Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1671/1745 anonim ***** válasza:

Tegnap pozitívat teszteltem. :) Aggódom hogy ne járjunk úgy mint legutóbb, de hátha nem.

Sz

Többiek hogy vagytok?

nov. 16. 05:58
 1672/1745 anonim ***** válasza:

Sz gratulálok 🙏☺️ kívánom hogy minden rendben legyen ☺️

Én tegnap voltam nőgyógyásznal május 15 rol 11 re át írták a szülés várható időpontját, ha így haladok tovább még a végén áprilisban megszulok 🤣

Velünk minden oké tökéletes lett a 12 hetes ultrahang vizsgálat bár azthiszem azt ide be írtam. Hétfőn megyünk cukorterhelesre 16. Hétben mert a diabetologiarol el küldtek azt mondták nálunk kötelező minden kismamának de nem tudom ez mindenhol kell e. Ezen felül lesz egy majd valahol 26 hét körül is.

Halaisten jól vagyunk szépen telnek a hetek ☺️

Többieknél miujsag?

Xerya

nov. 16. 07:33
 1673/1745 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Picit régen jelentkeztem, hétfőn töltöm a 32.hetet😊 Nálunk elég zűrös a helyzet, páromat elküldték, és másik városban talált munkát, így költözünk hónap végén. Új védőnő, orvos, kórház..hurrá..😁

Ezt leszámítva sem könnyíti a babó és a testem az utolsó heteket, nehezen mozgok, vannak napok amikor csak fekszem de még az is fáj mocskosul😁 Nem baj, bírom/bírjuk már nincs sok durván 8 hét☺️

Voltam 31 hetesen uh-n 1800grammra becsülték a súlyát, meglepődtem hogy ajha nagy baba lesz, de a lenyeg hogy szépen fejlődik☺️

Veletek mi újság/hogy vagytok?☺️

161/V

nov. 16. 10:53
 1674/1745 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Van itt még valaki ?

KT

dec. 4. 11:47
 1675/1745 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bocsanat hogy elvagyok tunve, kicsit surusodnek a programok. Felujitottunk, probalok kozben rendet rakni/ szanalni, vasarolni az unnepekre, a picurkanak. Kozben a kisfiammal is foglalkozni es vinni a hetkoznapi haztartast🙈 igen, egyelore nem igen talalom a helyem🙈

En hetfon megyek uh-ra, mar beleptem a 31.hetbe😊 iden ezen kivul mar csak egy lesz, januarban pedig az utolso uh😁 kicsit felelmetes milyen hamar elrepult az ido.

Felszoktam nezni olvasni, de van hogy mire lenne idom, elfelejtem hogy irni akartam🙈 nalam kezdodik mar most a zombiagy…

Te hogy vagy KT?😊 Tobbiek?🙂

dec. 4. 21:01
 1676/1745 anonim ***** válasza:

Hát július óta ilyen minden hogyan és ma lett egy halvány pozitiv tesztem de félek nagyon mi lesz tanács talan vagyok és félek

KT

dec. 4. 21:13
 1677/1745 A kérdező kommentje:

Az elozmenyeket ismerve, elhiszem hogy felsz. De bizz benne, hogy most jol alakulnak a dolgok😊🍀🤞

Tudom, hogy nehez, probalj ne stresszelni. Be kell vonzani a pozitiv dolgokat😊

Irj hogy miujsag vagy kell egy kis batoritas🙂 most majd tobbszor felnezek, hogy mi a helyzet

dec. 4. 23:11
 1678/1745 anonim ***** válasza:

Probalok nem gondolni rá de ha jól emlékszem a múltkori majdnem nem várt után egy héttel utána mutata halványan most pedig december 3 volt a nem várt és már tegnap egy ilyen tesztem volt

[link]

KT

dec. 5. 08:31
 1679/1745 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nagyon szurkolok KT!🤞🏼

Én kedden jottem ki a kórházból, ma vagyok 34+1. Megrovidult a mehnyak, de zárt vagyok. Kapom a progit, meg gyógyszereket és most imadkozunk hogy bent maradjon a pici még pár hetet…elég stresszes időszak, de bízom hogy minden rendben lesz.

161/V

dec. 5. 08:50
 1680/1745 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Nekem sajnos megint nem maradt meg, de most legalább csak pár nap késéssel megjött, nem hetek voltak. 10.én megyek dokihoz. Kiharcolok progeszteront, meg elkezdjük a hormon vizsgálatokat.

KT! Gratulálok és nagyon drukkolok neked.

Sz

dec. 5. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!