Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Szuper hír KT!! Nagyon drukkolok! :)
Sz
Köszönöm Sz.🤗
Te hogy vagy ? Voltál dokinal ?
KT
Kitartás és hamar gyógyulj majd meg vigyázz magadra talán a műtét után minden jobb lesz és hamar jön a csodátok😊🤗
KT
Sziasztok! Él
Már nagyon nagyon régen írtam nektek. De jártam ide olvasni 😊
December 5én megszületett a kisfiam 😊a Mikulás hozta 😊
Minden rendben ment, program császár volt.
D.
Gratulálok és jó egészséget kívánok a családnak 🥰♥️
Xerya
sziasztook! már nagyon extra régen jelentkeztem, viszont figyelemmel követtem és olvasgattam, hogy kivel mi történik :) gratulálok mindenkinek akinek már sikerült és jó egészséget kívánok!
akinek még nem, esetleg komplikációk merültek fel, nekik pedig drukkolok és sok szerencsét kívánok hogy mielőbb minden rendben legyen.
KT a te sztoridat külön figyeltem mert már az elejétől hasonlított az enyémhez 😄 és most pedig láss csodát, ma van a nem vártam napja, és reggel egy halványka ám szemmel látható pozitívat teszteltem én is. Fura véletlen 🤔😄 remélem most minden rendben lesz, nem csak velünk! mindenkivel 😊
KM voltam még valamikor nagyon régen 😄
Szia KM valami dereng igen na szuper drukkolok
Üdv újra itt
KT
Sziasztok😊
En is itt vagyok, megjottunk a pihenesbol amit mindharman betegen tolottunk🙈
Voltam kedden uh-n, kiscsajszim 1800g korul mozog, hosszu vekony pici buksival, pont mint kisfiam😁 szokasosan kisebb 1 hettel, de minden rendben van😊 En pedig elertem a plusz 10kg-t igy a 33.hetre😅
Januar kozepen megyek utolso uh-ra, akkor lesz a vervetel es utana kezdodik az nst buli😁
Hihetetlen hogy mar ennyire a finishbe vagyunk, meg elveznem a terhesseget, bar kivancsi vagyok hogy nez ki a kislanyunk😊
D - Gratulalok☺️🥰
KT és KM veletek miujsag? Hogy vagytok? Meseljetek😊
Sz - tobbszor neki alltam mar irni neked, egyszeruen hihetetlen. Kitartast es remelem a mutet meghozza a varva vart sikert❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!