
Éhgyomori 4,1
Terheléses 3,1🙈
Holnap megyek védőnőhöz, kíváncsi leszek mit szol hozza
Sziasztok.
Mi ma voltunk ultrahangon. Utolsó menstruációtol számolva 13+1 az ultrahangon méret alapján 12+4 vagyok. Minden rendben van a picivel halaisten 1.3 a tarkoredo is. Szépen mozgott látni lehetett mindent amit kellett.
Reggeli rosszullétek elmúltak már csak a pocak nől.🥰
Xerya
Kérdező-ez nem jo amugy mert beesik a 120 perces cukrod az ehgyomri ala. Ez inzulinrezisztencia. A vedono azt fogja mondani valszeg hogy tokeletes. Ők nem ertenek hozza... IR-es vagyok 10 eve ugyhogy hidd el igy van
R
Kedves utolsó
A terhesség amúgy is egy inzulinrezisztens állapot!
Ilyenkor nem foglalkoznak az ír rel ,gyógyszer sem kell rá!addig jó Mig be esik és nem kiugrik!!!!!
A vedonom szerint teljesen jo es akadnak olyanok, akiknek igy leesik. Ilyenkor nezik a verkep tobbi reszet, illetve megkerdezte mennyire voltam rosszul terheles utan. Mivel egy kis szedulesen es ehseg erzeten kivul nem volt mas, igy teljesen jo erteknek szamit.
Jovo heten megyek nogyogyaszhoz, ő is megfogja nezni, de ezek utan nem aggodok.
Kisfiamnal bar nem esett vissza a terheleses cukrom, viszont 3,6 volt nala az ehgyomori es 5 a terheleses, de sokkal rosszabbul is voltam, mint most a kislanyommal.
Ugy latszik az alacsony vernyomas melle tarsult az alacsony cukor is🙈 legalabb felvaltva tudok rosszul lenni valamelyiktol😅 (bocsi, neha mar kinomba nevetek ezen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!