Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
 1701/1718 anonim ***** válasza:

Szuper hír KT!! Nagyon drukkolok! :)

Sz

dec. 12. 13:48
 1702/1718 anonim ***** válasza:

Köszönöm Sz.🤗

Te hogy vagy ? Voltál dokinal ?

KT

dec. 12. 14:25
 1703/1718 anonim ***** válasza:
Szia! Igen. Sajnos nekem nem túl jól alakulnak a dolgok. El van záródva a jobb petevezetőm valamivel, ahonnan savós folyadék áramlik vissza amitől begyullad a méh, petevezető, megakadályozza a terhesség létrejöttét-fejlődését. Ezért nem maradnak meg és valószínű ezért vannak az erős görcseim meg szurkálások. Január 21.én megyek főorvosi bemutatásra és jegyeznek elő műtétre mikor laparoszkópiával kiveszik azt az oldali vezetőt. Aztán remélhetőleg a maradék egyel már sikerül a terhesség.
dec. 12. 14:33
 1704/1718 anonim ***** válasza:

Kitartás és hamar gyógyulj majd meg vigyázz magadra talán a műtét után minden jobb lesz és hamar jön a csodátok😊🤗

KT

dec. 12. 15:37
 1705/1718 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Él

Már nagyon nagyon régen írtam nektek. De jártam ide olvasni 😊

December 5én megszületett a kisfiam 😊a Mikulás hozta 😊

Minden rendben ment, program császár volt.

D.

dec. 12. 20:03
 1706/1718 anonim ***** válasza:

Gratulálok 🤗🎉🍾🥂

KT

dec. 12. 22:42
 1707/1718 anonim ***** válasza:

Gratulálok és jó egészséget kívánok a családnak 🥰♥️

Xerya

dec. 13. 09:06
 1708/1718 anonim ***** válasza:

sziasztook! már nagyon extra régen jelentkeztem, viszont figyelemmel követtem és olvasgattam, hogy kivel mi történik :) gratulálok mindenkinek akinek már sikerült és jó egészséget kívánok!

akinek még nem, esetleg komplikációk merültek fel, nekik pedig drukkolok és sok szerencsét kívánok hogy mielőbb minden rendben legyen.

KT a te sztoridat külön figyeltem mert már az elejétől hasonlított az enyémhez 😄 és most pedig láss csodát, ma van a nem vártam napja, és reggel egy halványka ám szemmel látható pozitívat teszteltem én is. Fura véletlen 🤔😄 remélem most minden rendben lesz, nem csak velünk! mindenkivel 😊

KM voltam még valamikor nagyon régen 😄

dec. 14. 11:55
 1709/1718 anonim ***** válasza:

Szia KM valami dereng igen na szuper drukkolok

Üdv újra itt

KT

dec. 14. 20:35
 1710/1718 A kérdező kommentje:

Sziasztok😊

En is itt vagyok, megjottunk a pihenesbol amit mindharman betegen tolottunk🙈

Voltam kedden uh-n, kiscsajszim 1800g korul mozog, hosszu vekony pici buksival, pont mint kisfiam😁 szokasosan kisebb 1 hettel, de minden rendben van😊 En pedig elertem a plusz 10kg-t igy a 33.hetre😅

Januar kozepen megyek utolso uh-ra, akkor lesz a vervetel es utana kezdodik az nst buli😁

Hihetetlen hogy mar ennyire a finishbe vagyunk, meg elveznem a terhesseget, bar kivancsi vagyok hogy nez ki a kislanyunk😊

D - Gratulalok☺️🥰

KT és KM veletek miujsag? Hogy vagytok? Meseljetek😊

Sz - tobbszor neki alltam mar irni neked, egyszeruen hihetetlen. Kitartast es remelem a mutet meghozza a varva vart sikert❤️

dec. 19. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!